Fredrik:
Hade stopp i avloppet hemama, ringde till en trevlig kille på Rörinspektion. Han fixa fram en spolbil med tekniker med riktig utrustning och spolade rören på nolltid. Bra proffsigt med rätt utrustning!
Anna Fransson F:
Vi bor i Järfälla och har anlitat Rickard ett par gånger och vi är verkligen nöjda - skicklig i hantverket, trevlig, ordningsam och aldrig något strul!
Louise A:
Vi är mycket nöjda! Problemlösare, proffsig och kompetent, ger bra råd och tips, mycket trevlig, pålitlig, återkopplar vid frågor. Högsta betyg!
Niclas Z:
Jag kan rekomondera Rörteknik, Dom kan allt när det gäller energi frågor och rörmokeri. Dom är otroligt duktiga på vad som är bäst för dej som som kund vad du ska välja utan att vara på stridig,
Dom är även el kunniga och kan räkna ut vad man behöver.
JAG ÄR HJÄTTE NÖJD!!
Benny Inge L:
Varken kom eller hörde av sig när jag behövde hjälpte med slangarna som fastnat i borrhålet. Både ringt och skickat sms ett antal gånger men bara fått svar "kommer nästa vecka sedan i mars!
Ingalill N:
Kom inte på bokad tid. När jag ringde var personen som svarade först frågande och sedan sa han att den rörmokaren som skulle komma var sjuk. Personen som svarade hade jag pratat med flera gånger och det var med honom affären var uppgjord. Ingen ursäkt eller beklagande.