perfekt rekond....................................
MrCAP Nacka
Välkommen till MrCAP Nacka! På Vikdalsgränd 1 i Nacka hittar du MrCAP. Vi erbjuder bland annat de bästa behandlingarna för lacken och inredningen för din bil. Vi arbetar med egenutvecklade produkter, utvecklade i Sverige för bäst hållbarhet både över tid och miljömässigt. Vi är bäst i test som du kan läsa mer om på vår hemsida...
134 omdömen om MrCAP Nacka
Sedan starten hos Reco 2021
Suveränt bemötande och framförallt ett noggrant och professionellt arbete med min bil varje gång jag lämnar den för rengöring.
Jag tycker att det gick lätt att få en tid som passade mig. Inlämningsdagen var det dock lite rörigt. Skulle lämna 07:00, men personalen var inte på plats förrän 07:15. Svårt också att hitta parkering denna dag. Vid hämtning fick jag reda på att det hade blivit fel vid arbetet också. Jag hade beställt ”underhållsservice”, men fick ”fullservice”. Jag behövde, som tur var, endast betala för det som jag hade beställt. Annars är jag mycket nöjd med arbetet.
Mr. Cap är artig effektiv och noggrann när jag rengör mina fordon. Jag skulle inte rekommendera någon annan här i Sverige.
En biltvätt somMr Cap tillhandahåller. Nöjd med resultatet
Trevligt bemötande, proffesionellt utfört arbete
Jag köpte tjänsten Rekonditionering Extra som inkluderade vaxning och jag är mycket nöjd med resultatet av det jobb MrCap gjorde. Jag lämnade in bilen via Bilia Nacka, så jag hade ingen direkt kontakt med MrCap, men det fungerade bra. Bilen var klar på en dag, men tyvärr lämnades den till en försäljare på Bilia som ställde bilen i försäljningshallen och lade nyckeln i sin skrivbordslåda istället för i receptionen. Detta fick till följd att Bilia inte kunde hitta bilen när jag skulle hämta den på eftermiddagen så det...
Riktigt skicklig personal. Märks att de tycker om sina jobb. Väldigt "serviceminded"
Bra bemötande, bilen blev som ny fast den gått 15000 mil. Helrecond . Tyvärr blev det några små skador som ej är reglerade ännu. Får se hur dom går vidare med det. Thomas
Liter sämre tvätt denna gång. Har varit bättre
Hade bokat en tid men den fanns inte med i systemet. Killarna tog in min bil i alla fall så den blev ren och fin.
Gratis lånebil - Perfekt.Samt påsarna med hopplockade prod. i fordonet.
Fungerat perfekt. Trevlig personal
Riktigt bra service och snabbt arbete, bilen blev som ny efter er "buckel" fix och fantastisk tvätt in och utvändigt! Rekommenderas starkt!
Bra service hel recond o bra bemötandet
Snabbt enkelt och personligt professionellt. Spontanbesök som togs omhand direkt. Strålande service och kunskap. .
Trevliga duktiga hjälpsamma. Punktlig leverans
Alltid tillmötesgående och synnerligen positivt mottagande. Som kund känner man att man är prioriterad.
Bra kvalitet effektiv bra service
Okay Hade en bra dialog med killen som fixade bilen så vi bokade en ny tid för åtgärda en buckla och lite repor. Hoppas att det kommer bli ett bra resultat då.
Jätte bra! De är mycket professionella!
Alltid bra bemötande och bra utfört arbete
Mycket bra med motortvätt av bilen.
Helt enligt förväntan👍 Aasaaaaaaaaassaaaaaaaaaaa
Trevlig och väldigt proffsig personal
Trevligt bemötande ger en väldigt personlig känsla. Bra att dom hör av sej då det är dags att förnya behandlingen.
Jag beställde utvändig tvätt och lätt invändig rengöring och fick ett trevligt bemötande och blev nöjd med arbetet
Bra service och bra jobb, kan missa nån detalj ibland
Bra bemötande och fint resultat.
Hej , Vi på MrCAP Nacka tackar för att ni tycker att vi levererat en positiv upplevelse och vad vi på MrCAP kan göra för att se till att er bil glänser så mycket mer och har det bästa lackytskyddet. Hjärtligt välkommen tillbaka när det är dags och tack för att vi får förtroendet att ta hand om er fina bil.
1. Bra 2. Uppfyllde förväntnigarna 3. Bra; Resealent
Bäste Roland, Vi tackar för din mycket positiva feedback, rekommendationer och att du tycker att vi levererat en positiv upplevelse och en fin behandling av din bil i och med ditt besök hos oss på MrCAP Nacka. Vi önskar dig hjärtligt välkommen tillbaka när det är dags för en översyn igen.
Bra bemötande. Goda rekommendationer av min son som tidigare använt er rekond. Bra jobb.
Hej Harry, Tack för ditt omdöme och positiva feedback om oss på MrCAP Nacka. Vi tackar för att vi fick förtroendet att ta hand om din fina bil och utföra en behandling av den. Vi hälsar dig hjärtligt välkommen tillbaka när det är dags för en översyn igen och kör försiktigt!
Bra bemötande. Jag hade beställt MasterResealant, GlassShield och DentRemoval och förväntade mig att hämta en bil som var skinande blank och fräsch även i kupé och motorrum - och det stämde!
Hej Lars, Stort tack för ditt omdöme och positiva feedback om oss på MrCAP Nacka. Vi tackar för att vi fick förtroendet att ta hand om din bil och utföra våra fina behandlingar av den. Vi hälsar dig hjärtligt välkommen tillbaka när det är dags för en översyn igen och åter igen tack för att vi får ta hand om din bil år efter år.
Trevligt bemötande och ett superbra arbete, FormulaU Resealant, på min Lexus UX 250h. Kan bara bocka och tacka för denna gång och kommer rekommendera er i Nacka till vänner och bekanta.
Hej Roger! Vi på MrCAP Nacka tackar för din positiva feedback, fina rekommendationer och att du tycker att vi levererat en positiv upplevelse och en fin behandling av din bil. Vi hälsar dig hjärtligt välkommen tillbaka när det är dags och tack igen för att vi får förtroendet att ta hand om din fina bil.
Gott lackbehandling, som förväntat.
Hej Jan, Tack för ditt omdöme och positiva feedback om oss på MrCAP Nacka. Vi tackar för att vi fick förtroendet att ta hand om din bil och utföra MrCAP´s lackytbehandling på den. Vi hälsar dig hjärtligt välkommen tillbaka när det är dags för en översyn igen.
Mycket trevligt bemött, och de gjorde dessutom ett par små extrajobb utan att ta betalt. Så får man kunder att komma tillbaks!
Bäste Magnus, Vi tackar för din mycket positiva feedback, rekommendationer och att du tycker att vi levererat en positiv upplevelse och en fin behandling av din bil i och med ditt besök hos oss på MrCAP Nacka. Vi önskar dig hjärtligt välkommen tillbaka när det är dags för en översyn igen.
Nöjd från början till slut med min master treatment
Hej Harry, Tack för ditt omdöme och positiva feedback om oss på MrCAP Nacka. Vi tackar för att vi fick förtroendet att ta hand om din bil och utföra MrCAP´s MasterTreatment behandling på den. Vi hälsar dig hjärtligt välkommen tillbaka när det är dags för en översyn igen.
Alla mina förväntningar uppfylldes
Hej Jan! Vi alla medarbetare på MrCAP Nacka tackar för dina fina ord, rekommendationer och för att du tycker att vi levererat en positiv upplevelse och en fin behandling av din bil. Vi hälsar dig hjärtligt välkommen tillbaka när det är dags och stort tack för att vi får förtroendet att ta hand om din fina bil.
Jag har blivit fint bemött och bilen blev fin. Bilen fick em masterbehandling och så köpte jag en flaska bilchampo
Hej Hassie. Tack för ditt positiva betyg, rekommendationer och omdöme om oss på MrCAP Nacka. Vi tackar för att vi fick ta hand om din bil för MrCAP´s fina MasterTreatment behandling och hälsar dig hjärtligt välkommen tillbaka när det är dags för en översyn av din fina bil igen.
Snabb och bra bemötande och inga problem med leverans. Bilen blev som ny och jag köpte total genomgång och lackkonservering. Dyrt men förhoppningsvis håller det bilen fräsch i många mil
Hej Kjell, Tack för ditt omdöme och positiva feedback om oss på MrCAP Nacka. Vi tackar för att vi fick ta hand om din bil för MrCAP´s MasterTreatmentbehandling. Vi garanterar vi har levererat en behandling av din bil som är slitstark och som håller över tid och då blir det inte dyrt i längden. Vi hälsar dig hjärtligt välkommen tillbaka när det är dags för en översyn igen.
Bra service och trevlig personal Tack så mycket
Bäste Radjwan, Vi tackar också och tack för din mycket positiva feedback, rekommendationer och att du tycker att vi levererat en positiv upplevelse och en fin behandling av din bil i och med ditt besök hos oss på MrCAP Nacka. Vi önskar dig hjärtligt välkommen tillbaka när det är dags för en översyn
Bra bemötande och väldigt bra arbete.
Hej Hans, Vi på MrCAP Nacka tackar för att du tycker att vi levererat en positiv upplevelse och vad vi på MrCAP kan göra för att se till att din bil glänser så mycket mer och har det bästa lackytskyddet. Hjärtligt välkommen tillbaka när det är dags och tack för att vi får förtroendet att ta hand om din fina bil.
Came across as very knowledgeable and the results spoke for themselves afterwards. Recommend this branch of MrCAP.
Hi Sasha, Thank you for your very positive feedback, recommendations and that you think we have delivered a positive experience and a nice treatment of your car with your visit to us at MrCAP Nacka. We warmly welcome you back when it's time for a review!
Bra bemöttande Det gjordes bra jobb. Resultat i längden väntas på Det var vagnbehandling. Nöjd
Hej Farokh! Tack för ditt omdöme om oss på MrCAP Nacka. Vi tackar för att vi fick ta hand om din bil för en MrCAP behandling. Vi garanterar vi har levererat en behandling av din bil som är slitstark och som håller över tid. Vi hälsar dig hjärtligt välkommen tillbaka när det är dags för en översyn igen.
Snabbt, snyggt och trevligt bemötande av personalen,
Hej Pernilla. Tack för ditt positiva betyg, rekommendationer och omdöme om oss på MrCAP Nacka. Vi tackar för att vi fick ta hand om din bil för en MrCAP behandling och hälsar dig hjärtligt välkommen tillbaka när det är dags för en översyn av din fina bil igen.
Mycket bra bemötande. Lämnande bilen för riktning av bucklor samt invändig och utvändig rengöring. Fick hjälp av Douglas som återlämnade bilen i ett fantastiskt fint skick. Jag kan lugnt säga att mina förväntningar överträffades.
Hej Leif, Tack för din mycket positiva feedback, rekommendationer och att du tycker att vi levererat en positiv upplevelse och en fin behandling av din bil i och med ditt besök hos oss på MrCAP Nacka. Vi önskar dig hjärtligt välkommen tillbaka när det är dags för en översyn.
Bra bemötande och väl utfört arbete.
Hej Jan, Tack för din positiva feedback, rekommendationer och att du tycker att vi levererat en positiv upplevelse och en fin behandling av din bil i och med ditt besök hos oss på MrCAP Nacka. Vi önskar dig hjärtligt välkommen tillbaka när det är dags för en översyn.
Smidig inlämning, fint resultat.
Hej. MrCAP Nacka tackar för att ni delar med er av er feedback, rekommendationer, upplevelse och bedömning av vår kvalitet på de behandlingar vi tillhandahåller. Vi på MrCAP ser fram emot att ta hand er din bil när det är dags för en översyn igen och hälsar er välkomna tillbaka.
Bra bemötande och var behjälpliga med att applicera lackstift utan extra kostnad. Bra utfört jobb! Kommer att tvätta bilen här fler gånger.
Hej Nizar! Vi på MrCAP Nacka tackar för dina fina ord, rekommendationer och för att du tycker att vi levererat en positiv upplevelse och en fin behandling av din bil. Vi hälsar dig hjärtligt välkommen tillbaka när det är dags och stort tack för att vi får förtroendet att ta hand om din fina bil.
Bra mottagande på avtalad tid Bra utförd service Bra överlämning vid leverans på avtalad tid
Hej Daniel. MrCAP Nacka tackar hjärtligt för att du delar med dig av din feedback, upplevelse och bedömning av vår kvalitet på de behandlingar vi tillhandahåller. Vi på MrCAP ser fram emot att ta hand om din bil när det är dags för en översyn igen och vi hälsar dig välkommen tillbaka.
Arbetet är utfört av Proffs och trevligt bemötande.
Hej Christer. Tack för ditt positiva betyg, rekommendationer och omdöme om oss på MrCAP Nacka. Vi tackar för att vi fick ta hand om din bil för en MrCAP behandling och hälsar dig hjärtligt välkommen tillbaka när det är dags.