Målare i Stockholms län

Att hitta en målare i Stockholms län behöver inte vara så svårt som det kanske känns. “Vem är bäst? Vem är snabbast? Vem är billigast? Hmm..kanske är det lika bra att jag gör det själv ändå…” - har du gått och tänkt i dom här banorna? Vi har gjort det enkelt att hitta den bästa, snabbaste eller billigaste målaren i Stockholms län!

Är måleri och tapetsering inte ditt största fritidsintresse? Vilken tur då att det finns massor med hantverkare som livnär sig på att veta vilken typ av färg som passar din vägg, hur många lager grundfärg som behövs och dessutom har koll på alla olika verktyg som kan tänkas behövas. Målare i Stockholms län finns det många och de har olika specialiteter och erfarenhet. Ditt jobb kanske kräver någon som kan måla utomhus, kan tapetsera eller är proffs på detaljerade snickerier - oavsett vad du är i behov av för yrkeskunskap har vi samlat ett stort antal av målarna i Stockholms län här på Reco.se så att det ska vara lätt för dig att jämföra och hitta den bästa målaren för just ditt jobb!

Vill du hellre hitta en lokal målare kan du klicka dig vidare för att se de bäst rekommenderade målarna i just ditt område.

Orter i Stockholms län
Nykvarn  (2 st)

Topp 25 målare i Stockholms län

• O.Nybergs Måleri AB

30 omdömen
    Certifierade och duktiga målare - Snyggt, kvalitativt och hållbart!
    Christina A
    Christina A: Lätta att ha att göra med och ett bra resultat
  • Hör gärna av dig till oss om du har något du tycker borde förbättras! Vi kommer gärna ut till dig och kan då göra en uppskattning av hur lång tid arbetet kommer att ta, samt ungefär vad det kommer ...
    Oskar W
    Oskar W: Jag har nyttjat bolaget för ombyggnation av trapp, ommålning av mitt hus samt vissa el-arbeten. Jag har uppskattat det utförda arbetet, trevligt och professionellt bemötande av de hantverkare som utfört arbetet samt klara och tydliga offerter. Sammantaget känner jag att de utför ett bra hantverk och inger förtroende. Jag kommer fortsätta att nyttja dem när jag behöver hjälp.
  • Tobias A
    Tobias A: Fantastisk kvalitet och service! Vi anlitade Kista Bygg & Städ till att lägga om ett 140 kvm stort trågolv (som var dåligt lagt av dom vi köpte golvet av). De gjorde ett helt otroligt proffsigt arbete. Mycket bra genomför arbete och väldigt trevlig & kommunikativ personal! Rekommenderar verkligen.
  • Annedal entreprenad AB

128 omdömen
    Annedal Bygg och Badrum står till tjänst vid renovering och nybyggen samt el, rör och kakling. 10 års erfarenhet med hög kvalitet och trygghet för kunden.
    therese b
    therese b: Jag renoverade ett badrum och en WC med hjälp av Annedal Bygg. Det goda intryck jag fick från första början, höll i sig genom hela processen. Jag upplevde Annedal Bygg som måna om att göra ett bra jobb, uppriktiga, pålitliga och generösa med tid och ansträngningar. Projektledaren (Lasse) var lätt att få tag i och svarade snabbt på frågor. Slut priset blev det som vi kommit överens om från början, och klart konkurrenskraftingt mot andra offerter, från andra firmor. Jag kan varmt rekommendera Annedal Bygg.
  • Premium Måleri utför alla sorters målerier. Kontakta oss gärna för en offert!
    Kerstin L
    Kerstin L: Min magkänsla kändes bra första gången jag träffade Thomas. Väldigt bra, en professionell firma. Det gällde fasadmålning av mitt hus. Trevliga, noggranna och hjälpsamma killar (Sam & co). Jag är supernöjd och kan verkligen rekommendera Premium Måleri.
  • Kontakta oss på Almström & Ogebratt Bygger, så kan vi se hur vi kan hjälpa dig förverkliga ditt byggprojekt!
    Linda P
    Linda P: Snabbt handläggande och bra utfört. Tack!
  • Vi på Rz Måleri & Bygg har den kompetens som krävs för att alltid kunna leverera personlig service och resultat enligt överenskommelse. Dessutom garanterar vi att jobbet blir klart i tid.
    Agneta N
    Agneta N: Målning av tak och väggar. Jag blev mycket bra bemött och resultatet överträffade min förväntan. Jag beställer gärna fler tjänster och känner stort förtroende för företaget. Jag kan varmt rekommendera företaget.
  • Kontakta oss när du behöver en duktig målare!
    Lars Michael J
    Lars Michael J: Bra killar som gjorde ett noggrant och väl utfört arbete. Städade snyggt efter sig.
  • INGER S
    INGER S: Jag har anlitat Bodana AB för arbete med min uteplats som är 22 kvm stor. De lade om hela min uteplats med mina gamla plattor som är ca 20-30 år gamla. De gjorde ett fantastiskt fint arbete med mycket duktiga medarbetare. Kommunikationen var utmärkt från offert till arbete med både den ansvarige och hantverkarna. De reparerade också en mur med befintliga stenar längst min tomt. Där är också mina grannar imponerade. Jag kan ge dom de bästa rekommendationer man kan ge, och behöver jag mera hjälp vet jag vem jag ska anlita. Inger S
  • Lars Erik Anders L
    Lars Erik Anders L: Dalta Bygg & VVS känns annorlunda jmf med många andra bygg- och serviceföretag i branschen som jag har haft kontakt med. De kommunicerar mycket och bra, håller tider, smyger inte undan med undanflykter utan står för sitt åtagande, gör jobbet bra (enligt plan), hanterade överraskningar (i uppdraget) flexibelt och följde upp med samtal efteråt. Kan definitivt rekommendera dem. Arbetet som utfördes var ett utbyte av ett badrumshandfat + kommod, lite relaterad tätning med silikon och fastsättning av en vägghängd toalettstol vars ena fäste var löst.
  • TK Fönster AB

28 omdömen
    Emily C
    Emily C: Om man kunde ge mer än 5/5 så skulle jag göra det. Kim, Thom och deras kollegor är de bästa som finns. De levererade fantastiskt fina fönster (vi valde att renovera originalfönstren på vår 50-tals villa) och gjorde om allt invändigt/utvändigt runtomkring fönstren till en mycket hög standard. De är noga, har öga för detaljer och en sann kärlek till hantverket. Om de jobbade med el och VVS skulle jag anlita de till alla våra villaprojekt!
  • Andreas L
    Andreas L: Skulle renovera kök samt lägga golv i hela lägenheten då vi stötte på Särelinds Bygg genom gott omdöme från grannar som anlitat dem. Under hela renoveringen så har vi haft en god kontakt och de har varit mycket trevliga & tillmötesgående. Arbetet har utförts klanderfritt och som extra plus så har de alltid varit noggranna med att städa efter sig vilket vi har uppskattat mycket. Särelinds kan varmt rekommenderas.
  • Emma E
    Emma E: Vi är väldigt nöjda med Willmans Måleri! Trevligt bemötande, bra råd och tips, smarta lösningar, lätta att kommunicera med samt höll tidsplanen. Vi kände verkligen att vi kunde lita på Emil. Vi hade en speciell situation eftersom att vi inte var på plats där renoveringen skedde, men Emil var väldigt flexibel och kommunicerade väl med oss både på telefon och email. Vi fick bilder skickade till oss både löpande samt när arbetet var utfört. Kan varmt rekommendera Willmans Måleri och kan absolut tänka oss att anlita dem igen!
  • daniel e
    daniel e: Moderna Måleriet Stockholm AB! Levererar alltid i världsklass!! Tack för ett fantastiskt arbete👍🏼
  • Tommy M
    Tommy M: Ordning och redan! Pålitliga och riktigt duktiga hantverkare som gjort flera mindre jobb hemma hos oss, bland annat elinstallationer och platsbyggd garderob. Kan verkligen rekomendera!
  • Christina O
    Christina O: Sammlands hjälpte oss med renovering av ett badrum. Det gamla revs och ett helt nytt sattes på plats. Resultatet blev precis som önskat och allt gick smidigt från att nyckeln överlämnades till att jobbet var klart.
  • Anna v
    Anna v: Proffsigt och väl utfört måleri utvändigt av vår villa.
  • Håkan K
    Håkan K: På en femgradig skala får Wi4 Måleri fem målarpenslar! Från det att vi frågade om en offert för att måla vårt vardagsrum till att det var klart har vi varit extremt nöjda – proaktiva råd hur vi skulle kunna göra, vilken färgton som skulle fungera bäst, kontinuerligt ha en dialog med oss om vi var nöjda eller om det var något som inte var som vi önskade, etc., och slutresultatet var superbra. Professionellt bemötande rakt igenom ! Wi4 Måleri överträffade våra redan höga förväntningar.
  • Magdalena K
    Magdalena K: Mycket bra jobbat arbete. Jag beställde att måla min lägenhet, målade mycket snyggt, jag kan rekommendera det! Hälsningar.
  • Joakim E
    Joakim E: Jag har samarbetat med STHLM Capital Bygg AB en längre tid i egenskap av beställare med både entreprenader och serviceuppdrag. Absolut toppkvalitet vad gäller utförandet samt trevlig och kunnig personal . STHLM Capital Bygg AB är väldigt lösningsorienterade och flexibla när problem uppstår samt ser alltid till att hitta kostnadseffektiva lösningar till mina jobb. Jag rekommenderar starkt detta företag.
  • Ingemar R
    Ingemar R: Trevliga och pålitliga. Håller pris efter offert. Enkla att ha att göra med. Lääta att få tag på vid frågor. Jag kan varmt rekomendera AKD till andra i min närhet och har så gjort. Behöver jag mer hjälpt är det AKD som gäller!
  • Adam F
    Adam F: fantastiska verkligen. Tog kontakt med Nabil för att få hjälp med att måla om min nyköpta lägenhet samt spackla diverse väggar. Är supernöjd. Enkla,snabba med fantastisk service. rekommenderas starkt. Tack Nabil! /Adam Farhoumand
  • Andreas L
    Andreas L: Bra och snabbt svar på offertförfrågan. När man sen kom in med massa med funderingar och frågor så svara dom snabbt och tydligt. Rekommenderas
  • Marie-louise K
    Marie-louise K: Jag träffade ett antal olika köksleverantörer innan jag bestämde mig för Johan Jäderströms Luckbyte.se. Jag brukar alltid säga att man inte enbart kan gå på priset eftersom man oftast faktiskt får vad man betalar för. Och handlar det om något så viktigt som hemmets hjärta - köket – ja då kan det vara värt några extra kronor. Men här behövde jag inte kompromissa – jag fick precis vad jag önskade – till det bästa priset! Jag hade ett 18 år gammalt kök med slitna bänkskivor och skåpsdörrar. Kaklet och fläkten var gamla och omoderna. Skåpen gick inte ända upp i tak vilket samlade tidsödande dammråttor och fett. Så istället för att byta ut alla skåp så behöll vi stommarna och byggde på en sektion. Mina tråkiga runda avslut blev utbytta och ett fint vitrinskåp samt en fläkt i rostfritt stål gav en extra touch till helheten. Jag fick mina efterlängtade vita högblanka luckor, nytt vitt fräscht kakel, ny diskho och en underbar köksö. Jag måste erkänna att jag nästan blev lite misstänksam över alla översvallande recensioner som luckbyte.se visade upp på sin hemsida men så här i efterhand kan jag bara konstatera att det stämmer till 100 %. Hantverksskicklighet kombinerat med en grym känsla för service och lyhördhet för kunden – det är sällsynt. För att inte tala om slutresultatet: Det blev en fantastisk make-over. Både estetiskt och med kanon-kvalitet. Man kan inte tro att det är samma kök! Ingen kan vara nöjdare än jag och jag rekommenderar varmt ALLA som vill göra en köks make-over till Johan.
  • Zita L
    Zita L: Superduktiga hantverkare, pålitliga och proffsiga. De har utfört sitt arbete med ett kvalitetstänkande från offert till färdigställd entreprenad. Rekommenderar starkt!
123456...14