Jag fick hjälp samma dag som jag ringde. Vänligt bemötande både vid beställning och utförande. Det var stopp i avloppet och problemet blev löst. Jag fick bra information, avloppet filmades, och jag väntar nu på en skriftlig sammanfattning om hur rören såg ut. Tack för hjälpen!
Rörinspektion i Karlstad AB
11 omdömen om Rörinspektion i Karlstad AB
Sedan starten hos Reco 2024
Snabb service och bra resultat
Bra bemötande En önskan, ta bort Krister från kontakter och lägg till Peter Lundin, vicevärd istället. Mvh Morgan Bråth Ordförande
Enkla att ha att göra med. Håller tider och arbetet utförs bra.
Hej H-P! Tack för din återkoppling. Mvh Daniel Christensen
Mycket trevligt upplevelse. Duktiga och mycket trevliga montörer 👍 mycket bra bemötande vid telefonkontakt med eran säljare 👍
Tack Gert! Det ska jag framföra till våra medarbetare. Tack för att du tog dig tid och svarade. Mvh Daniel Christensen
Efter kontakt blev våra rör snabbt fotade och misstänkt orsak till fuktskada lokaliserad. Vi bad om offert på arbetet men tyvärr hörde vi inget trots upprepade förfrågningar. När vi efter ytterligare filning blev tillfrågade om vi var intresserade av att få arbetet utfört tackade vi ja utan att ha fått någon offert. De två mannen so utförde arbetet uppfattade vi som mycket effektiva och seriösa. Arbetet klarades av på en dag.
Hej Bengt! Tack för att du tog dig tid att svara. Vi tar till oss av kritiken och ska försöka bli bättre. Jag ska framföra till våra tekniker att du uppskattade deras arbete. Mvh Daniel Christensen
Trevlig kille som kom och gjorde rent vårt avlopp. Vi hittade en skada som vi hoppas få hjälp att tillfälligt åtgärda men annars blir det nog bra ändå.
Hej Patrik! Tack för att du tog dig tid och svarade. Jag ska meddela vår tekniker att du uppskattade hans arbete. Hoppas att du blev nöjd med vår offert. Mvh Daniel Christensen
Lätt att snabbt och på ett bra sätt få hjälp.
Hej Anders! Roligt att du uppskattar oss. Mvh Daniel Christensen
Tack för hjälpen,! Trevligt bemötande. Mvh Anders
Hej Anders! Roligt att höra. Tack för att du tog dig tid och svarade. Mvh Daniel Christensen
En mycket trevlig person som kom. Förklara bra allt jag ville ha koll på. Noggrann och gjorde jobbet mycket bra. Kunnìg person.
Tack Leif! Det ska jag framföra till vår tekniker. MVh Daniel Christensen
Hade stopp i avloppet hemama, ringde till en trevlig kille på Rörinspektion. Han fixa fram en spolbil med tekniker med riktig utrustning och spolade rören på nolltid. Bra proffsigt med rätt utrustning!