Välkommen till Eklöws Byggteam - Vi utför allt från mindre renoveringar till större husbyggen, såväl som plattsättning som mattläggning.
Hans Peter L:
Mycket bra genomfört med goda idéer och ett mycket gott kvalitativt utfört arbete och i tid
Genomgående trevliga och sociala medarbetare som uppfyller alla våra önskemål på att finna bra och snygga lösningar. Dessutom mycket bra på att städa upp på arbetsplatsen! Vilket vi uppskattar.
Mycket nöjda men kanske inte billigast...
Men hellre 100% kvalitet än ett lägsta pris!
Använder mycket gärna Eklöws igen
Hans-Peter
Välkommen till Novator Bygg AB! Av oss kan du få hjälp med allt från altanbyggen till totalentreprenader eller snickerier. Självklart har du alltid säkerhet och garanti!
PATRIK B:
Anlitade Novator för att utföra vår köksrenovering.
Arbetet gick snabbt och smidigt och vi blev nöjda med resultatet, trots någon liten miss vi själva åtgärdat.
Det blev dock problem med fläkten och efter att den var lagad av producenten försökte vi få tag i Novator så de kunde sätta upp den igen, men då gick det inte att få tag i de. Efter mer än en vecka svarade de när vi ringde från ett annat nummer, men då vägrade de komma och sätta upp den.
Upplevelsen är att kontakten på Novator var tillmötesgående och trevlig tills vi hade anmärkningar, då försvann inte bara dom, utan också servicetänket.
”Kunden i fokus.” ”Vi är lyhörda, ordningsamma och flexibla.” ”Vi vet hur viktigt det är att vara anpassningsbara.”
Nja, det stämde inte på den slutliga upplevelsen.
Petronella B:
Renoveringen av vår lägenhet (flytt av vägg, slipning av golv, målning och byte av strömbrytare etc.) blev toppen tack vare det engagerade teamet från Entreo. Vi fick en väldigt positiv bild av Entreo från första möte, och har inte blivit besvikna längs vägen. Kommunikationen har också funkat otroligt smidigt. Vi rekommenderar verkligen Entreo!
Gonzalo G:
Jag blev otroligt nöjd med reultatet . Jag har anlitat de vid två tillfälle och båda badrum blev jätte finna . Det var värt varenda krona . Tack Hansför !! Jag rekomenderar de varmt!!!
George H:
Duktiga hantverkare och firma som håller det de lovar! Vi renoverade hela husfasaden och var mycket nöjda med allt! Rekommenderar detta företag varmt.