Birgitta S:
Helrenoveringen av mitt badrum är en ren succé! Allt arbete gick helt enligt plan och utan problem. Grannarna var synnerligen imponerade, inte minst av att hantverkarna började med att lägga bästa sortens skyddspapper och plast en bit upp på väggen i hissen samt som snitslad bana från hissen till min entrédörr. Lika omsorgsfullt skyddade man hallgolv, väggar och garderobsdörrar. Hantverkarna höll hela tiden mycket god ordning, plockade undan och städade efter varje arbetsdags slut. Besiktningsmannen var lika imponerad som jag själv av slutresultatet! Följaktligen kan jag VERKLIGEN rekommendera ansvarige Anders Krahner och Bygglösningar Norden!
Elisabet L:
Jag renoverar kök och badrum mm i min lägenhet från 1980-talet. Kreatum har åtagit sig snickeri men också att hålla i övriga hantverkare och se till leveranser och tider. Hittills har allt fungerat oklanderligt. Tider och offerter har hållits. Om saker har tillkommit har jag fått veta det innan. Jag har fått snabbt svar på mina mejl.
Gert M:
Vi blev väldigt bra bemötta, vi hade höga förväntningar o dom levde upp till dom, vi är väldigt nöjda med dom fina killarna som målade huset dom var jätte trevliga o även deras chef. Hälsningar Gert o Lena Mossberg