Musikinstrument i Västra Götaland

Borås  (2 st)
Alingsås  (1 st)
Mölndal  (1 st)

Topp 8 musikinstrumentaffärer i Västra Götaland

• Välkommen till Andersson Piano & Flygelteknik! Här kan du få hjälp pianostämning, flygelstämning samt reparationer och renoveringar.
    Hero N
    Hero N: Riktigt bra bemötande och tryggt service !
  • 2 omdömen
    Jan T
    Jan T: Trevlig och kunnig kille som äger denna gamla finba butik, relkomenderas varmt!
  • tx p
    tx p: Extemt bar personal och god service dessutom trevlig scen med bra uppträdanden.
  • 6 omdömen
    Jimmy C
    Jimmy C: Trevlig och kompetent personal med stort urval på de flesta vanligare musikinstrumenten. Har även en musikkurs för gitarr, piano och saxofon med mycket kunniga lärare. Inte mycket negativt här inte! Fotnot: Affären har bytt namn till 4Sound.
  • 2 omdömen
    Andreas K
    Andreas K: En liten och trevlig musikaffär med bra personal som faktiskt lyssnar på vad du säger och inte försöker lura på dig nåt som kostar en femhundring mer än du tänkt dig. Mest gitarrer men även lite digitapianon och syntar, inklusive lite vintage-godbitar. Så här ska en musikaffär vara!
  • Mattias H
    Mattias H: Om du letar efter strängar när du är i Göteborg så ska du gå hit till MUG, Musik utan gränser.
  • 1 omdöme
    Mattias C
    Mattias C: The one and only place när jag köper tillbehör till min gitarr. De har ett schysst sortiment av akustiska gitarrer i alla prisklasser och personalen kan verkligen sin sak.
  • Marko Kalervo J
    Marko Kalervo J: Uselt hanterat serviceärende. Tagit med instrumentet från norra Sverige för att få det åtgärdat och blivit lovad att det skall vara fixat i god tid innan återresan - när vi skall hämta upp instrumentet, dagen innan hemresan, har man inte ens på börjat arbetet. Man försöker hastigt undersöka instrumentet och säger sedan att det inte är något fel på det och när man skall visa oss detta så uppstår felet vi ville ha åtgärdat (knaster) 3ggr på 20 sekunder. Detta försöker man nonchalant släta över med att det ju är "Rock'n'Roll" och sedan försöker man med att det beror på att man har en metallring på fingret när man spelar o när vi förklarar att vi inte använder ringar - då beror det på att eluttaget de provade i är ojordat. Våra uttag är jordade och knastret har ej funnits tidigare och detta ville vi ha åtgärdat - men det lyckades dom inte lösa (eller de hade ju inte ens försökt tyvärr). Jag ger inte lägsta betyg för ägaren(?) av butiken är mycket trevlig och hjälpsam - tyvärr var han för lite inblandad i detta ärende.