Fastighetsbyrån Skellefteå

• BadgeTwelveYears
1 510
4.7
Ring 0910-159 90 Dela

På Fastighetsbyrån i Skellefteå möts du av ett engagerat gäng mäklare som med den så kallade "Skellefteåmodellen" vill ge dig en komplett mäklartjänst. Modellen ger dig som ska sälja bästa möjliga pris och en smidigare försäljning eftersom vi känner våra köpklara spekulanter: vi vet hur vi kan nå dem, vad de söker och var i...

1510 omdömen om Fastighetsbyrån Skellefteå

Sedan starten hos Reco 2013

Maria H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Björn Byrén en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Sjungande Dalen

Skicklig och professionell, driven och engagerad med rätt känsla för uppgiften. Mycket nöjd med Björn som mäklare!

Ulla L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofie Marklund en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Anderstorp

Väldigt kunnig, glad och trevlig med en ganska positiv inställning. Våra förväntningar var så klart att få bostaden såld och det lyckades hon med. Guldstjärna till henne.

Gunnar L
Anderstorp

Mycket kunnig och med det inger förtroende även i en svår tid med många objekt på marknaden.

Niklas I
Bastuträsk

Ett vänligt och varmt mottagande vid personliga möten. Tydlig vid avtalsskrivandet.

Jimmy S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Björn Byrén en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Getberget

Allt gick smidigt och bra. Fick ett gott bemötande och alla frågor besvarade. Mycket nöjd.

Carina F
Ursviken

Fick ett professionellt och förtroendefullt bemötande där vi kände oss trygga med Björn. Vi ger de bästa rekommendationer till Björn på fastighetsbyrån i Skellefteå.

Rens D
Sålde sitt hus med hjälp av Tina Edler en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Innervik

Tina var vänlig, tydlig, bra på att kommunicera.

Daniel H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Marcusson en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Getberget

Supertrevlig och proffsig genom hela processen, från första kontakt till sista signatur. Mån om att tidigt förstå mig som kund och mina behov för att sedan med ett härligt driv hitta bästa möjliga lösning för mig, 5/5!

Svar från Johanna Marcusson

Hej Daniel, Stort tack! En ära att få hjälpa dig hitta din drömlägenhet!🤗🌟 Mvh Johanna

Maria H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tina Edler en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Centralt

Tina ger ett väldigt gott intryck både hos säljare och köpare. Trevligt bemötande, inkännande och kunnig inom sitt område. Vår process tog längre tid än vi förväntade oss men det blev ett bra resultat i slutändan. Vi är mycket nöjda!

Gayathri B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Marcusson en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Ursviken

We are lucky to have her service. She is nice and explained everything to us patiently. As we are new to this process, she was very helpful to us. We wish her the best in the future.

Jan-Erik M
Moröhöjden

100% bemötande! Levde upp till alla våra förväntningar med snabb försäljning och otroligt proffsigt genomförande! Skulle aldrig välja en annan mäklare, vid nästa försäljning! Ett gott råd, om du ska sälja, ta kontakt med Björn Byren!!!

Berit M
Moröhöjden

Fantastiskt trevlig, ärlig och kunnig. Känns tryggt när man anlitar Björn som mäklare.

Per Joakim R
Ursviken

Snabb och smidig affär. Johanna svarade snabbt och även på kvällar och helger vilket uppskattas vid en affär.

Sachithra Y
Ursviken

She is an intelligent service provider with effective suggestions.

Isabell H
Sålde sitt hus med hjälp av Björn Byrén en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Kåge

Trevlig och professionell mäklare som skötte vår husförsäljning på ett utmärkt sätt.

Adam H
Sålde sitt hus med hjälp av Björn Byrén en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Kåge

Trevlig, kunnig och tillmötesgående! Vi blev refererade till Björn av en släkting och vi förstår varför, det blev en smidig process som gick undan vilket vi också önskade. Toppbetyg!

Tina M
Kåge

Vi är jättenöjda, har haft många frågor som Björn svarat på och har han inte haft svaren direkt så har han kollat upp det och återkopplat snabbt. Rekommenderas!

Mattias L
Morön

Lyhörd och lösningsorienterad! 👍

Per Joakim R
Örviken

Trevlig, enkel kommunikation uppskattas. Snabb och smidig affär blev det med hjälp av Anna.

Marie B
Sålde sitt hus med hjälp av Emelie Lindmark en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Ursviken

Helt otrolig! Alltid tillgänglig, kunnig och positiv! Inlyssnande och har verkligen gett allt för att vi skulle bli nöjda med vår försäljning,

Svar från Emelie Lindmark

Tusen tack för ett fint omdöme. Så roligt att höra att ni känner er nöjda. Ni har varit så lätta att samarbeta med. Tack för att jag fick förtroendet att hjälpa er. Jag önskar er lycka till med allt de nya.

Annika H
Sålde sitt hus med hjälp av Jan-Erik Lööf en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Byske

Jan-Erik levde upp till våra förväntningar. Att hjälpa oss med värdering och kontraktsskrivning med köparna

Casper S
Morön

Otroligt trevlig och driven. Sålde lägenheten innan vi ens la ut den till försäljning vilket var högt över min förväntan. Ska jag sälja något mer så kommer jag inte tveka en sekund på att höra av mig till henne.

Svar från Johanna Marcusson

Hej Casper, Tack så jättemycket för de fina orden. Blir så himla glad och tacksam över att ni känner så. Tack för att jag fick hjälpa er med försäljningen! Ser fram emot att jobba med er mer framöver! :) Mvh Johanna

Staffan S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofie Marklund en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Kåge

Trevligt bemötande. Påläst om bostaden. Saklig och tydlig vid kontraktsskrivandet.

Sara Ellen Veronika B
Ursviken

Vi är supernöjda med Emelie! Väldigt responsiv, bra kommunikation och proffsig.

Svar från Emelie Lindmark

Kajsa S

Positiv, trevligt bemötande, mm

Robert Y
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Andersson en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Örviken

Mycket bra bemötande och snabb affär. Tack så mycket för välinformerade arbete.

Miranda L
Skelleftehamn

Gick snabbt och smidigt vid försäljningen!

Natalie W
Älvsbacka

Väldigt trevlig och proffsig, lätt att kommunicera med och bra på sitt jobb, kan rekommendera henne till andra som söker mäklare!

Svar från Johanna Marcusson

Vilka fina ord! Tack, tack tack Natalie. Jag är så glad att jag fick möjlighet att hjälpa dig med försäljningen. Ser framemot att jobba med dig mer framöver! :) Mvh Johanna

Mattias H
Sjungande Dalen

Alltid ett mycket gott bemötande. En kunnig och klok mäklare som man har och får högt förtroende för. En eloge till flexibiliteten och drivet att göra ett bra jobb!

Rebecca B

Snabb & effektiv. Bra bemötande & lösningsorienterad

Emma S
Köpte sitt hus med hjälp av Sofie Marklund en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Bergsbyn Norra

Jag tycker att Sofie var trevlig, kunnig och proffsig

Pia L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Andersson en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Tuböle

Anna har genom hela "vår resa" varit superengagerad och hjälpsam gällande alla kontakter som i vårt fall varit många. Ett ex är byggherren.

Britt Kersti S
Bergsbyn Norra

Visste inte vad jag skulle förvänta mig när jag inte hade gjort någon fastighetsaffär tidigare. Sofi har visat på att hon är kunnig , lyhörd och ärlig i vad vi kunde förvänta oss vid en försäljning. Hon har varit tillgänglig när vi hade frågor och funderingar.

Sabina J
Älvsbacka

Professionell och affärsdriven mäklare. Mån om kundrelationen

Lars-Gunnar Ö
Älvsbacka

Johanna är engagerad och lätt att komma i kontakt med henne

Fredrik J
Köpte sitt hus med hjälp av Björn Byrén en del av Fastighetsbyrån Skellefteå

Mycket kunnig och hjälpsam. Bygger ett bra förtroende mellan mäklare, säljare och köpare.

Rolf S
Bergsbyn Norra

Vi har upplevt Sofie som engagerad och ambitiös. Hon är förtroendeingivande, rak i kommunikationen och korrekt. Eftersom vi har liten erfarenhet av bostadsköp eller försäljning tidigare visste vi inte vad vi kunde förvänta oss, men är mycket nöjda med hur det blev.

Rune Sixten G
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Andersson en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Mobacken

Känns lugn och positiv. Gav oss tid i lugn och ro titta på objektet. Var lagom ”på” och svarade på de frågor vi hade. Vi hade inga speciella förväntningar utan kände oss trygga med vad vi själva ville och den hjälp Anna gav.

Anna C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Andersson en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Älvsbacka

Väldigt professionell, engagerad och kunnig.

Eva Anna-Maria S
Mobacken

Bra bemötande, bra dialog och lätt att kontakta.. Även tydlig återkopplingar och förslag på olika alternativ. Bra stöd och Anna ger ett mkt gott förtroende till oss som säljare. Inget att anmärka.

Kevin W
Prästbordet - Brännan

Trevligt bemötande och väldigt hjälpsam under hela affären

Lena N
Prästbordet - Brännan

Trevlig, engagerad och professionell.

Sara K
Innervik

Anna är mkt professionell och samtidigt inlyssnande och personlig. Vi hade höga förväntningar på allt från första mötet och värderingen av bostaden till hanteringen av intressenter och visningar, och dessa har Anna levt upp till. Hela processen med försäljningen av huset har varit smidig, enkel och snabb utan att kännas forcerad och vi är nöjda med försäljngen.

Osmo V
Burträsk

Sofi Markund är den professionella mäklaren som jag hade önskat mig. Hon genomförde målmedvetet försäljningen trots ett mycket svårt marknadsläge 2024. Rekommenderas. Osmo Vestin

Azeb H
Skelleftehamn

Hon är mycket duktig, bästa mäklaren i stan ö, vi är mycket nöjda med henne.

Mauro D
Anderstorp

Bäst i test hon var väldigt professionell och trevlig i sammanhang, en av bästa mäklare ja har träffade i stan

Miranda L
Morö Backe

Blev bra bemött. Han var engagerad och svarade på frågor som vi hade. Glad och trevlig.

Bodil A
Norrböle

Ett bra bemötande, lyhörd för våra tankar

Carin H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tina Edler en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Getberget

Hade förväntat mig betydligt större engagemang såsom snabbare svar och över huvud taget svar på mina frågor, att inte behöva påpeka behovet av ytterligare visningar då vi inte hade haft visningar på ett tag samt så hade jag gärna sluppit höra om privata saker som inte alls hade att göra med försäljningen av bostaden. Jag förstår givetvis att det är trevligt med att man är personlig, men det kan man vara utan att bli privat 2,5 hade jag satt, ej 3.

Svar från Tina Edler

Hej Carin. Jag uppskattar din feedback och vill börja med att tacka dig för förtroendet att hjälpa dig med försäljningen. Jag beklagar att dina förväntningar inte möttes fullt ut och tar till mig av dina synpunkter. Vårt mål är alltid att ge högsta möjliga service och skapa en positiv upplevelse för våra kunder. Under processen försökte jag stödja dig så gott jag kunde, bland annat genom att hitta en köpare till din lägenhet, hjälpa till med kontakt för försäljning av dina bostäder i andra områden samt ordna praktiska...

Cecilia S
Sjungande Dalen

Valde mellan flera olika mäklare inför försäljningen av min lägenhet och landade tillslut i Johanna. Under hela försäljningen har hon varit exceptionellt engagerad, målmedveten och jobbat hårt, vilket resulterade i att till att lägenheten såldes till pangpris. Tillsammans slog vi prisrekord i mitt område. Jag rekommenderar med varmt hjärta att välja Johanna som mäklare, jag har inte ångrat mig en sekund. Hon är engagerad, driven och fantastisk att ha att göra med. Tack för en försäljning som gick snabbt, smidigt och som överträffade alla förväntningar! ❤️

Svar från Johanna Marcusson

Blev verkligen så glad av att läsa ditt omdöme! Tack för dina värmande ord Cecilia! Nöjet är på min sida att få jobba med dig!🤗 Mvh Johanna