Rörmokare i Stockholms län

En rörmokare, eller VVS-montör som det heter i dess korrekta benämning, hjälper dig med allt som har med vatten och avlopp att göra i ditt hem. De fixar allt från att lägga rör vid nybygge eller renovering till att byta packning i en kran som droppar. Hitta en uppskattad rörmokare i Stockholms län här på Reco.se!

VVS står för värme, ventilation och sanitet vilket kort och gott summerar rörmokarens arbetsuppgifter. Idag kräver många värme- och kylanläggningar koppling till vattensystemet, tänk till exempel värmegolv, bergvärme och luftkonditionering. Dock utför en kunnig VVS-montör även rörläggning och rörinspektion samt mindre jobb som byte av kranar eller installation av till exempel disk- eller tvättmaskin.

Det finns ett fortsatt underskott på duktiga hantverkare, som VVS-montörer, i världen och så råder det också brist på rörmokare i Stockholms län. Det kan därför vara knepigt att hitta en rörmokare på kort varsel i ditt närområde.

Försök vara ute i god tid, men om olyckan skulle vara framme och det är total kris: vi har listat de bäst rekommenderade rörmokarna i Stockholms län för att du snabbt och lätt ska kunna hitta någon som kan hjälpa dig.

Rörmokare
Nykvarn  (1 st)
Upplands-Bro  (1 st)

Topp 25 rörmokare i Stockholms län

• Margareta H
    Margareta H: Mycket trevligt och förstående bemötande. Mitt vattenutkast hade frusit sönder, montören bytte rör och kran till en modernare utrustning. Jag är helnöjd med ett utmärkt jobb till ett bra pris. Jag kommer att boka företaget för mer jobb.
  • Ylva L
    Ylva L: Gjort mitt badrum och jag är jätte nöjd 😊 de var fantastiska med kunskap glädje humor. Lyssnade r på mig som kund. Rekommenderas å det varmaste
  • Sebastian Vicente D
    Sebastian Vicente D: Väldigt nöjda med bergvärmeinstallationen som utfördes i vårt hus 2021. Ett effektivt, snyggt och snabbt arbete, till ett rättvist pris. Bra tillgänglighet och bemötande både inför och efter installation.
  • Maria F
    Maria F: De svarar inte på mail. Jag antar att de inte vill göra små jobb utan bara stora dyra projekt.
  • Joakim G
    Joakim G: Fantastiskt bra och trevligt bemötande. Enkelt, tydligt, ärligt och helt kort professionellt! Inget knussel, tydliga besked och resultatet blev en fin installation som fungerat väl.
  • Lotta S
    Lotta S: Jag har renoverat ett badrum samt efterhand även fått hjälp med att göra plats för och installera tvättmaskin/diskmaskin m.m. Bemötandet från TPP Kakelsättning ingav inledningsvis förtroende. Det plus en privat rekommendation avgjorde mitt val. De har verkligen levt upp till samtliga mina högt ställda förväntningar. En särskild projektledare, Peter, tilldelades mitt arbete och därigenom kunde uppkommande frågor/problem under vägen lösas på mycket smidigt och tjänstvilligt sätt. Jag har löpande och enkelt när som helst kunnat få tag i projektledaren Peter och snabbt fått bra svar på mina frågor. Jag är mycket nöjd på alla sätt med såväl slutresultatet som faktureringen. Jag hade anlitat en utomstående krävande besiktningsman som också ansåg arbetet hålla mycket hög kvalitet, hans kommentar: "de här killarna kan sina saker" ! Jag är supernöjd!
  • Frank V
    Frank V: Trevlig personal och snabb leverans. Rent och snyggt när arbetet var klart. Rekommenderar starkt.
  • CLAUDIA S
    CLAUDIA S: Jag anlitade SRES för att skräddarsy ett elskåp med med en metallucka för enkel åtkomst. John på SRES presenterade en offert och redogjorde i detalj (i offert och muntligt) hur arbetet skulle genomföras. Blev så nöjd med elskåpet att jag anlitade SRES även för två andra större jobb jag hade planerat för sommaren. Det ena var en villadränering och det andra en altan (100 kvadratmeter) i två nivåer. Båda dessa arbeten kräver stor fackmannamässig kunskap. Vi genomförde villadräneringen först och där anlitade John en grävmaskinist för att gräva de större delarna runt huset. Resten av arbetet skötte han på egen hand inklusive en stor stenkista. I mitt liv har jag nog aldrig sett en person med sådan arbetsmoral som John. Han började kl 8 och slutade aldrig före kl 18. När villadräneringen var klar fortsatte vi med altanen. Båda jobben presenterade han separat via personligt möte och offert med detaljerad lista och ritning/design. Trots att John var något dyrare än de andra offerterna jag hade tagit in för samma jobb så anlitade vi John ändå på grund av hans proffsiga och kundvänliga attityd och det var det verkligen värt. John är arbetsam, har stor fackmannamässig kunskap (snickeri, villadränering och anläggning av altan) och arbetar med stort sinne för kvalitet. Det är med stort nöje som jag skulle rekommendera honom för liknande jobb..
  • Yngve E
    Yngve E: Trevligt bemött från första samtalet. Snabb offert som stämde när allt var klart. Utmärkt arbete och kundkontakt. Mycket nöjd!
  • Pia L
    Pia L: fortfarande inte klart , gått 1 år nu , mycket fel och mycket fick göras om , väntar fortfarande på elektrikern för att få belysning .
  • Björn Rikard T
    Björn Rikard T: DPS Bygg & VVs är mycket trevliga och enkla att arbeta med! Jag har inget att invända =)
  • Ulf Mattias M
    Ulf Mattias M: Renoverade vårt vattenskadade badrum, fantastiskt resultat. Det finns bara gott att säga - Offert tydlig o bra, avvikelser /tillägg gjorde vi upp om omfattning o kostnad innan det genomfördes. "Problem" diskuterades igenom så vi hittade en lösning som alla var nöjda med. Genomförandet av arbetet var pedantiskt- utan överdrift. Glad att vi hittade Robin och DTR Gruppen och att vi fick de hantverkare som genomförde arbetet
  • Magnus Örn G
    Magnus Örn G: Fick hjälp att installera en tvättmaskin och ett vattenutkast. Trevlig kontakt och effektivt arbete. Rekommenderas!
  • Wen H
    Wen H: Alla som kom var duktiga och trevliga. Rekommendera gärna till mina kompisar om de får problem.
  • Elias Ferdows M
    Elias Ferdows M: Hjälpte mig extra, bra företag.
  • MF Rör AB är medlem i branschorganisationen VVS Företagen och följer gällande branschregler enligt regelverket Säker vatten. Vi har kreditvärdighet AA enligt UC. Välkommen med er förfrågan
    Anna Margareta S
    Anna Margareta S: Så oerhört hjälpsam, kunnig, lösningsorienterad och vänlig personal - rekommenderar starkt!
  • Marvin L
    Marvin L: Professionellt utförda arbeten med hög servicegrad och tillgänglighet. Inga överraskningar och tydlig kommunikation. Vi har använt Connect vid flertalet stora renoveringar: två helrenoverade badrum, lagt om tak, bytt dörrar och byggt däck. Mycket nöjda.
  • Niklas D
    Niklas D: Anlitade Johan på Westmans VVS efter att ha läst rekommendationerna på Reco och är supernöjd. Snabbt, proffsigt och prisvärt.
  • TED N
    TED N: Bra bemötande, bra utfört arbete. Har installerat värmepump hos oss samt diverse småjobb. Alltid bra att ha och göra med.
  • Iskra Entreprenad Bygg AB

Verifierat företag
    5 omdömen
    Jonas G
    Jonas G: Mycket bra, måna om att göra allt med bästa kvalitet och inte ta genvägar.
  • Helin B
    Helin B: Brf Västermalmsterrassen på Hornsbergs Strand har anlitat Yawi Rör för stamspolning i vår förening bestående av 225 lägenheter. Vi fick en snabb och god service, professionell hantering och positiv återkoppling från boende samt väldigt bra pris. Vi var mycket nöjda med deras arbete och rekommenderar varmt. Brf Västermalmsterrassen
  • Anders U
    Anders U: Vi har köpt all rörinstallation till en bergvärmevärmeanläggning på 180 kW av SRAB Föredömligt snyggt montage. Vi har även anlitat SRAB för diverse utryckningar för att åtgärda VVC och fel i värmesystemet. Ställer upp snabbt och man får ett professionellt bemötande. En utmärkt leverantör som kan rekommenderas utan förbehåll Anders Ullman Brf Stenbrottet 9
  • Mattias Rickard K
    Mattias Rickard K: Jag behövde hjälp att bygga om ett par köksluckor. Några andra snickerier sade "det är inget för oss" eller svarade inte öht. Från Norrorts fick jag svar direkt och fick dem fixade nästa dag. Mycket nöjd! Om jag behöver hjälp med annat framöver så vet jag vilka jag ska kontakta.
  • Magnus H
    Magnus H: Proffsig, snabb och pålitlig! Bosse föreslog egna kreativa lösningar dessutom.
  • Petter G
    Petter G: NL Rörteknik har hjälpt oss vid ett flertal tillfällen: Installerat luft/vatten-värmepump, utfört diverse andra rördragningar samt installerat två vattenburna element. Vi är mycket nöjda! Lätta att ha att göra med, arbetet blir färdigställt på rimlig tid och det blir snyggt.
123456...10