Postorder i Kronoberg

Markaryd  (1 st)
Lessebo  (1 st)

Topp 4 företag inom postorder i Kronoberg

• David H
    David H: Utan konkurrens Sveriges sämsta kundservice! Har ett pågående reklamationsärende sedan juni 2018. De har lovat att återkomma åtskilliga gånger, men de har inte ringt tillbaka.
  • Joakim F
    Joakim F: Karin på Midgård Träleksaker bryr sig verkligen om kunderna oberoende om det är en stor eller en pytteliten order. Hon gör allt för att skaffa fram allt vad kunderna önskar sig. Hon har helt underbara träleksaker som är hållbara flera generationer, men också älskvärda med sitt enkla utseende och underbar finish. Alla barn i min släkt kan njuta av dessa och det leks, kan ni tro, fantasieggande lekar.
  • 9 omdömen
    Tina F
    Tina F: Varning. Lockande priser men usel leverans och uselt bemötande på mail när jag inte fick varan jag uppfattat att jag beställt. De drog til och med till med att det inte alltid ser exakt ut som på bildens Fick själv betala retur för dyra pengar för att beställa rätt produkt av annan leverantör. Trots många dåliga omdömen tycks de inte bli bättre, ett dåligt tecken när man inte bryr sig om kundernas omdömen...
  • 1 omdöme
    Ulf R
    Ulf R: Cigarrlagret har ett stort och inspirerande sortiment av rökverk och tillbehör. För den cigarrintresserade finns här ett utflyktsmål väl värt ett besök. Trevligt bemötande och stort kunnande. Priserna är acceptabla och varorna verkar hålla god kvalitet.