Målare i Stockholm

138 rekommenderade målare i Stockholm kommun

Ska du måla om, tapetsera eller helt enkelt måla nytt i Stockholmsområdet? Då behöver du en duktig och pålitlig målare i Stockholm! Och du har kommit rätt! Vi har samlat Stockholms målare på en och samma hemsida så att du enkelt kan jämföra, läsa vad som skiljer dem åt och vad tidigare kunder tycker om deras tjänster.

Läs mer »
Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Målare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Axel M
    Axel M: Efter att vi haft besvär med andra byggarbetare var vi väldigt nog med vilka vi valde för att hjälpa oss med köket. Vi hade själva reglat och gipsat och ville vi ha hjälp med spackling och målning. Philip är vänlig, kunnig och på bara några timmar hade han gjort ett platsbesök och skickat offert. Arbetet utfördes på tid, offerten stämde och resultatet blev mycket bra. Vi rekommenderar Philita AB.
  • Driver du målerifirma i Stockholm?

• Julia K
    Julia K: Anlitade dom för att bygga ett rum. Både snickare och målare dök upp enl ök, de höll det snyggt och prydligt, blev klara i tid. Det var även enkelt att få tag på ansvariga på företaget, snabba svar på mail. Kanske inte billigast på marknaden, men det var 100% värt priset.
  • Cajsa J
    Cajsa J: Retro Måleri målade om hela min lgh, väggar och snickerier. De gjorde ett toppen jobb, var lätta att kommunicera med noga med återkoppling osv. De bytte även ut alla dörr och fönsterhandtag, byggde en lösning för att dölja ett fult proppslåp. Jag kan varmt rekommendera Retro måleri, trevliga lirare
  • Marcus S
    Marcus S: Jag anlitade JDL Måleri för en ytskiktsrenovering av min lägenhet inför en försäljning av min bostad. Jag är utomordentligt nöjd med både priset och Kentas fina arbete. Hur de lyckades få ut mitt rostiga originalbadkar utan att åsamka någon skada på mitt badrum kommer jag aldrig att förstå. Stort tack till JDL Måleri för ett kanonarbete! Mvh Marcus S Stora Essingen
  • Linda Anna Margareta L
    Linda Anna Margareta L: Fick göra om jobb. Höll inte schemat. Resultatet blev bra ändå.
  • Erik Martin O
    Erik Martin O: Målaren och kontakten centralt var kanon, inga konstigheter alls. Målaren kom med insikter och förslag direkt på plats så vi fick vara med och styra så att det blev precis som vi ville. Det blev dessutom klart inom tidsramen och kostnaden var under uppskattat kostnadsförslag.
  • Emily B
    Emily B: Fick en offert med ett startdatum men ingen dök upp det datumet och det var omöjligt att få tag i någon från företaget då de inte svarade på varken telefon eller mail. Till slut ringde en kille som var vikarie och han och hans kompis kom och la golv under helgen men blev inte klara så de sa att någon från företaget skulle kontakta oss. Ingen hörde av sig på en vecka trots att vi ringde och mailade och lämnade meddelanden på telefonsvararen. Till slut ringde vikarien igen och de kom och la klart golvet. De gjorde ett jättebra jobb men kontakten med företaget har varit fruktansvärd. Det är helt OMÖJLIGT att komma i kontakt med någon som jobbar där. Vi hade ganska mycket kontakt angående offerten men så fort vi hade accepterat den gick det inte att få tag på någon på företaget. Otroligt dåligt.
  • Robert L
    Robert L: Ville ha vårt staket målat. Ringde och dom skulle komma förbi och kolla. Har varken sett eller hört något från dom. Inte proffsigt alls.
  • Carl B
    Carl B: Två poäng för att de faktiskt genomförde någon form av arbete. Min bostadsrättsförening anlitade detta skämtföretag för att genomföra fönsterrenovering utvändigt. Medlemmarna kunde till självkostnadspris också anlita dem för att genomföra invändig fönsterrenovering vilket jag gjorde. Kan sammanfattas enligt följande: Plus: - De genomförde ett faktiskt, om än halvbra, arbete: Absolut minimum och slarvigt genomförande. Ett kasst arbete helt enkelt. En etta hade det blivit om de inte hade dykt upp alls. Minus: - Målare på plats hade först ingen aning om vad som hade beställts eller vad som skulle göras. Platschefen visste knappt heller. Ingen kunde lämna besked om någon tidplan. - Det var färgstänk över fönstren och gardinerna. Färgskrap överallt i lägenheten. När påpekade för målare på plats att de borde städa upp efter sig möttes jag av frasen "jag förstår hur du tänker" vilket jag nu lärt mig att det på hantverkarspråk betyder "jag skiter i vad du säger" för ingenting gjordes. När jag ringde chefen för företaget sade han att städning "kostar extra". - Min sambo bad bad även om att de skulle fixa ett löst sittande gångjärn. Gjorde de detta? Såklart inte. Avråder starkt från att anlita detta skämtföretag.
  • Anna B
    Anna B: SE UPP!!! Tog kontakt med norrorts måleri som vad jag kunde se hade bra referenser, de fick bilder, planlösning etc. men frågade aldrig om att komma ut och se över arbetet. Fick en offert som verkade rimlig i pris samt en gräns på 15% på vad de får öka i kostnad. När räkningen sen kom så hade de så klart lagt på 15% men kunde inte ge mig en rimlig förklaring till varför de tagit mer timmar än de offererat. Offerten låg på 80 h och arbetet tog 120 timmar och då var de inte klara med allt enligt offerten. Hade bokat leverans av kök samt mina möbler med 3 dagars marginal mot offert. Eftersom att de inte hann klart (fick heller inte någon information om att de inte skulle hinna klart i tid) så blev det total kaos med alla saker samtidigt som de skulle göra klart. Utöver det så blev arbetet inte alls bra, jag fick gå runt och peka på allt som var dåligt, något som projektledaren bör ha sett om han hade gått runt och inspekterat innan de säger att de är klara. Det var målat i olika riktningar, färgklumpar på listerna, dörrar och lister var inte något underarbete gjort utan endast övermålat vilket syns tydligt. Där jag hade rivit ut köket hade de bara lämnat, hatthyllan som jag bad dem ta ner hade de satt upp igen och då gjort hål i nya väggen, en stång som satt kvar i badrumstaket hade de målat runt samt på, de har lämnat väggar med fula märken som de inte spacklat över, där de målat dörrar så har de stängt dörren för tidigt så att det blev märken, det är kakel på golvlister som ska sitta kvar men inte målas, det var färg på kaklet, de har inte städat efter sig osv osv osv. Utöver detta så finns det en liten klausul att de tar 15% utöver hyllpriset på färg, dvs. köp ALDRIG färg via dem. Detta är otroligt märkligt i min mening då i princip alla målarifirmor får rabatt vid köp av färg. De köpte även fel färg och fakturerade mig för det samt "hade kollat igenom hela listan och det finns bara en färg" när jag påpekade detta. Fick alltså skicka print screen på dessa två färger. Jag har tagit in 4 hantverkare för olika arbeten i mitt hem och måleriet är utan tvekan det absolut sämsta vilket känns tråkigt när man flyttar in i något nytt, jag kommer behöva komplettera på flera ställen för att det ska bli bra vilket känns tråkigt när kostnaden landade på nästan 100.000 kr. Det sved otroligt mycket att betala när det är så mycket som är riktigt riktigt dåligt fortfarande. Slutsats: Varning, anlita inte denna firman!!
  • Anni S
    Anni S: Fruktansvärt otrevlig personal som inte dyker upp på utsatt tid. De debiterar för ogenomfört arbete. De verkar sätta "bom-fakturor" i system, trots att de själva har orsakat bommen. Attityden "kunden har alltid fel" verkar råda. CF måleri har mycket att lära. Välj andra seriösa aktörer.
  • Henrik  S
    Henrik S: VARNING!! Anlita under inga omständigheter denna firma att utföra jobb i ert hem. Han måste detaljstyras och har inga kunskaper att utföra jobb ens efter de mest basala instruktioner. Ingenting blir rätt om man inte instruerar i detalj och knappt ens då. Önskar att det fanns ett lägre omdöme än Ett att sätta.
  • Driver du målerifirma i Stockholm?

• Andreas
    Andreas: skit företag, har inte slutfört arbete enligt offerten, grova brister i kvalité. Passa er för dem helst eller skriv ett väldigt noggrant avtal
1...456
Blackeberg  (1 st)
Herrängen  (1 st)
Bredäng  (1 st)

Målare i Stockholm

Hantverkare kan vara svåra att hitta om du aldrig anlitat något förut eller känner någon som gjort det. Och när det kommer till målare i Stockholm kanske det är just det man behöver för att veta vem man ska anlita för att måla om hemma. Precis som med allt annat finns det självklart specialiserade målare, och vad du behöver hjälp med kan påverka vilken hantverkare du ska höra av dig till. Vi har gjort förarbetet åt dig vad gäller undersökning och de tidigare kunderna visar dig sina favoriter genom att berätta om hur de uppfattade servicen.