Professionellt bemötande med mycket kunskap och mina behov i centrum. Upplevde en väldigt genuin och familjär känsla. Helt klart stans bästa optiker.
KlarSynt Kalmar
Välkommen till KlarSynt Kalmar! På Södra vägen 5 i Kalmar hittar du KlarSynt Kalmar, i korsningen Södra vägen och Stensövägen. I butiken möts du av Mikael som i en trygg och lugn miljö hjälper dig på vägen mot en bättre ögonhälsa. Vi har även ett stort utbud av de flesta kända märkena såsom Hugo BOSS, Skaga, Charles Stone,...
491 omdömen om KlarSynt Kalmar
Sedan starten hos Reco 2019
Väldigt bra bemött, kunnig och mycket trevlig personal.
Trevligt bemötande & stor professionalism. Rek varmt.
Trevlig och kunnig personal, med bra utvalda på bågar.
Trevlig och kunnig personal som lyssnar in och alltid har lösningar. Jag har fått hjälp både med nya glasögon samt ögonspray till mina torra, trötta ögon. Jag har fått mycket beröm för mina fina glasögon. Nu har Klarsynt hela vår familj som kunder.
Kunnigt och trevligt bemötande.
Vid Synkontroll och utprovning av nya progressiva glasögon upplevde jag ett trevligt och professionellt bemötande! Nathalie hjälpte mig så att jag åter kan se bra såväl på kort som långt avstånd. Vad mer kan man önska av sin optiker! / Ola
Trevligt bemötande och proffessionell service! Det är inte mycket de inte kan hjälpa till med om man frågar artigt! Fick bra speciellt gjorda glasögon och undersökning for ett bra pris och fick till och med ett gammalt par fixat efter de gått sönder utan extra kostnad och det var mycket uppskattat! Kan rekommendera KlarSynt till alla som söker bra kvalitet och bemötande!
Complex thorough examination by professionals who know what they’re talking about. Friendly staff. Value for money. Highly recommend.
Lugnt, trevligt, professionellt.
Mycket trevligt och professionellt bemötande. Mikael är väldigt kunnig. Glasögonen blev perfekta. Tidigare gått hos andra, men ingen kan mäta sig med Mikael. Då det gäller noggrannhet och ta den tid han behöver för att det skall bli perfekt för kunden. Personligen kommer jag framöver att att alltid anlita Klarsynt/Mikael. Vänliga hälsningar Peder
Det gjordes en ordentlig undersökning och ett professionellt bemötande av mitt barn. Vi var nöjda.
Bra e mottagande. Bra service.
Bra bemötande. Dock ett aber. Michael gjorde vid mitt första besök väldigt bra reklam ör zebrabågar. Jag valde dock svarta bågar, de som jag hade innan, men det blev ändå zebrabågar. Totalt sett var detta dock en liten sak . De är trevliga och proffsiga
Tjena Staffan! Glad att du är nöjd med glajjorna =) Det var nog jag som missförstod, jag trodde du ville ha havanna-färgad, men det är inga problem. Jag ringer dig, så tar vi bara och byter över glasen till den svarta bågen, nemas problemas! =) /Mikael, Klarsynt
Superproffsiga och med bra urval av bågar. Trevligt bemötande dessutom. Går aldrig till en annan optiker igen! Köpt ett flertal glasögon och nu prövar jag linser.
Tack för de fina orden Johan! =) /Mikael & Nathalie
Mycket bra bemött, snabb service och bra pris.
Jättebra upplevelse, trevlig personal
Trevlig bemötande, bra resultat med nya bågar och synundersökning.
Trevligt o välkomnande bemötande
I was in klarsynt kalmar to do the vision test for driving licence card. I was warmly welcomed and precisely examined. Personel were friendly and helpful
Blev väl omhändertagen på synundersökningen, gav ett seriöst intryck.
mycket bra bra service och fock svar på mina frågor
Super bra service, Trevliga och hjälpsamma.
Tack så mycket Nonna! /Mikael, Klarsynt Kalmar
Proffsigt och vänligt bemötande !
Jag blev mycket gott bemött av trevliga Nathalie. Hon kändes noggrann och berättade tydligt varför jag tycker att synen har försämrats trots att jag har gjort en starroperation. Jag hade aldrig hört talas om efterstarr, men nu vet jag och har fått en remiss för behamdling. Jag valde Klarsynt för en synundsökning efter en rekommendation från en nöjd bekant. Nu har jag hittat MIN optiker!
Xxxcxxxxxxxccccccccccccccccccccc
Tack för betyget Ola! /Mikael, Klarsynt
Bara plus! Fantastisk service och bemötande!
Bra bemötande och tydlig kommunikation
Gjorde synundersökning och köpte glasögon. Blev väl bemött och tyckte de var väldigt noggranna och trevliga. Mycket nöjd med all hjälp jag fick med att välja bågar.
Bra bemötande och kunnig personal
Vad kan man mer begära Toppenbetyg vill jag.ge
Väldigt väl mottagen. Fantastiskt bemötande av det kvinnliga biträdet (Natalie?). Full pott till henne. Gjorde synundersökning och köpte ett förstoringsglas.
Trevligt bemött och skönt med en mindre lokal.
Jag upplever företaget som proffsigt
Trevligt, proffsigt och engagerat!
Jag har aldrig blivit så väl bemött och omhändertagen av en optiker förut, väldigt trevlig och noggrann.Jag har fått jättebra glasögonen och solglasögon, all heder åt Klarsynt och tack för en trevlig upplevelse.
Blir alltid trevligt bemött, och får den mest noggranna undersökning jag varit med om. Hade inga förväntningar,så blev supernöjd. Hade beställt synundersökning,och sedan blev det utprovning av nya glas/terminalglas. Väntar på dom,.
Bra köpte nya glasögon efter en starroperation.
Vänligt, trevligt och högst proffesionellt. Hade hoppats på en noggrannare undersökning än vad jag fått hos tidigare optiker vilken infriades i högsta grad. Jag behövde korrigera mina glas (ett år gamla) och har problem med klåda sveda och rinnande ögon och blev imponerad av att optikern tog mina problem på så stort allvar och tog den tid som krävdes för undersökningen
Trevlig kunnig och enormt proffsig
Mycket bra bemötande,kunnig personal Kann varmt rekommenderas
Blev väl omhändertagen. Noggran undersökning. Kan rekommendera Klar Synt.
Servicen bra. All lnformation som jag behövde var också bra. Jag kan rekommendera Klarsynt.
Trevlig butik och mycket trevligt bemötande.
Mycket bra. Välðigt nöjd.med glasen. ./Alf
Fantastisk bemötande,fick svar på mina frågor.
Trevliga, kunniga, engagerade i en liten lugn butik. Bra service och snabb leverans av nyaglasögon.
Trevlig personal.Tillmötesgående o kunniga.M V H Solbritt Haglund.
Bra bemötande och kundvänliga. Köpte nya glasögon efter mitt behov.
Trevligt bemötande. Jag var där för att min gamla optiker har gått i pension. Använder linser ,så detta var en årlig synundersökning.