Mataffär i Skåne

Örkelljunga  (1 st)
Svalöv  (1 st)

Topp 25 mataffärer i Skåne

Malin N
    Malin N: Bra utbud och fin grönsaksdisk, som i de flesta Coopbutiker. Affären har lite skumt upplägg dock, så det är svårt att hitta saker och man får gå många rundor. Lite större aktsamhet i kassalinjen hade höjt betyget.
  • Amanda E
    Amanda E: Denna Ica-butik är liten men bra, här finns det mesta man behöver om än inte så många olika varianter av varje sak. Men så är det väl med närlivsbutiker, man kilar ner och köper mjölk, bröd, pasta och annat som man behöver eller glömt att köpa innan. Nybakat bröd och bullar har de för det mesta också. Post- och pakethämtning finns också här.
    Qpaqex
    Qpaqex: Dyrt. Dålig omsättning gör att det är lätt att hitta varor som passerat bäst före. Det gör mig aningen bekymrad. Fast jag är inte förvånad längre. Frågar man efter en sak så suckar personalen. Fast köper man saker på erbjudande och kollar datum kan man göra fynd. Fast jag upplever tiden sprungit ifrån Coop.
  • Fredrik H
    Fredrik H: Mysig liten affär. Hyffsade priser till sin lilla storlek med trevlig personal. Personalen packar varorna åt kunden
  • Ami H
    Ami H: Aven om jag gillar Netto så finns det ibland en viss doft av "sunkighet" över vissa av affärerna. I denna butik kliver du rakt in i frukthyllan som tyvärr sällan plockas ur. Man kliver genom tomlådor och blomkålsblad innan man tar sig in i själva butiken.Första intrycket i en affär är viktigt och Netto Östercentrum är tyvärr som de flesta Nettobutiker, lätt urplockat och ger ett litet rörigt intryck. Tre plus ändå, tack vare justa priser!
    Sandra B
    Sandra B: Hemköp på Stattena är en väldigt trevlig och gedigen mataffär som har bra lokalisering en bit från stan dit du kan gå, cykla eller ta bussen på fem/tio minuter. Personalen är inte alltid på plats där man vill i affären, men de är alltid väldigt trevliga så fort du har något du undrar! på Hemköp kan du hitta allt du behöver till ett överkomligt pris.
    Kriss A
    Kriss A: En helt OK billig matkasse, men butiken har i stort gått utför efter ägarbytet för något år sedan. Man gör bäst i att kontrollera Bäst Före på allt man köper, det är inte ovanligt att något på hyllan (som inte är en ren färskvara - de har de oftast bra koll på) har gått ut för flera månader sedan - händer mig drygt en gång i månaden. Delikatessdisken känns intressantare än alternativet på orten - ICA - men har inte öppet längre än till sju när resten av butiken har öppet till nio. Sortimentet har bantats ner något jämfört med innan ägarbyte och valfriheten är därmed något begränsad. På det stora hela känns det som att personalen gör så gott de kan och är trevliga och att butiken inte är direkt dålig - så länge man kan leva med att själv alltid kolla Bäst Före på allt.
  • Anna B
    Anna B: Ska du grilla? Trelleborgs godaste grillspett finns färdiga på spett hos Möllers. För mig finns det inget alternativ när det är grillkväll och om du ska på TFF-match på Vånga får du inte missa det bästa av allt - Möllers grillspett med Tzatsiki i pausen. Sveriges godaste fotbollsmat!
  • Festis
    Festis: Har slutat handla i denna tråkiga butik som ligger vid Katrinelund/Värnhem. Dålig service, otrevlig personal, men framför allt dåligt sortiment. Jag förstår inte varför butiken ofta utger sig för att vara Malmös billigaste, så billigt är det inte att handla här.
  • 4 omdömen
    Tha R
    Tha R: Rörig butik, väldigt ofräsh med flugor alla möjliga små djur runt munkarna. Sett kött där som lätt är om märkt eller något. alltid kö. erbjudande som inte finns när man ska betala. alltid super lång kö och betala-själv-automaterna krånglar hela tiden. Listan kan göras lång.
  • 7 omdömen
    MICHAEL S
    MICHAEL S: Slutade handla hos Netto regementsg för flera år sedan. Samma oförskämda kvinna sitter och tigger utanför dagligen, hon vill ofta ha pengar för att kunna resa hem till sina sjuka barn, men har råd till cigaretter godis baguetter läsk m.m, och mumlar något på sitt hemmaspråk när man inte vill underhålla henne. Vi är många som reagerar och har talat med föreståndaren, men för henne är det viktigast att försörja denna kvinnan, än att tillmötesg kunderna
    Patrik S
    Patrik S: Köttdisken är riktigt dålig.
  • Ami H
    Ami H: I denna asiatiska affär hittar du inte bara 20 sorters nudlar, 100 olika sorters kryddor (varav de flesta är av sorter jag inte har en aning om vad man ska ha dem till) bröd, kakor, dumplings och ris. Här hittar du också färska kryddor, grönsaker och mycket annat som du behöver när du ska laga asiatiska rätter. Det finns många olika asiatiska affärer i kvarteren runt möllan men denna tillhör de absolut bästa!
  • Ami H
    Ami H: Ibland kan jag tycka det är synd att det är just Netto som huserar i denna vackra gamla saluhall. Netto är ju inte känd för att locka och inspirera till kulinariska läckerheter precis. Tyvärr utgör ju inte Netto Saluhallen något undantag, här är det lika urplockat och slutsålt som i alla andra affärer av samma slag. Samma röriga intryck och samma ostrukturerade hyllor. Men jag har varit med om en fantastisk personal här, det är ju noterbart iaf. Men gillar Netto gör jag pga deras låga priser på grönsaker, pålägg, mejerivaror och annan basmat!
    Johanna L
    Johanna L: 7-eleven känns som en "modern" och dyrare version av "pressbyrån". Först hade jag endast upplevt Seven eleven i andra länder. Men på senare år har kedjan kommit till även Malmö. Sortimentet har ett brett utbud. Långa öppettider (ej säker på om det är dygnet runt i malmö, vilket är grund idén). Finns många bra erbjudande till "fika/mellanmål" som erbjuds på lockande "plakat" utanför butiken. (påstår ej nyttiga alternativ). Relativt dyrt här som nämnts innan. Som helhet blir det "3/5 recos" Jag föredrar "Pressbyrån"
    Hilde E
    Hilde E: På Netto i Eslöv hittar man allt man inte har på sin inköpslista om man inte åker dit på en onsdag eller torsdag eftersom nya varor levereras på ondagar. Så om du vill ha billig mat och inte åka runt till alla butiker i stan så åk till netto en onsdag! Tyvärr brukar kön vara lång.
  • Anna S
    Anna S: Jag köper en lax på annandag påsk som visar sig vara rabatterad för att den är gammal men det förstår jag inte förren kontokortet är draget och jag reagerat på priset 278 kr och redan betalt ! Jag frågar expediten om jag kan få ångra köpet men hon säger köpt är köpt det är våra regler, och så önskar dom mig trevlig påsk! Så oerhört otrevligt hon förstod mycket väl att jag kände mig lurad och inte förstått vad jag köpt. Längst ner på kvittot står att färskvaror inte får lämnas tillbaka! Tänk på det ni som handlar på Malmborgs Caroli för på skylten stod det inte att fisken gick ut under morgondagen, och otrevligt är det att känna att man köpt deras gamla fisk för 300kr , den till och med luktade skämt.
  • Natalie M
    Natalie M: Om man beställer deras catering finns det absolut NOLL service eller lösningsorientering. Allt är omöjligt. Dessutom verkar maten föreberedas dagar innan avhämtning vilket gör att maten verkar ganska kass och har legat länge. Boka inte!
  • 2 omdömen
    Björn H
    Björn H: Min fru köpte en kyckling till familjen igår den 4 mars 2025. Idag när vi skulle förtära kycklingen såg vi på datumstämpeln att sista dagen för utgång var igår. Då min fru köpte kycklingen igår strax efter kl 18.00, kan man dra slutsatsen att vi hade knappt 6 timmar på oss att förtära denna innan datummärkningen passerades. Min fru var under dagen nere på Coop med kvitto och kyckling och uppvisade detta för expedit. Denne sa då att man inte återbetalar färskvaror. Vad är detta för en livsmedelsaffär som förutom att uppträda surt och tvärt mot sina kunder, uppvisar en sådan negligering av de synnerligen regelkrav som berörda myndigheter ställer på livsmedelsindustrin. Kyckling avser dessutom utgöra en speciellt känslig produkt som vid dylika handhavanden kan ge synnerligen allvarliga sjukdomstillstånd. Jag är själv jurist och jag avser att gå vidare med detta med anmälan till aktuella myndigheter. Det slarv som personalen gjort sig skyldiga till, samt den ohövlighet som min fru blev bemött med vid reklamation är synnerligen bedrövligt.
    Daniel J
    Daniel J: Finns inte så mycke att säga, som netto i övriga landet billigt litet sortiment.
  • Floss F
    Floss F: Helt okej Ica, man får vad man förväntar sig från kedjan. Dock envisas personalen allt för ofta med att tvinga sina kunder att uppvisa innehållet i eventuell medhavd väska, och då i synnerhet yngre kunder. Känns inte allt för välkomnande att ständigt tas för kriminell när man skall köpa sin mat.
  • Martin
    Martin: Personalen består mest av menlösa skolungdomar som byts ut med jämna mellanrum. Kampanjvaror tar slut väldigt fort. Sortimentet är bristfälligt. Öppettiderna halvtaskiga. Men prisnivån gör att jag alltid återvänder och man kan alltid ägna sig åt white trash spotting medan man står i den alltför långa kön.
  • 2 omdömen
    Johan S
    Johan S: Otrevlig personal. Svåra att kommunicera med pga bristfälliga språkkunskaper. Ändrar sina öppettider genom att sätta en handskriven lapp på dörren. Så rena lotterier om där är öppet när man kommer!
  • 5 omdömen
    jo-jo j
    jo-jo j: Måste få tilläga lite på Jonas kommentar att det faktiskt inte är personalens fel att butiken ser ut som den gör!!! Personalen kommer dagligen till sina arbeten, beställer och beställer...Blir lovad leveranser från vecka till vecka. Utan att dem någonsin kommer fram!! Så Jag tycker alla dem som beskylle personalen för att butiken ser ut som den gör...egentligen borde tänka efter och inse att det inte är personalen som äger butiken och därför inte heller borde stå för att det aldrig fylls på med varor på hyllorna.... Så inköpsansvariga kan inte göra mer än att beställa, men att sen inte varorna kommer är en helt annan historia och helt annan anledning till varför!!
  • Tommy M
    Tommy M: 😤🤬Min recension av Ica Malmborgs Limhamn post Nord samt Hittade tydligen FLER MED SAMMA DÅLIGA UPPLEVELSE AV DENNA BUTIK ICA MALMBORGS LIMHAMN VÄRDELÖS SERVICE!! Deras service lämnar verkligen väldigt mycket I övrigt att önska jag skrev idag till dem... som hände för några dagar sedan >> Jag är VERKLIGEN INTE IMPONERAD AV DEN usla Service de erbjöd på Ica Malmborgs Limhamn vid post Nord disken. Den lämnade väldigt mycket I övrigt att önska 🤬🤬 Jag är ifrån Sverige har dubbel efternamn och skulle hämta ut mina nycklar Securitas äntligen hittat efter att de varit borta under många år. De skulle skicka detta per post. Någon har lagt till ett BINDESTRECK mellan mina 2 efternamn så den griniga ohälsosamma personalen vägrar lämna ut paket med en snorkig ton jag trodde de skämta med mig.. Men icke jag var hur vänlig som helst men till sist tröttna även jag. Fråga vad som var problemet hon svarade det finns ett bindestreck här?. O pekar på det bindestreck som finns mellan mina efternamn. ( inget Securitas verisure lagt dit fick jag veta utan ica Malmborgs Limhamn post Nord själva felaktigt handhavande av dem) Jag visa mitt körkort o de stod samma sak och borde ej vara ett problem hon öste på och va verkligen inte trevlig Varvid jag lämna butiken och ringde Securitas som sa att de inte alls ska påverka de ha ej skrivit dit detta utan de torde va Post Nord Nu ska de ta bort bindestreck o ombads mig hämta det efter 24 timmar så de gått igenom i deras system Men de sa att de va VÄL NITISK PERSONAL som gnäller på ett bindestreck kan jag låta hälsa avsändare Securitas Sverige Göteborg tyckte. Och ica Malmborgs Limhamn butikschef gick inte att nå finns inget mobil nr el knappval att trycka på heller men kan väl förstå det de lär väl inte va första gången de är i blåsväder är det inte att de satt en GRIND vid parkeringen så bilar inte skulle parkera hos dem o gå till konkurrenterna nedanför o handla så är de för klagomål över bedrövligt beteende gentemot sina kunder men de är sluthandlat på Malmborgs Limhamn Hörde förövrigt att även andra Malmborgs butiker är rätt otrevliga i sitt bemötande så de få bli andra butiker framöver. Ica Malmborgs Limhamn och post Nord tack men. Nej tack. IDAG är det dessutom inte lätt de va bättre förr då post fungera idag sedan man lade ut det i butiker blev det sämre service Idag ska man skämt o sido Köpa vykort på Ett ställe och Frimärke på ett andra ställe och slicka det på ett tredje och skicka det på ett fjärde skämt o sido Säger bara PUST över post. Nord ica Malmborgs Limhamn