Trevligt och proffsigt bemötande. Arbetet utfördes snabbt och enligt uppgörelse på alla sätt. Rekommenderas!
Westerlunds Tak & Fasad AB
Med lång yrkeserfarenhet har vi på Westerlunds Tak & Fasad en väldigt bred kunskapsnivå och erfarenhet vad gäller alla former av arbeten inom byggnadsplåtslageri. I vår verkstad kan vi tillverka de flesta plåtdetaljer. Vi arbetar främst med zinkmaterial men har även kunskap om material som koppar och aluminium. Vi utför arbeten...
45 omdömen om Westerlunds Tak & Fasad AB
Sedan starten hos Reco 2018
Super snabb o bra hjälp med att få skorstenarna inklädda i ny plåt. Fungerade toppen i vår radhuslänga där ett hus bad om offert och sen erbjöds vi andra samma i längan, enkelt, bra o snyggt!
Toppen firma. Bra UE att samarbete med för att hitta lösningar på komplexa problem.
Trevlig montör och bra kontakt med företaget!
Snabb, noggrann, prisvärd, trevlig. Dessutom pedagogiska och tålmodiga svar på eventuella frågor man hade under arbetets gång. Den kombinationen hittar man inte ofta när man anlitar hantverkare, varken i hög- eller lågkonjunktur….
Proffesionellt bemötande Stort kunnande Involverade mig i projektet på ett väldigt bra sett från början till slut.
Westerlunds har utfört plåtentreprenad på vårt bygge. Bra kommunikation, ödmjuka och väldigt kunniga. Stark rekommendation!
Duktiga hantverkare med lång erfarenhet och trevliga.
Engagerade och en bra kommunikation projektet igenom
Bästa plåtfirman jag varit i kontakt med! Mvh Aleksis Eriksson Stockholmsel Ab
Proffsigt bemötande, snyggt utfört arbete, punktliga.
Arbetet gick ut på att byta ut hängrännor och stuprör på ett äldre hus.
Kanonservice med öga för det lilla extra. Kvalitetsarbete med bra material och skickliga hantverkare.
Arbete med hängrännor och tak. Allt gick enligt planerna. Trevligt och professionellt bemötande. Snabb återkoppling via telefon och mail. Varma rekommendationer!
Duktiga hantverkare som kan sitt hantverk
Bästa Plåtslagarna vi används oss av!
Westerlunds levererar som förväntat och är alltid lätta att ha att göra med.
Dom utförde jobbet enligt kontrakt och hittade även fel som fanns på ritning som kunde ändras innan utförande. Ställde upp när det var bråttom med saker innan dom fått kontraktet.
Har haft ett gott återkommande samarbete med Westerlunds Tak & Fasad. Alltid lika uppskattat och trevligt.
Jag upplever alltid ett glatt och trevligt bemötande från Westerlunds Tak & Fasad. Har vid flera tillfällen köpt plåt och montering med ett lyckat resultat!
Dom gjorde det vi ville ha gjort. Med snygga resultat.
Familjeföretag med stor yrkesstolthet, utförde bl.a ett falsat aluminiumtak ca650m2 samt div andra mindre plåtanpassningar. Lätta att samarbeta med och bra problemlösare Arbetar gärna med detta företag igen framöver.
Bra känsla för kvalitet, noga och serviceinriktade. Mycket pålitliga
Toppen bemötande från början till slut. De gjorde flera olika plåt jobb såsom stuprännor, dekorations plåt på ett stort plank mm. Kan varmt rekommendera dom.
Riktiga plåtslagare, med riktigt bra service och som gör bra jobb. Levererar precis det man beställer med hög finish. Vi kommer fortsätta använda dom i framtiden.
Proffsiga och snabba! Både i kontakt och utförande.
Prisvärt och proffsigt utförande med hög kvalite. Bra på att kommunicera.
Bytte till plåttak pga vattenläcka. Jobbet sköttes snyggt och effektivt. Resultatet ska förhoppningsvis räcka till nästa generation.
Seriös hantverkare som höll vad han lovade enligt offert. Bra återkoppling med bilder och åtgärdsförslag.
Kanon nöjd. Professionella och seriösa. Utmärkt utfört jobb
Har köpt diverse plåtarbeten på fastigheter och blir alltid bra bemött. Väldigt trevlig och kunnig personal. Jag kan starkt rekommendera Westerlunds Tak & Fasad
Bra killar spm man kan lita på.
Plåtinklädnad sockel fasad. Snabbt lätt smidigt. Väntade mig yrkeskumnighet. Är nöjd med resultatet. Mvh LENNART
Upphandling av plåtarbeten till småhus. Bra bemötande, de lever alltid upp till mina förväntningar.
Vi är mycket nöjda med takarbetet som Westerlunds utförde. Det var bandtäckt plåt på farstukvist och cykelförråd. Proffsigt utfört när det gällde taket. Smidig kommunikation, höll allt som utlovat och var trevliga. Ok pris. Rekommenderas
Vilken fantastisk firma! Löste alla problem och höll vad de lova. Rekommenderar starkt!
Snabba att åtgärda problem.återkopplar snabbt.
Takälggning på carport. Mycket bra bemötande, Startade och avslutade jobbet på utsatt tid.
Själv är vi företag som håller på med renovering av putsade fasader och har valt Westerlunds Tak & Fasad som leverantör av all plåt arbeten till oss. Vi är nöjda med den service vi får och kommer att fortsätta samarbetet. Rekommenderar
Westerlund tak o fasad levererar de som är avtalat. Och har mkt trevlig personal
Alltid bra och proffsigt bemötande. Bengt Westerlund är kunnig och har inga problem med att lösa "problem" på plats. Kan starkt rekommenderas från min sida.
Trevligt bemötande och bra utförda plåtslageri arbeten. på byggena där dom arbetat.
Värdens bästa plåtis, dessutom trevlig
En liten firma med stort hjärta !
Ett kunnigt bemötande redan från fösta början och under alla kontakter. Vi har köpt tak- och plåtarbeten som håller vad de lovar. Proffsigt företag med bra personal hög kvallitet.