Pool i Upplands Väsby

4 rekommenderade företag inom pool i Upplands Väsby kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från företag inom pool nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Gülnaz O
    Gülnaz O: De höll vad de lovade och fakturan stämde överens med offerten. Kom i tid och utförde att väldigt bra arbete. Kan varmt rekommenderas!
  • Driver du poolföretag i Upplands Väsby?

• Pär N
    Pär N: Beställde Viskan Saltö Spabad. Väldigt bra och informativt bemötande. Lätt att ta beslut. Kändes som att jag fick ärliga svar på mina frågor. Försenad leverans från lev. Viskan som Nordic Pool hanterade så bra som jag kunde förvänta mig. Jag är helnöjd och kan starkt rekommendera Nordic Pool.
  • Göran P
    Göran P: Bemötandet i butiken var lite mer än de andra som finns runt omkring Fick bra svar på tekniken och bra tips sen vad gällde leveransen så tog de hand om "nästan allt" inkl transport till Oxelösund och inlyft över garaget montering samt igångkörning exakt på överenskommen tid, perfekt endast elinkopplingen fick vi lösa själva= förbättrings potential :) Mina förväntningar blev klart överträffade , Härligt Kan verkligen rekommendera Hydropool i Upplands Väsby
  • Driver du poolföretag i Upplands Väsby?

• Inger C
    Inger C: Duktiga, pålitliga, vänliga och inte minst arbetsamma. Bästa rekommendationer!