Marina i Stockholms län

Solna  (1 st)
Botkyrka  (1 st)

Topp 19 marinor i Stockholms län

• Jan J
    Jan J: Jag bor i Umeå och har letat i Norrland efter en specifik båtmodell. Jag fann ingen så jag utökade sökandet till Stockholmsområdet. Där fann jag båten. Min första tanke var att köra de 360 M till Umeå. När jag började plocka fram sjökorten för resan insåg jag att detta kommer att bli en lång resa med en båt jag inte känner. Okej, vad kan en transport kosta? Jag googla med tanken att detta kommer att kosta (skjortan). Hamnade på Solna Strand Marintransport och bad om pris. När svaret kom blev jag glatt överraskad. Helt överkomligt och tid/plats fastställdes. Båten togs upp från Mälaren, transporterades till Holmsund i Västerbotten och sjösattes. Samma kväll var jag ute på en premiärtur. Jag har bara gott att säga om Solna Strand Marintransport och Daniel som utförde uppdraget.
  • Gunnar N
    Gunnar N: Trevligt bemötande ger en väldigt personlig känsla. Bra att dom hör av sej då det är dags att förnya behandlingen.
  • Låt oss på Stockholm Marin ta hand om din båtförsäljning!
    Björn J
    Björn J: Vi köpte en styrpulpetbåt, Stockholm marin var väl informerade om båten. Hjälpsamma vid avslut och löste allt på bästa sätt Vi är jättenöjda👍
  • Jan-erik T
    Jan-erik T: Trevlig personale och ett fantastiskt jobb Har lämnat bilen där flera gånger och alltid lika bra varje gång. En stor stjärna i marginalen
  • 33 omdömen
    Johan B
    Johan B: Finns nog ingen proffsigare kapell och dynmakare i Sverige, dessutom mycket snabba!
  • Vi utför motor- ,lack- och verkstadsarbeten av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser, på ett effektivt sätt med stor yrkesskicklighet!
    Anders Nils Gustav E
    Anders Nils Gustav E: Riktigt bra bemötande från personalen, de var mycket flexibla och trevliga att ha att göra med. Jobbet var sjukt bra utfört och det gick snabbt. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ behöver jag plåtjobb igen så åker jag dit tveklöst!
  • Mats L
    Mats L: ++++++++++++++++++++++++++++++
  • 9 omdömen
    Philip S
    Philip S: Matti, the harbour master is a real gem! He takes excellent care of every guest and makes you feel welcome. The showers and toilets and the sauna are always spotless and get cleaned several times a day, a thing I have never experienced in any other harbour in Sweden! Simpla the best….
  • 4 omdömen
    JERRY J
    JERRY J: Maxpoäng för teknisk kunskap, återkoppling, proffsighet, bemötande, kunskap kring båten de säljer, förtroende, trygghet i affären då båten var från utlandet och även kontinuerlig uppföljning av båten efter leveransen. Jag känner mig verkligen så nöjd, har ingenting dåligt att anmärka på. Kommer göra alla mina båtaffärer med Sthlm Yacht!
  • Thomas Börje E
    Thomas Börje E: Anders och Co på MMM har haft hand om min motorbåt (Nimbus 26c) sedan 2019 och avhjälp många fel och gjort nyinstallationer av utrustning under den tiden. Alltid med snabb service och felfritt resultat. Jag kan varmt rekommendera Mobil Marin Motor!
  • 2 omdömen
    Ellekari L
    Ellekari L: Lugn , trevlig och kompetent. Lätt att kommunicera med. Kommer och hör av sig på avtalad tid. Upptäcker saker. "Ser att jag antecknat att du eventuell behöver byta generatorrem - jag tar med en så'n" sa Niklas nu innan tredje vårservicen som han fått i uppdrag. Bl.a. sådant som gör att jag inte ringer någon annan. The serch is over for a bra båtmeck :)
    Mats L
    Mats L: Mikael Robell har i alla år servat och försett Skärgården med drivmedel. Som alla förstår är en väl utbyggd detaljhandel livsviktig för en glesbygd som skärgården. Denna vision har inte alltid delats av bensin- bolagen som genom egna regulatoriska åtgärder gravt försvårat distributionen av olja och bensin. Denna styvmoderliga behandling kan man tillåta sig, eftersom skärgårdsmackarna står för en försvinnande liten del av totalomsättningen. Tack för ditt arbete!
    Patrik H
    Patrik H: Väldigt hjälpsamma och effektiva.
    JOHAN H
    JOHAN H: Ovanligt hög nivå av service och kunnande i detta företag. Vi i vår familj fick hjälp med vårt båtköp från prospekt till besiktning, leverans och avhjälpande underhåll och vi har känt oss väl omhändertagna och trygga genom hela processen. Vi kommer definitivt anlita Stockholm Yacht igen. Bolaget levererar en av de bättre och mest utförliga båtbesiktningarna i Sverige vad vi känner till. Vi fick en fantastisk rapport på prospektet på över 60 sidor med bilder och filmklipp. Uppskattad trygghet av både oss som båtköpare och säljare!
  • Johan E
    Johan E: Sämsta uppförandet kommunen?! Det värsta är väl att personalen helt saknar kompetens att framföra sina båtar!
  • Christer A
    Christer A: Levererade pallar till varvet i december och fakturerade med förfallo den 3/1. Idag nästan 2 månader efter förfallo har jag inte fått betalt och de svarar inte på vare sig telefon eller mail eller brev. Ett skitföretag m a o Christer Tack vare inlägget kontaktades jag av Varvet och nu var det inget problem med att betala fakturan, Häpp!!
  • MOLLY J
    MOLLY J: Skulle få hjälp med min segelbåt, men blev totalt lurad att de kunde sin sak. Stressigt och slarvigt blev det. Oprofessionellt fick bärga hem båten tillslut trots flertalet försök från dem att laga felet och mycket strul under lång period. Otroligt besviken, men fick rätt i ARN och fick efter lång tid ersättning för det slarviga utförandet av arbetet de gjort.
  • Kalle Ivar Matti H
    Kalle Ivar Matti H: Håller med tidigare författare.. Tjurig gammal gubbe som inte förstår att folk blir förbannade när man inte håller avtalad tid för leverans. Kan definitivt inte rekommendera det här företaget.
  • Jonas L
    Jonas L: Jag har köpt ny båtmotor av Anderssons Båtvarv AB. I säljfasen var de mycket trevliga och jag kände mig nöjd. Tyvärr var den nya motorn behäftad med fel och bemötandet då var helt ointresserat och hänvisade mig till andra serviceverkstäder. Efter 8 månaders kontakt och 2 försök till reparation är motorn fortfarande felaktig och Andersson båtvarv tar inget ansvar och tycker att jag ska vända mig till serviceverkstaden för ev inlösen. Kan ej rekommendera Anderssons båtvarv.