Lovisa Maria Sutapa N:
Elliott och Emelie fixar alltid det man vill och behöver ha hjälp med på ett snabbt och smidigt sätt. De är otroligt duktiga på det de gör och funkar klockrent när man behöver stöd eller support med något. Vi är glada att ha dem som vårt bollplank då allt är ständigt föränderligt inom webb och IT.
Robert R:
Att ha med detta företag att göra, är samma upplevelse som dem som har sett SVT Play Skamlös, med andra ord så fort du skriver ett kontrakt med detta företag så har du blivet blåst på mycket pengar, själv så resulterade min erfarenhet att det nästan kostade oss 700.000;- då vi gick till tingsrätten och bestred deras krav, resultatet blev totalt med advokatkostnader för 40st förfrågningar under ett år, som istället skulle ha varit ca 2000st förfrågning...att denna typ av företag får existera är sanslöst...
Jacob W:
Säljer mig ett defekt objektiv & påstår att man borde insett detta innan 24 timmar, med köpskydd & köpskyddslagen dem bryter emot kap - Köplag (1990:931) - kap - Konsumentköplag (2022:260) & kap Brottsbalk (1962:700) & även nyheterna säger nu att Blocket säljer kriminella saker.
Liksom vill man förstöra sitt rykte, då lyckas blocket.se med det helt på egen hand alltså.
Blir aldrig att köpa hos dem igen, när dem står för att dem själva inte bryr sig om sina kunder & att dem skiter i att säljare, säljer defekta trasiga grejer utan att upp ge det.
Som är kriminellt olagligt & emot flera köplagar.
Så har dem förlorat mitt förtroende helt, så är svaret /Ja & att jag aldrig kommer handla hos dem igen.
För deras köpskydd är ju också en rejäl bluff/skam alltså när den inte ens fungerar...
Punkt Slut!
Shahla A:
Har du med Bokadirekt att göra får du vara beredd på att hamna i en labyrint utan utgång. Jag brukar gå till en massagesalong i närheten och betala med presentkorten som jag får från mina nära och kära. Jag brukade välja " Betala på plats" alternativet men det är borttagen. Dessutom för att boka tid hamnar man i en mishmash av olika saker och texter och känner sig helt vilsen. Ringer till salongen och hon säger att det är Bokadirekt som skapat kaoset. Ringer till supporten som hänvisar till samma mishmash. Hur ska jag få svar på mina frågor?? Hur ska jag i fortsättningen boka tid om jag har ett presentkort??
Nikola T:
Har jobbat med både Niclas och Carl Johan i över 10 år. Tre Kronor var först bland mediabyråerna att implementera en resultatbaserad modell gentemot kunderna vilket hade efterfrågats länge. Jag tycker Tre Kronor är den bästa mediabyrån i Sverige och kan rekommendera dem varmt.
Elizabet W:
Ultimedia är ett oseriöst företag. De har en tidning som kallas Företagsvärlden - en tidning som är av väldigt låg kvalitet. I stort sett inköpta bilder från amerikanska bildbyråer och en person som skriver reportaget. Längst bak i denna finns ett företagsregister vilket är vad man betalar dyra pengar för. Min chef skrev på en orderbekräftelse där vi tackade ja till fem annonser under året. De påstår att ett annat företag har låtsas vara dem och därför finns de med på listor över oseriösa företag. 5 annonser (eller 10 som det egentligen är) blir strax över 50.000 kronor för ingenting. Lägg på luren om Företagsvärlden Ultimedia ringer!
Elizabet W: