Målare i Västberga

3 rekommenderade målare i Västberga, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Målare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Timblads hjälper dig att måla om!
    Brf Danviksparken B
    Brf Danviksparken B: Bra kommunikation, lätta att kontakta, gav kontinuerligt information om det pågående arbetet, genomförde uppdraget på ett professionellt sätt.
  • Driver du målerifirma i Västberga?

• Kjell Ã
    Kjell Ã: TYMC fick för några år sedan uppdraget att fasadmåla vår ”sportstuga” från 1930-talet. Samarbetet med företaget flöt på utan problem och slutresultatet blev utmärkt. Därför vände jag mig på nytt till TYMC när vi för några månader sedan behövde hjälp med ommålning och tapetsering av vardagsrum + kök i den bostadsrätt som vi hade köpt. Den trevliga projektledaren Micke W besiktade lägenheten och redogjorde tydligt för de arbetsmoment som väntade. Han återkom snabbt med en fastprisoffert som vi accepterade. Efter första bredspacklingen av vardagsrumsväggarna uppstod det dock problem. Fukten från spacklet fick den befintliga tapeten att släppa i så pass stor omfattning att man fick riva allt och börja om från Ruta Ett. Därefter gick allt enligt plan, Vi fick ett mycket trivsamt vardagsrum med en mix av tapetserade och målade väggar samt ett elegant kök. Utmärkt kvalitet på jobbet rakt igenom. TYMCs kalkyl för jobbet sprack säkert rejält, med tanke på merarbetet som tapetsläppet medförde. Men Micke W grumsade inte det minsta utan fakturerade enligt offerten. Vi kan absolut tänka oss att anlita TYMC ännu en gång om behov av måleritjänster skulle uppstå.
  • Driver du målerifirma i Västberga?

• Elin B
    Elin B: Servea Entrepenad hjälpte mig att total renovera min lägenhet. Jag fick hjälp med att ta bort allt tapet och bredspackling av väggar + tak. Dom slipade mina golv och betsade dom vita, kanon fina! Sen hjälpte dom mig även med att riva ut mitt gamla kök och installerade ett nytt Ikea kök. Mycket bra kommunikation med löpande uppföljning, kan varmt rekommendera Servea.