Plattsättare i Stockholm

27 rekommenderade plattsättare i Stockholm kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Plattsättare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • K3 Gruppen AB

679 omdömen
    K3 Gruppen är ett företag som tycker att nöjda kunder är det bästa som finns och vi jobbar varje dag för att ha just det. Våra kunder är privatpersoner, företag, kommuner, förvaltare, BRF, och både ko...
    ERIC O
    ERIC O: Superbra service och kundbemötande. Svarade snabbt på frågor och var hjälpsamma med råd och tips. Vi var även jättenöjda med våra nya golv
  • Driver du plattsätteri i Stockholm?

• Dryft hjälper dig med allt från småfix till att renovera hela bostaden - och allt däremellan. Med alla hantverkstjänster under samma tak blir det smidigt och tryggt att renovera!
    Fredrik Göran Walter L
    Fredrik Göran Walter L: Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas
  • Damian Bygg i Stockholm AB

129 omdömen
    Hos oss på Damian bygg är Noggrannhet med stort N det viktigaste. Med personlig och trevlig service är vi säkra på att du kommer bli nöjd. Välkommen in för en kopp kaffe!
    Sara V
    Sara V: Duktig, pålitlig, och får jobbet gjort med bra kvalitet i tid! Fick Damian och team rekommenderad av en nära vän.Gjorde ett väldigt bra jobb, lovar aldrig något han inte kan hålla, jobbar på utan extra kontroll, en pålitlig hantverkare helt enkelt.Även med ett bra nätverk av andra hantverkare! Kan varmt rekommenderas och skulle absolut använda igen!
  • Daniel J
    Daniel J: Bra kvalitet på jobbet, noggranna med att lyssna in alla boende i föreningen, bra och tydlig kommunikation genom hela projektet.
  • EKLÖWS BYGGTEAM AB

80 omdömen
    Välkommen till Eklöws Byggteam - Vi utför allt från mindre renoveringar till större husbyggen, såväl som plattsättning som mattläggning.
    Hans Peter L
    Hans Peter L: Mycket bra genomfört med goda idéer och ett mycket gott kvalitativt utfört arbete och i tid Genomgående trevliga och sociala medarbetare som uppfyller alla våra önskemål på att finna bra och snygga lösningar. Dessutom mycket bra på att städa upp på arbetsplatsen! Vilket vi uppskattar. Mycket nöjda men kanske inte billigast... Men hellre 100% kvalitet än ett lägsta pris! Använder mycket gärna Eklöws igen Hans-Peter
  • Vill du lämna din renovering i trygga händer? Vi tar hand om allt med en personlig kontaktperson, service och kundnöjdhet i fokus hela vägen från design & materialval till slutfört projekt.
    Erik Johan S
    Erik Johan S: Till vår badrumsrenovering valde vi att gå med Royal Construction & Design efter att ha läst de många positiva omdömena på Reco. Nadja har genom hela projektet hållit tydlig och snabb kommunikation samt hjälpt oss med de materialval vi hade funderingar över. Offerten samt tidsplanen som sattes hölls, och de merarbeten vi kommit på att vi velat lägga till under tiden har vi fått tydliga kostnad på att godkänna innan merarbete utfördes. Hantverkarna som varit i vår lägenhet har alla varit proffsiga, organiserade och hårt arbetande. Slutresultatet blev ett mycket snyggt badrum där det är tydligt att man tagit sig tiden att få detaljerna rätt. Vi rekommenderar varmt Nadja och Royal Construction & Design!
  • Nyberg Constructa AB

38 omdömen
    Anna S
    Anna S: Tredje gången jag anlitar Nybergs och den här gången efter en vattenskada från takaltan ovanpå min lägenhet. Allt flyter på och genomförs så som offert och avtal är formulerat. Målaren Jesper och elektrikern Sebastian som var hos mig mest gjorde ett fantastiskt jobb! Supertrevliga att ha och göra med och med hög social nivå. Alla inblandade från projektledare till den som tog hand om återställande av tak/vägg har varit toppen!
  • Vi har rollen som totalentreprenör och har en lång historia med många lyckade projekt hos både privat- och företagskunder. Vi utför badrumsombyggnader med helhetslösning som affärsidé.
    Anna Karin Ulrica A
    Anna Karin Ulrica A: Vi har precis avslutat en renovering hemma med både kök, badrum och vanliga rum. Vi är otroligt nöjda och det har verkligen motsvarat våra förväntningar ! Arbetet med målare, bygg och elektriker har fungerat väldigt bra. Vi har hela tider haft regelbundna avstämningar med projektet så vi alltid hållit oss uppdaterade på hur arbetet fortlöper så att inga obehagliga överraskningar uppstått. Vi kan varmt rekommendera detta företag!
  • Välkommen till Lokatten Bygg & Entreprenad AB - Med kvalitet i fokus hjälper våra professionella byggare dig!
    Tony H
    Tony H: Proffsiga, trevliga och jag rekommenderar dem gärna!
  • Nybergs Kakel & Golv

48 omdömen
    Behöver du professionell hjälp med badrumsrenovering eller söker du snickare till ditt nästa byggprojekt? Ta gärna en titt in hos oss på Nybergs Kakel & Golv!
    Anna S
    Anna S: Professionella i utförandet och lyhörda för mina behov.
  • Anna-kari K
    Anna-kari K: Vi fick hjälp med att reparera och mura om vår grundplatta under huset. Vi fick snabbt svar, besök med underökning och efter det offert. Slutarbetet är vi mycket nöjda med. Pålitlit och flexibelt. Vi är mycket nöjda med kontakt, bemötande och arbete. Att rekommendera!!
  • Tobias A
    Tobias A: Fantastisk kvalitet och service! Vi anlitade Kista Bygg & Städ till att lägga om ett 140 kvm stort trågolv (som var dåligt lagt av dom vi köpte golvet av). De gjorde ett helt otroligt proffsigt arbete. Mycket bra genomför arbete och väldigt trevlig & kommunikativ personal! Rekommenderar verkligen.
  • Sedan starten 2003 har vi strävat efter att kunna leverera ett resultat som du känner dig nöjd med, och som vi är stolta över. Vi är rätt val för dig när du ska renovera ditt hem!
    Christina O
    Christina O: Sammlands hjälpte oss med renovering av ett badrum. Det gamla revs och ett helt nytt sattes på plats. Resultatet blev precis som önskat och allt gick smidigt från att nyckeln överlämnades till att jobbet var klart.
  • Jimmy B
    Jimmy B: Beställde renovering av gammalt okaklat badrum med byte av all inredning. 3Nor lämnade detaljrik offert inkl. alla typer av arbeten som behövde utföras, solklart vad som ingick i priset och inte. Arbetet startade på tid och sköttes exemplariskt. Om oförutsedd kostnad tillkom meddelades detta genast och jag som kund kunde ta ställning direkt. Alla frågor sköttes genom en enda person på 3Nor, så jag behövde aldrig diskutera med underleverantörerna. Avtalade tider hölls, hallgolv och trapphus sopades efter varje dags arbete.
  • Susanne S
    Susanne S: Engagerade och snabba på att svara. Jag ville ha bredspacklat och målat men de föreslog endast målning och reparation av tapeter. Det blev bra och billigare.
  • Jan F
    Jan F: I samband med vår badrumsrenovering så upplevde vi Ash Bygg som mycket kompetenta inom alla de områden som en komplett badrumsrenovering innebär. Genom Alex uppträdde man mycket serviceinriktat och klarade sitt åtagande inom utsatt tid. Några mindre justeringar utfördes efter påpekande men som helhet blev vi mycket nöjda.
  • Christian
    Christian: Bra och pålitliga. Lyssnar in behov och kommer med bra förslag. Tiderna hölls och likaså budgeten.
  • Byggalliansen i Sverige AB

21 omdömen
    Nina L
    Nina L: Jag hade höga förväntningar, min vana trogen, på att ytrenovering och annat fix i vår 4:a i Kärrtorp skulle bli toppenbra. Jag blev helt nöjd, och det är ovanligt. Arbetet utfördes precis så som vi kommit överens om via den välformulerade offerten. Billy som målade och fixade i lgh verkar ha vinnlagt sig om att slutresultatet skulle bli riktigt bra. Vilket det verkligen blev. Han verkar ha blick för både helheten och detaljerna samtidigt. Flera extra smågrepp tog han till för att bostaden skulle bli ”top notch”. Monterade galler i gluggen ovanför kyl/frys. Stenolja på marmorbänkarna under fönstren mm. Så tacksam för den omsorgen. Kommunikationen var ett annat plus. Kändes mycket bra tryggt från första mötet i lgh, med grundlig genomgång av vad han tyckte skulle göras utifrån mina förväntningar, genom arbetets gång fram till slutbesiktningen. Billy använde en digital chatkanal för avrapportering och frågor/svar mellan oss. Mycket effektivt och för mig tidsbesparande. Jag som har kontrollbehov kände mig väldigt trygg när jag blev uppdaterad med jämna mellanrum. Var dessutom på resa under renoveringsperioden, då var det för mig extra värdefullt att få veta vad som händer. En annan uppskattad sak: Tider. Billy passar tider. Jag älskar det. Tider för möten (första och slutbesiktningen). Arbetets start och slutförande. Jag rekommenderar varmt Billy Woll.
  • Fm Partners Entreprenad AB

13 omdömen
    Falah A
    Falah A: Vi Anlitade FM Partners Entreprenad för att renovera vårt badrum. FM partners entreprenad har utfört det jobbet väldigt professionellt och överträffat vår förväntan. Vi kan med gott samvete rekommenderar dom!
  • CLAUDIA S
    CLAUDIA S: Jag anlitade SRES för att skräddarsy ett elskåp med med en metallucka för enkel åtkomst. John på SRES presenterade en offert och redogjorde i detalj (i offert och muntligt) hur arbetet skulle genomföras. Blev så nöjd med elskåpet att jag anlitade SRES även för två andra större jobb jag hade planerat för sommaren. Det ena var en villadränering och det andra en altan (100 kvadratmeter) i två nivåer. Båda dessa arbeten kräver stor fackmannamässig kunskap. Vi genomförde villadräneringen först och där anlitade John en grävmaskinist för att gräva de större delarna runt huset. Resten av arbetet skötte han på egen hand inklusive en stor stenkista. I mitt liv har jag nog aldrig sett en person med sådan arbetsmoral som John. Han började kl 8 och slutade aldrig före kl 18. När villadräneringen var klar fortsatte vi med altanen. Båda jobben presenterade han separat via personligt möte och offert med detaljerad lista och ritning/design. Trots att John var något dyrare än de andra offerterna jag hade tagit in för samma jobb så anlitade vi John ändå på grund av hans proffsiga och kundvänliga attityd och det var det verkligen värt. John är arbetsam, har stor fackmannamässig kunskap (snickeri, villadränering och anläggning av altan) och arbetar med stort sinne för kvalitet. Det är med stort nöje som jag skulle rekommendera honom för liknande jobb..
  • Christoffer J G
    Christoffer J G: Supernöjd med Bygg Guide Sverige och den totalrenovering de gjorde av vår lägenhet på 87kvm i Vasastan. God kommunikation, vänliga arbetare och strålande slutresultat. Varma rekommendationer från oss!
  • Ulf Mattias M
    Ulf Mattias M: Renoverade vårt vattenskadade badrum, fantastiskt resultat. Det finns bara gott att säga - Offert tydlig o bra, avvikelser /tillägg gjorde vi upp om omfattning o kostnad innan det genomfördes. "Problem" diskuterades igenom så vi hittade en lösning som alla var nöjda med. Genomförandet av arbetet var pedantiskt- utan överdrift. Glad att vi hittade Robin och DTR Gruppen och att vi fick de hantverkare som genomförde arbetet
  • Morgan O
    Morgan O: Effeltiv och snabb. Vet vad han håller på med. Kan rekommenderas.
  • Cecilia Birgitta J
    Cecilia Birgitta J: Vi anlitade DC Renovering för en totalentreprenad gällande dränering, utgrävning av källare, installation av golvvärme i hela källaren samt badrumsrenovering i källaren. Arbetet genomfördes på ett professionellt sätt och enligt lämnad offert. Catalin och hans medarbetare jobbade stenhårt för att uppfylla våra önskningar. Vi är mer än nöjda med slutresultatet.
  • Driver du plattsätteri i Stockholm?

• Sara P
    Sara P: Proffsiga, kunniga, lyssnar in kunden, trevliga som gör det där lilla extra. Mitt badrum blev jättefint! Rekommenderar dom varmt!
Områden i Stockholm
Liljeholmen  (2 st)