Optiker i Kalmar

4 rekommenderade optiker i Kalmar kommun

• KlarSynt Kalmar

Verifierat företag
    507 omdömen
    Varmt välkommen in till oss på KlarSynt Kalmar!
    Jens J
    Jens J: Jättenöjd med service! Kunnig, duktig, engagerad och vänlig. Bästa optikererfarenheten på 15+ år
  • Driver du optikfirma i Kalmar?

• Cecilia  G
    Cecilia G: Björkegrens optik är verkligen att rekommendera, de har en bra kundservice, snabba med bokningar och duktiga och framförallt kunniga optiker. De har också ett stort varierat utbud av glas och solglasögon. Som kund har man 10% på deras solglasögon och rengörningsprodukter till linser.
  • Cecilia K
    Cecilia K: Här köpte jag mina första glasögon. Igentligen var jag där för att kolla min syn till mitt körkortstillstånd, och upptäckte att jag faktiskt hade brytningsfel bl a. Så det fick bli inköp av ett par glasögon också. Jag är bara nöjd med Blic och kommer förmodligen gå dit nästa gång jag ska ha glasögon också. Min abågar har hållt i en evighet och det är bra bågar.
  • Driver du optikfirma i Kalmar?

• 1 omdöme
    Cecilia K
    Cecilia K: Om man är ute efter de kända glasögonbågarna i stan så ska man ju gå hit. De har ett stort sortiment av glasögon från många av de mest kända kända märkena. Dock inte chanel som jag var ute efter, vilket förvånade mig. De har kanske inte så stort sortiment från varje designer, men några finns det ju. De har även Efva Attling vilket var lite intressant. Personalen är trevlig men inte klängig vilket är underbart och man kan strosa runt och titta och prova i fred.