Välkommen till Agilokliniken - City! Vi har utbildade naprapater, kiropraktorer samt sjukgymnaster på plats 5 dagar i veckan!
Jessica J:
Har fått väldigt bra hjälp med min rygg, både med akut smärtlindring och långsiktigt planering. Supernöjd och kan verkligen rekommendera Agilokliniken
CAROLINE L:
Pasient bemötande ***** känner sig välkommen, man syns när man sitter väntrummet.vänlig bemötande från receptionen.
Hög kompentens på personalen dem vet vad du säger och ger bra träning/behandlingar.
David/ anders suvuräna VD
Adam A:
Bra bemötande, proffsiga & kunniga.
Deras behandlingar hjälper omedelbart och övningarna jag kör hemma har också väldigt god effekt på min kropp.
Har inte ett ont ord att säga om Spinex de får bästa betyg med extra guldstjärna i kanten 💯👌👍
Stina N:
Fick tips att gå hit för att kolla upp rygg, nacke och höft. Träffade Wmelie som var superduktig! Trevliga, bra service och fick mer hjälp än vad jag trodde behövdes!
Marielle F:
Superduktig, professionell och genuint intresserad av ens problem. Kommer med tips och råd hur man kan motverka dem för att dra ner på antal besök hos naprapaten, dvs drar inte nytta av en problem. Kan varmt rekommendera Johan!