Plattsättare i Stockholms län

Salem  (1 st)

Topp 25 plattsättare i Stockholms län

• K3 Gruppen AB

679 omdömen
    K3 Gruppen är ett företag som tycker att nöjda kunder är det bästa som finns och vi jobbar varje dag för att ha just det. Våra kunder är privatpersoner, företag, kommuner, förvaltare, BRF, och både ko...
    ERIC O
    ERIC O: Superbra service och kundbemötande. Svarade snabbt på frågor och var hjälpsamma med råd och tips. Vi var även jättenöjda med våra nya golv
  • Renovera Badrum Stockholm AB

119 omdömen
    MARITA Å
    MARITA Å: Fick hjälp med Totalrenovering av badrum och kök. Super-nöjda, instämmer med tidigare kund att Akromjon har ett inget är omöjligt inställning! Rekommenderar starkt!
  • Dryft hjälper dig med allt från småfix till att renovera hela bostaden - och allt däremellan. Med alla hantverkstjänster under samma tak blir det smidigt och tryggt att renovera!
    Fredrik Göran Walter L
    Fredrik Göran Walter L: Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas
  • Boqvist Bygg AB

164 omdömen
    Välkommen till Boqvist Bygg! Med många år i branschen ser vi till att du får ett professionellt bemötande och ett väl utfört arbete.
    Anneli A
    Anneli A: Duktiga, noggranna, pålitliga, kommit med mycket bra förslag under projektets gång, måna om att göra ett bra jobb. Mycket nöjd! Rekommenderas! Anneli A (total ombyggnation av undervåning omfattande tvättstuga, badrum, allrum, hall).
  • SEINT Energi & Bygg AB

372 omdömen
    Vi är ett familjeföretag som erbjuder våra kunder totalentreprenad till både det lilla och stora byggprojektet. Kontakta oss för personlig service och rådgivning!
    Nic E
    Nic E: Beställde en kanalrengöring (frånluftsventilation) och fick ett väldigt positivt, proffsigt och personligt bemötande från början (Ebba) till slut (Daniel). Trevliga, serviceinriktade och kunniga, tydlig info (offert etc) och bättre pris än konkurrenterna :)
  • Täby Bygg & Badrum AB

171 omdömen
    Välkommen till Täby Bygg & Badrum. Vi renoverar badrum, kök eller tvättstuga. För större renoveringar kan vi erbjuda totalentreprenad, med passionerade och duktiga medarbetare gör vi allt för att du s...
    Eva-Lotta J
    Eva-Lotta J: Högsta betyg i lyhördhet, hantverk & leverans. Denna gång var det platsbyggda möbler, walk-in-closet mm. Men vi har samma erfarenhet när de renoverade ett av våra badrum.
  • Qviberg Bygg & Design AB

46 omdömen
    Robert V
    Robert V: Mycket smidig! Detta tack vare en tydlig kommunikation genom hela projektet. Allt var klart i tid och städat o snyggt. Det blev bättre än förväntat. //Ekeröväsby samfällighetsförening
  • Damian Bygg i Stockholm AB

129 omdömen
    Hos oss på Damian bygg är Noggrannhet med stort N det viktigaste. Med personlig och trevlig service är vi säkra på att du kommer bli nöjd. Välkommen in för en kopp kaffe!
    Sara V
    Sara V: Duktig, pålitlig, och får jobbet gjort med bra kvalitet i tid! Fick Damian och team rekommenderad av en nära vän.Gjorde ett väldigt bra jobb, lovar aldrig något han inte kan hålla, jobbar på utan extra kontroll, en pålitlig hantverkare helt enkelt.Även med ett bra nätverk av andra hantverkare! Kan varmt rekommenderas och skulle absolut använda igen!
  • Daniel J
    Daniel J: Bra kvalitet på jobbet, noggranna med att lyssna in alla boende i föreningen, bra och tydlig kommunikation genom hela projektet.
  • EKLÖWS BYGGTEAM AB

80 omdömen
    Välkommen till Eklöws Byggteam - Vi utför allt från mindre renoveringar till större husbyggen, såväl som plattsättning som mattläggning.
    Hans Peter L
    Hans Peter L: Mycket bra genomfört med goda idéer och ett mycket gott kvalitativt utfört arbete och i tid Genomgående trevliga och sociala medarbetare som uppfyller alla våra önskemål på att finna bra och snygga lösningar. Dessutom mycket bra på att städa upp på arbetsplatsen! Vilket vi uppskattar. Mycket nöjda men kanske inte billigast... Men hellre 100% kvalitet än ett lägsta pris! Använder mycket gärna Eklöws igen Hans-Peter
  • Vill du lämna din renovering i trygga händer? Vi tar hand om allt med en personlig kontaktperson, service och kundnöjdhet i fokus hela vägen från design & materialval till slutfört projekt.
    Erik Johan S
    Erik Johan S: Till vår badrumsrenovering valde vi att gå med Royal Construction & Design efter att ha läst de många positiva omdömena på Reco. Nadja har genom hela projektet hållit tydlig och snabb kommunikation samt hjälpt oss med de materialval vi hade funderingar över. Offerten samt tidsplanen som sattes hölls, och de merarbeten vi kommit på att vi velat lägga till under tiden har vi fått tydliga kostnad på att godkänna innan merarbete utfördes. Hantverkarna som varit i vår lägenhet har alla varit proffsiga, organiserade och hårt arbetande. Slutresultatet blev ett mycket snyggt badrum där det är tydligt att man tagit sig tiden att få detaljerna rätt. Vi rekommenderar varmt Nadja och Royal Construction & Design!
  • Construct Sweden AB

42 omdömen
    På Construct Sweden har vi som vision att hjälpa er att förverkliga era drömmar. Vi hjälper er från planering till slut, för att kunna försäkra oss om att ni får det resultat ni vill ha.
    Lars L
    Lars L: Snabba, bra kommunikation och bra slutresultat.. Jag rekommenderar verkligen Construct Sweden 👍
  • Nyberg Constructa AB

38 omdömen
    Anna S
    Anna S: Tredje gången jag anlitar Nybergs och den här gången efter en vattenskada från takaltan ovanpå min lägenhet. Allt flyter på och genomförs så som offert och avtal är formulerat. Målaren Jesper och elektrikern Sebastian som var hos mig mest gjorde ett fantastiskt jobb! Supertrevliga att ha och göra med och med hög social nivå. Alla inblandade från projektledare till den som tog hand om återställande av tak/vägg har varit toppen!
  • Vi har rollen som totalentreprenör och har en lång historia med många lyckade projekt hos både privat- och företagskunder. Vi utför badrumsombyggnader med helhetslösning som affärsidé.
    Anna Karin Ulrica A
    Anna Karin Ulrica A: Vi har precis avslutat en renovering hemma med både kök, badrum och vanliga rum. Vi är otroligt nöjda och det har verkligen motsvarat våra förväntningar ! Arbetet med målare, bygg och elektriker har fungerat väldigt bra. Vi har hela tider haft regelbundna avstämningar med projektet så vi alltid hållit oss uppdaterade på hur arbetet fortlöper så att inga obehagliga överraskningar uppstått. Vi kan varmt rekommendera detta företag!
  • Välkommen till Lokatten Bygg & Entreprenad AB - Med kvalitet i fokus hjälper våra professionella byggare dig!
    Tony H
    Tony H: Proffsiga, trevliga och jag rekommenderar dem gärna!
  • Välkommen till oss på LYCAB. Låt oss ta hand om dina högt flygande planer om diverse takarbeten - För en säker miljö på osäkra höjder.
    Carl N
    Carl N: Grymt bra jobb, flexibla med tider och anpassningsbara till förutsättningarna. Fixade trasiga pannor och annat som dök upp. Städade helt rent efteråt. Bra och snabb kontakt också.
  • Nybergs Kakel & Golv

48 omdömen
    Behöver du professionell hjälp med badrumsrenovering eller söker du snickare till ditt nästa byggprojekt? Ta gärna en titt in hos oss på Nybergs Kakel & Golv!
    Anna S
    Anna S: Professionella i utförandet och lyhörda för mina behov.
  • Anna-kari K
    Anna-kari K: Vi fick hjälp med att reparera och mura om vår grundplatta under huset. Vi fick snabbt svar, besök med underökning och efter det offert. Slutarbetet är vi mycket nöjda med. Pålitlit och flexibelt. Vi är mycket nöjda med kontakt, bemötande och arbete. Att rekommendera!!
  • BTA bygg & entreprenad AB

29 omdömen
    Weronica A
    Weronica A: Taulant har varit helt fantastisk, alltid svarat snabbt på sms och samtal, gjort det lilla extra och haft oändligt med tålamod och svarat på tusen frågor. Lite språksvårigheter med andra personer som varit på plats i huset men Taulant har alltid ryckt in och löst saker. Alla har varit tillmötesgående och hjälpt till vid behov, tex tagit emot leveranser till huset när jag inte varit på plats. Jag är jättenöjd och glad över mitt fina badrum.
  • Allservice Gruppen i Stockholm AB

110 omdömen
    Allservicegruppen i Stockholm AB erbjuder tjänster till byggentreprenader, fastighetsbolag och privatpersoner. Vi erbjuder ett brett sortiment av tjänster såsom renoveringar, nybyggnation, tillbyggnat...
    Johanna S
    Johanna S: Väldigt bra och trevligt bemötande och snabb kundservice. Kvalificerade hantverkare som arbetar snabbt och bra. Bra priser. Tummen upp!
  • Mathias M
    Mathias M: Betongplatta till ett garage beställde vi av Radek Mark och Betong. Bra bemött. Gott förtroende från start. Seriöst och grundligt genomfört arbete. Max poäng från start till mål!
  • Tobias A
    Tobias A: Fantastisk kvalitet och service! Vi anlitade Kista Bygg & Städ till att lägga om ett 140 kvm stort trågolv (som var dåligt lagt av dom vi köpte golvet av). De gjorde ett helt otroligt proffsigt arbete. Mycket bra genomför arbete och väldigt trevlig & kommunikativ personal! Rekommenderar verkligen.
  • INGER S
    INGER S: Jag har anlitat Bodana AB för arbete med min uteplats som är 22 kvm stor. De lade om hela min uteplats med mina gamla plattor som är ca 20-30 år gamla. De gjorde ett fantastiskt fint arbete med mycket duktiga medarbetare. Kommunikationen var utmärkt från offert till arbete med både den ansvarige och hantverkarna. De reparerade också en mur med befintliga stenar längst min tomt. Där är också mina grannar imponerade. Jag kan ge dom de bästa rekommendationer man kan ge, och behöver jag mera hjälp vet jag vem jag ska anlita. Inger S
  • Emelie Elsa Birgitta O
    Emelie Elsa Birgitta O: Vi fick hjälp med att renovera hela vårt badrum. Arbetet genomfördes utan problem och vi är nöjda med resultatet och hela processen. Kan varmt rekommendera Badrumsrenoverarna och Jerry!
  • Sedan starten 2003 har vi strävat efter att kunna leverera ett resultat som du känner dig nöjd med, och som vi är stolta över. Vi är rätt val för dig när du ska renovera ditt hem!
    Christina O
    Christina O: Sammlands hjälpte oss med renovering av ett badrum. Det gamla revs och ett helt nytt sattes på plats. Resultatet blev precis som önskat och allt gick smidigt från att nyckeln överlämnades till att jobbet var klart.