TK Fönster AB

TK Fönster AB

www.fonsterrenoveringstockholm.se
  • Badge2024
4.7

Välkommen till TK Fönster AB! Vi är experter på fönsterrenovering och arbetar med underhåll av gamla fönster över hela Stockholms län. Vi är specialiserade inom renovering av träfönster, inomhus och utomhusmåleri. Vi har bred kompetens inom fönsterrenoveringar, fönstertätningar, träfasadrenoveringar och övriga måleritjänster....

19 omdömen om TK Fönster AB

Sedan starten hos Reco 2024

S
Skrev om TK Fönster AB

Trevligt och proffsigt bemötande, och mycket väl utfört arbete. Vi anlitade TK Fönster för renovering av originalfönster i ett 40-talshus och är mycket nöjda med resultatet.

Kerstin B
Skrev om TK Fönster AB

Snabbt och bra utfört jobb.👍🏼

Bostadsrättsföreningen

Proffsigt utfört arbete. Trevlig och kunnig personal.

Sophie M
Skrev om TK Fönster AB

Trevlig personal som arbetade snabbt och enligt plan

Björn M
Skrev om TK Fönster AB

Mycket nöjda, vi återkommer i vår

Emelie W
Skrev om TK Fönster AB

Mycket trevligt bemötande, snabb process och fint resultat till konkurrenskraftigt pris.

Linnéa T
Skrev om TK Fönster AB

Mycket duktiga killar, otroligt bra jobb och riktigt nöjda med slutresultatet! Rekommenderar starkt TK fönster👍🏽

Kerstin S
Skrev om TK Fönster AB

Trevligt och proffsigt bemötande, lösningsorienterade när vi lade till uppgifter. Fint resultat, klara i tid. Skulle anlita dem igen!

Per W
Skrev om TK Fönster AB

Mycket nöjd med bemötandet och utfört arbete, och att de höll alla överenskommelser.

Johanna J
Skrev om TK Fönster AB

Superbra och flexibel service med snabba svar och väl utfört arbete.

Johan Q
Skrev om TK Fönster AB

Skickliga och trevliga yrkesmän!

Alice W
Skrev om TK Fönster AB

Vi är supernöjda med våra fina fönster! TK Fönster var proffsiga, trevliga och enkla att ha att göra med. Stor guldstjärna för tydlig och snabb kommunikation!

Svar från TK Fönster AB

Vad roligt! Tack för det fina omdömet och för att du tog dig tiden att skriva , det gör oss väldigt glada. Allt gott Thom och Kim

Sonya S
Skrev om TK Fönster AB

TK Fönster were very professional and quick to work as well as being clear with expectations and planning - thank you !

Svar från TK Fönster AB

Thank you for trusting us with your windows and thank you for taking the time to write this review. Kind regards // Thom and Kim

Markus C
Skrev om TK Fönster AB

Efter att de monterat våra nyrenoverade fönster och lämnat upptäckte vi att samtliga energiglas hade massvis med repor. Det gick även inte att stänga fönstren ordentligt för att beslagen inte satt som dem skulle. Tk fönster sa att de hade råkat lägga alla kunders beslag i samma låda, och nu visste de inte vilka beslag som gick till vem. renoveringen var slarvigt gjord och inte enligt kontraktet. De hade exempelvis målat ny grön färg direkt på gammal vit färg utan att skrapa bort den gamla vilket gjorde att man såg vita...

Svar från TK Fönster AB

Den vita färgen var vit grundfärg, inte gammal vit täckfärg. I fråga om beslagen så matchar man fönsterlåsen med typen av beslag som sitter på karmen. I det här fallet var det två som blev fel - vilket vi åtgärdade. Vi åtgärdade glasen samt beslagen - och målade även på där det inte var ordentligt täckt. Vi har även bett er ta ut besiktningsman och har lovat att åtgärda om besiktningsmannen hittar något. Ert anspråk har dessutom blivit nekat av allmäna reklamationsnämnden och gett oss rätt. // Thom och Kim

Johan P
Skrev om TK Fönster AB

Anlitade TK Fönster AB för renovering av tvåglasfönster (slipning, nytt kitt och målning) samt installation av energiglas. En sprucken ruta byttes. Väldigt bra att ha att göra med. Trevligt bemötande med kunden i fokus. Levererade i tid. Hög kvalitet på arbetet. Mycket nöjda och kan varmt rekommendera!

Base Form & Fix Ab

Proffsigt bemötande Proffsigt utförda arbetsuppgifter

Johanna B
Skrev om TK Fönster AB

Jättetrevliga. Superduktiga. Seriösa. Kan sitt hantverk. Punktliga och pålitliga👍

Svar från TK Fönster AB

Tack för det fina omdömet och tack för en riktigt trevlig arbetsplats! Allt gott Thom

Christian B
Skrev om TK Fönster AB

TK Fönster renoverade samtliga fönster (23 st inkl en altandörr) på vårt hus på endast två veckor. Givet att de flesta fönstren var 85 år gamla är jag djupt imponerad av resultatet, de känns som nya men med bevarad charm. Projektet levererades i tid och de eventuella småskavanker jag upptäckt i efterhand har åtgärdats utan diskussion.

Tackar och bockar både för omdömet och förtroendet. Allt gott, Thom och Kim

Andrée N
Skrev om TK Fönster AB

TK Fönster ägs och drivs av två bröder. Vi hade under en period av två veckor kontakt med båda och kunde inte ha önskat oss bättre bemötande och service. Jobbet med våra gamla fönster genomfördes med hög kvalité och gick mycket smidigt. Att få hem en person som man inte känner i sitt hem som jobbar med att vädertäta och ta ner eller sätta upp fönstren är inte alltid så roligt men i detta fall kan jag verkligen säga att det bara var roligt och trevligt. Super!

Svar från TK Fönster AB

Tack för omdömet, nöjet var verkligen vårt. Hoppas ni hade en trevlig resa med familjen! På återseende, Thom och Kim