Plåtslagare i Stockholms län

Lidingö  (1 st)

Topp 25 plåtslagare i Stockholms län

• Stolpes Entreprenad AB

340 omdömen
    Välkommen till Stolpes Entreprenad. Det kvalitetssäkra alternativet med över 25 år i branschen! Hos oss är det aldrig stolpe ut, vi jobbar raka vägen in i mål med både tak och solceller
    Lars K
    Lars K: Köpt nytt tak av Stolpes. Kunniga hantverkare med ett alltid mycket trevligt uppträdande. Även mycket bra hantering under offertfasen.
  • Qviberg Bygg & Design AB

48 omdömen
    Robert V
    Robert V: Mycket smidig! Detta tack vare en tydlig kommunikation genom hela projektet. Allt var klart i tid och städat o snyggt. Det blev bättre än förväntat. //Ekeröväsby samfällighetsförening
  • Vi på Briljant Bygg & Entreprenad Stockholm AB tar ett helthetgrepp på din renovering, nybyggnation eller tillbyggnad oavsett om det gäller kök, badrum, fasad, tak eller totalrenovering. Vi älskar det...
    Samuel M
    Samuel M: Mycket trevligt bemötande från början till slut. Killarna som utförde arbetet var punktliga, proffsiga och snabba. Hög kvalité på materialet. Är så nöjd. Eftersom det verkar vara ont om duktiga, pålitliga hantverkare vill jag verkligen rekommendera Briljant och ge dem toppbetyg.
  • Per-åke S
    Per-åke S: Korrekt bemötande med bra kommunikation ang tider och arbetsmoment Perfekt utfört arbete Pris enligt offert 👍😀
  • Vi på Westerlunds Tak & Fasad har breda kunskaper inom byggnadsplåtslageri och kan allt inom tak och fasad. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!
    Niclas F
    Niclas F: Kanon nöjd. Professionella och seriösa. Utmärkt utfört jobb
  • Andrew Zoltan James K
    Andrew Zoltan James K: Fantastiskt företag, verkligen professionell personal. Pålitliga, skötsamma och de städade upp efter sig. Snyggt plåtutförande på vår fastighet.
  • Kjell Conny Mikael N
    Kjell Conny Mikael N: Renovering av tak med hängduk o betongplattor. Tre utländska killar var här och gjorde jobbet. De kunde inte svenska, kunde knappt nån engelska och var inte direkt kommunikativa men de gjorde ett bra jobb och kommunikationen jag hade med säljaren och arbetsledaren var mycket bra så är väldigt nöjd. Så fort jag hade frågor så fick jag svar omgående via telefon, SMS och mejl. Inget säljsnack om hur bra de var utan de gör jobbet. Kan varmt rekommendera dom.
  • Joakim E
    Joakim E: Jag har samarbetat med STHLM Capital Bygg AB en längre tid i egenskap av beställare med både entreprenader och serviceuppdrag. Absolut toppkvalitet vad gäller utförandet samt trevlig och kunnig personal . STHLM Capital Bygg AB är väldigt lösningsorienterade och flexibla när problem uppstår samt ser alltid till att hitta kostnadseffektiva lösningar till mina jobb. Jag rekommenderar starkt detta företag.
  • Kenneth L
    Kenneth L: Företaget följer inte avtal trots att de skrivit på Hantverk formulär 17, De använder sig av företags målvakter , RECO bör känna till att de flesta av recensionerna är skriva av företaget själva , företaget använder sig av två namn , dela VILKELS BYGGOCH MÅLERI dels av VIKMANS BYGG OCH MÅLERI , dvs använder sig av två Orgnr. 559302–6528 Orgnr 559125–8867 i bland korsvis!!! Ägarna, både en nuvarande och tidigare är inte folkbokförda i Sverige och har en rad domar på sig, F Vilkels bygg och måleri AB skulle renovera fasaden och måla den och de skulle genomföres började i augusti 2023 och skull vara färdig på 10 veckor enl avtalet , de var inte klara . Vilkels bygg och måleri AB tog inte bort sina byggsopor! De målade inte ! Vilken kräver betalt arbeten de inte genomfört ! vi fick bekosta det , har nu skickat krav via kronofogden! vi litade på att RECO har koll på företaget , ser dock nu att de har mer är 7 föreläggande och enskilda domar på sig enl Alla bolag och mr koll .
  • Vi tar uppdrag inom tak och fasad i Stor-stockholm, Uppsala, Västerås och Eskilstuna! Välkommen!
    Stefan G
    Stefan G: Grabbarna är nu klara med vårt hus. Dom har gjort ett fantastiskt professionellt arbete med en noggrannhet som är imponerande, dessutom glada och trevliga. Och vilken arbetsledare, otroligt proffsig. Vi är mycket nöjda med att vi anlitade er. Huset är som nytt. Ett hjärtligt tack !!!! Anita o Staffan Grandin Mälarhöjden
  • Gösta J
    Gösta J: Superbra kommunikation, jobbet utfört mycket bra och inom utlovad tid. Dessutom mycket prisvärt. Anlitar dem gärna igen!
  • ISABELLE M
    ISABELLE M: Vår bostadsrättsförening anlitade Dipart för balkongrenovering. Vi var så nöjda arbetet och resultatet att vi skrev till dem när det var klart. Dipars projektledare Arto är en dröm att arbeta med.
  • Dalarö Plåt Och Tak AB

14 omdömen
    Nils-eric S
    Nils-eric S: Ett företag jag verkligen kan rekommendera. Personligt och vänligt bemötande i samband med beställningen och därefter utfördes jobbet snabbt och proffsigt för en rimlig kostnad. Företaget anlitades för att fixa plåten över skorstenen
  • Jan F
    Jan F: Bra kontakt från början till slut. Ledningen lyssnade till mina behov vid renoveringen av delar av mitt sommarhus och leverade anpassade lösningar. Kul med en byggare som gillar de utmaningar som reparation och renovering av en äldre fastighet innebär. Kommer säkert anlita dem igen!
  • Zofia H
    Zofia H: Mycket bra entreprenör. Utförde både plåt och målningsarbetet hos mig. Allt har gjorts med mycket stor precision och utförts mycket effektivt. Vill ge det högsta betyget. Jag är mycket, mycket nöjd. Rekommenderar bolaget varmt. Zofia Hansson
  • Daniels Plåtslageri AB

6 omdömen
    Anne C
    Anne C: Trevlig och noggrann, resultatet blev mycket bra.
  • Thorbjörn S
    Thorbjörn S: Mycket bra arbete, kunniga och snabba grabbar som gjorde ett snyggt jobbat på tid och till offereras pris.
  • Anders E
    Anders E: Trevlig bemötande och mycket duktiga hantverkare. Bra tidsplanering, mycket väl utfört arbete, har försökt och lyckats hålla en bra prisnivå. Kommer att anlita dem i fortsättningen. Anders Ekfalk
  • Peter J
    Peter J: Proffsigt företag som vi har anlitat ett flertal gånger och som alltid har levererat i tid och med hög kvalité. Kan verkligen rekommendera Lidingö Plåtslageri till alla. mvh Peter Bruske Delér
  • Ingrid B
    Ingrid B: Fick en detaljerad offert på takreparation och rekommenderades att samtidigt installera solceller. Det bästa jag har gjort. Mycket nöjd med hela jobbet.
  • Tonny P
    Tonny P: Kanon bra utfört. Lite tråkigt med kommunikationen bara
  • Magnus M
    Magnus M: Vi fick ett betydligt lägre pris offererat än från konkurrenterna för omläggning av taket på vårt hus vilket var trevligt. Bra och snabbt och bra genomförande av arbetet i enlighet med offerten, och det var enkelt och trevligt att ha och göra med vår kontakt Per-Erik som var vår kontakt. Vi kan ge våra rekommendationer att använda CC Plåt & Tak AB för att lägga om ert tak.
  • Mikael S
    Mikael S: Norra Europas bästa plåtslagare.
  • Jorm Fredrik Jörgenson L
    Jorm Fredrik Jörgenson L: Otroligt nöjd med Topp Jobb Plåtslageri i Stockholm AB som hjälpt till med rengöring och målning av vindskivor och utsmyckning i nock, borttagning av antenn och byte av några takpannor som jag inte ens bad om på vårt hus. Rekommenderar företaget å det varmaste!