Rörmokare på Kungsholmen

3 rekommenderade rörmokare på Kungsholmen, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Rörmokare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Faniel G
    Faniel G: Stort tack till Amadou! Jag är otroligt nöjd med hjälpen jag fick av Amadou när mitt handfat började krångla. Han kom snabbt, var proffsig från början till slut och fixade mina rör med noggrannhet och skicklighet, helt utan krångel. Det märks att han verkligen kan sitt hantverk och bryr sig om att göra ett bra jobb. Dessutom var han trevlig, respektfull och förklarade tydligt vad som behövde göras. Sådana hantverkare växer inte på träd! Jag rekommenderar Amadou varmt till alla som vill ha ett tryggt, smidigt och väl utfört jobb. Fem stjärnor utan tvekan!
  • Driver du rörfirma i Kungsholmen?

• Martin M
    Martin M: Slarvigt jobb, otrevlig personal och dyrt. Kan ej rekommenderas
  • Driver du rörfirma i Kungsholmen?

• Hans Runo P
    Hans Runo P: Helt oseriöst företag enligt mig Vid första mötet vid tvättstugerenovering försökte de övertala oss att ej flytta pannan vid byte av plastmatta till klinkers Mao ej ok tätskikt. Försökte dra ledningar 5 cm synligt bredvid fönstret tillsammans med gamla ledningar och så skulle ”snickarna göra något snyggt” Ej enl säker vatten. Monterade avloppet under kommoden så att mittenlådan inte gick att stänga, skyllde sedan på snickarna Och tyvärr många många fler exempel.« Dölj