Andreas A:
Söker man goda delikatesser så ska man bege sig hit. Dem har mat för lunchen, middagen och festen. Priserna kan va en aning högre men inget slår deras pastasallder med tillhörande såser.
Frans T:
Jag måste säga att jag inte alls håller med om att posten här skulle vara dålig. Jag har hämtat ut väldigt många paket i varierande storlekar under 1,5 års tid och de har alltid varit på plats och jag har alltid blivit trevligt/korrekt bemött.
Har även postat en värdehandling (pass) därifrån och fått hjälp med det. Det var smågrejer, men ändå något som uppskattas.
Ska hämta ett paket där nu, får se hur det går :)
Själva matbutiken har alltid haft en lite skabbig stämpel över sig, ända sedan jag var liten (15-20 år sedan). Butiken är fortfarande ganska skabbig, priserna är helt ok tycker jag, vissa varor är billigare på andra ställen, men vad spelar en krona för roll om man måste åka mycket längre? De har alltid några varor till extrapris som man kan köpa på sig mycket av och ha i frysen. Utbudet är bra tycker jag (jämfört med ICA vid lekplatsen).
Qpaqex:
Prisnivån är löjligt hög.
Personalen ofta stressig. Märkt att de blir allt färre med åren. Nu är 5 minuter i kö inget ovanligt. Förr så var alla kassor öppna. Fast vad har hänt?
Tidningsutbudet är aningen trist. Mycket som saknas.
Stefan D:
Ska City Gross Malmö lägga ner?
Ja det kan man undra! Har handlat där sedan starten 2003 men det har aldrig varit så dåligt som det är nu. Sortimentet krymper drastiskt vecka för vecka, det är ofta slut på vanliga varor såsom, Kalles Kaviar, Köttfärs, populärt snacks, frågar man personalen kollar då på 10 sekunder om det finns mer och det finns det ju inte.
Bröd, frukt&grönt samt kryddor har halverat sitt sortiment liksom många andra avdelningar.
Lör/Söndags samt kvällspersonalen hänvisar alltid till dag personalen som vet mer.
Alltför ofta är det långa kassaköer och få öppna kassor.
Jag vet att lager och personal är dyrt men det finns en gräns när man börjar tappa kunder.
Jag bor inte nära och kan lika gärna köra till en annan affär när det numera inte går att få ihop en hel planerad måltid, mina kassar kostar i snitt idag 500kr för två år sedan var det över 1000kr per gång och det beror inte på att City Gross blivit billigare utan saknar mer och mer varor som jag brukar köpa.
Snart kan jag handla i vilken butik som helst istället, det är ingen större skillnad om några månader och det går i denna takten.
fd. Kund, eller?
Nikke L:
I den här butiken får såväl nybörjare vad gäller det asiatiska köket som hitflyttade asiater sitt lystmäte vad gäller matvaror från hela sydostasien. Här hittar du de specialimporterade nudlarna, de där speciella såserna, de färska kryddorna och grönsakerna och naturligtvis alltid ett verkligt brett urval av kryddor.
Ett par veckor om året satsar de på färsk frukt från Thailand, och jag tror att de är den enda butiken som då säljer färsk durian-frukt.
De är även importörer och grossister, och det är en fröjd att gå förbi lagret när de lastar eller lossar. Blundar man, kan man tro att man har förflyttats till en bakgata i Bankok.
Fredrik B:
kanonbra om man måste ha något snabbt, finns det mesta. bra priser, o ligger centralt om man måste springa in på lunchen o köpa en tiding eller en cola.
AMINE P:
Väldigt otrevliga personal!!! Så fort man behöver hjälp med något då får man dålig attityd tillbaka, jag är döv och kommunicerar på ett annat sätt! Finns fåtal som är trevliga men tyvärr är det nästan alla som är jätte otrevliga. Slutar handla där! Byter till Råå eller Hyllinge istället!
Massa ner tummen
Tvungen med att dela betyg men får bli 1 av 5 annars kan jag inte publicera den
Karin W:
Jättebra livsmedelsbutik med stort utbud och normala priser. Blomsteravdelningen har många och fina växter och snittblommor, och ofta till kampanjpriser.
Trots att affären är stor så är den trevlig att gå runt i och det finns väl knappast något till hushållet som man inte hittar där. Mycket trevlig och serviceminded personal.Smart system med självscanning för den som vill.Man slipper långa köer i kassan.Detta är en riktigt bra affär!
Anders N:
En utöver det vanliga ICA-butik som alltid har det man behöver, oavsett vad det är, nästan. Och de har personal som bemöter en med ett leende även när du rullar in under inbrottsgallret 2 minuter i åtta.
Bäst priser i Malmö!
Har köpt samma matkasse på flera ställen i Malmö, ingen slår ICA Maxi på Toftanäs!
Det är med snyggt och rent. Lätt att hitta och mycket serviceminded personal. Allt snabbt att få hjälp om man söker efter något.
Bra utbud och många produkter som inte finns på andra ställen finns här. Jag som är lite tokig i ölkorv finner alla typer. Det slår allt i Malmö!
Jenny A:
På ICA Toppen finns allt och lite till. Det är en perfekt butik i ett semesterlandskap som väljer sortiment efter årstid och "tryck från turister". En stor butik i halvstort format.
Leon R:
Köpte ett paket kyckling som visade sig vara ruttet trots att utgångsdatumet inte hade passerat. Hade kvitto men när jag gick tillbaka för att få ersättning fick jag höra att jag borde ha tagit med det ruttnande köttet, annars var det inget de kunde göra – tydligen är det Coop-policy. Ingen förståelse, ingen vilja att hjälpa. Hade förväntat mig bättre service från en matbutik som säljer färskvaror. Kommer tänka mig för innan jag handlar här igen.
Johan L:
En mycket bra livsmedelsaffär :) Bra priser och bra sortiment. Bra upplägg i butiken och trevlig personal. Har handtvättautomat i panten och frukt & grönt.. toppen!
Tommy S:
Riktigt bra butik. Relativt bra priser, stort sortiment och bra personal. Kan ibland vara lite långa köer med för få kassor öppna. Överlag en lagom stor och trevlig affär.
Qpaqex:
Här köper jag mina basvaror. De jag inte orkar bära runt halva stan. Jag är den som antingen kommer då de öppnar eller då stänger. Älskar deras öppetider.
Det är aningen rörigt i butiken. Personalen är glad och hälsar glatt. Dock är utbudet på vissa saker skralt. Det är synd. Fast alla basvaror finns. De har med blivit bra på tomater det senaste året. Det är inte illa!
Victor L:
Har gott käk till ett bra pris. Jag rekommenderar strips med grillkrydda. Mycket trevlig och snygg personal. Kan under sommarmånaderna bli lite kö, men det är värt lite väntan för att få ta del av grillens många produkter.
Victor L:
En liten butik med bra öppettider och ett varierande sortiment där man tar in billiga varor i bulk. Har billiga varor men ibland ofräscha görnsaker och köttprodukter. Rekommenderas till inköp av basvaror.