Renovera badrum i Stockholms län

Sugen på en uppgradering i badrummet? Nytt kakel, ny fräsch dusch eller kanske ett badkar med lejonfötter? Ska du renovera badrum i Stockholms län finns det massor med möjligheter!

Att renovera badrum kan vara lite trixigt eftersom det gärna ska vara rätt lutning på golvet, vattentätt och det är mycket vatten och el på samma ställe som inte bör komma i kontakt med varandra. Det krävs erfarenhet, kunskap och yrkesskicklighet för att få till det precis rätt och därför kan det vara smart att anlita “någon som kan” just när det kommer till badrumsrenoveringen.

Förutom att hitta någon som kan bygga eller renovera själva badrummet ska det ju hittas återförsäljare av kakel och badrumsartiklar samt en badrumsleverantör för all inredning och badrumsporslin. Här på Reco.se har vi listat alla företag som jobbar med att renovera badrum i Stockholms län för att du lätt ska kunna jämföra och hitta de aktörer som passar dina önskemål.

Renovera badrum
Värmdö  (2 st)
Norrtälje  (1 st)

Topp 25 badrumsrenoverare i Stockholms län

• Felix M
    Felix M: Lidingö Hantverksgrupp fick uppdraget att renovera min lägenhet. Från Idé till ritning till projektering till ett noggrant utfört arbete där både utförande och tidsplan följdes till punkt och pricka. God kommunikation under hela byggtiden och med goda resultat känner jag mig otroligt trygg och nöjd med att ha anlitat Lidingö Hantverksgrupp AB Ett helhetsföretag med god och bred kunskap, rekommenderas starkt !
  • Ralph L
    Ralph L: Vi är mer än nöjda med MF kök och badrum! Vi helrenoverade vår nyköpta selelskifteslägenhet och ändrade planlösning, gjorde köket, all el, golv, dörrar, snickerier, mm, mm. Från projektledning till utförande av el, vvs, golv, mm. Han byggde en perfekt cornish utmed hela väggen med inbyggd belysning inklusive en hålkäl som perfekt matchade resten av rummet. När han upptäckte att invattnet var undermåligt draget gjorde vvs:aren om allt från källaren in i lägenheten. Ansvar och kvalitetskänsla! Och stor kunskap om vad som blir bra så vi kunde lita 100% på förslagen till lösningar vår hantverkare kom med. Bänkskivorna och stänksskydden i marmor blev helt perfekt, vår hantverkare skötte all kontakt med underleverantören. Vi kan varmt rekommendera MF kök och badrum. De ska absolut få göra nästa del i renoveringen när vi gör badrummen. Stort tack för inte bara utmärkt hantverk utan också förmågan att lyssna och förstå vad vi vill.
  • David L
    David L: Vi anlitade dom för att renovera vårt nya kontor. Några små missförstånd men över lag riktigt bra kommunikation. Farzad var alltid tillgänglig och tillmötesgående när vi ville ha ändringar. De tog hand om golvläggning, målning, eldragning samt byggandet av ett konferensrum. Vi är supernöjda med resultatet!
  • Terese W
    Terese W: Vi anlitade Stenslottet för badrumsrenovering och är väldigt nöjda. Johan var engagerad, noggrann, kom med förslag på lösningar och höll alla tider. Resultatet blev jättebra. Vi kan varmt rekommendera!
  • KARIN A
    KARIN A: Vi är så nöjda med vår trall på 45 kvm! Vänliga människor som är proffs!
  • Frank V
    Frank V: Trevlig personal och snabb leverans. Rent och snyggt när arbetet var klart. Rekommenderar starkt.
  • Jan F
    Jan F: Bra kontakt från början till slut. Ledningen lyssnade till mina behov vid renoveringen av delar av mitt sommarhus och leverade anpassade lösningar. Kul med en byggare som gillar de utmaningar som reparation och renovering av en äldre fastighet innebär. Kommer säkert anlita dem igen!
  • Johan N
    Johan N: Första mötet var med Ballingslöv Barkarby som de ansåg skulle hjälpa oss med monteringen, målning och eldragning. De mätte och förklarade vad som behövdes göras och om vi hade frågor och önskningar. Några veckor senare drogs det el och allt gjordes ÖVER ALL förväntan och snyggt är en underdrift för bara elen gjorde att det kändes bra. Då var inte ens montering och ommålning påbörjad! Sedan monterades garderob/kök/bar igång och den gjordes med YTTERSTA noggrannhet och inget skyndades på i onödan. Detaljstyrt och noggrannhet verkar vara ledord tillsammans med exeptionell service och tillmötesgående. Ser sådant man inte tänkt på själv och kommer med konstruktiva förslag. Målarna gjorde ett himla bra jobb och de var också noggranna och kom med trevligt bemötande. Resterande montage och justering gjordes med noggrannhet! Märks att Hantverk är mer än bara ett ord när det kommer till HGC Stockholm Bygg. Och såhär ett tag senare så blir jag bara mer och Glad över att det var just de som gjorde jobbet åt oss!
  • Välkommen till Alpid! Vi sköter små som stora bygg- och markentreprenader och jobbar alltid effektivt och noggrant.
    Johan R
    Johan R: Alpid byggde vårt hus på Sandhamn och vi får nästan dagligen komplimanger över hur fint, smakfullt och välgjort huset är. Helproffsigt bolag som levererar kvalitet in i minsta detalj och håller tidplanen. Kan varmt rekommendera detta byggbolag Mvh/Johan
  • Sara C
    Sara C: Adamo rev befintligt kök och transporterade bort skräpet. Enda minuset var att de kom väldigt mycket senare än avtalat på morgonen, men det gjorde inget då jobbet gick supersmidigt och snabbt. Trevligt bemötande. Mycket nöjd!
  • Thomas L
    Thomas L: Vi anlitade Mats/Amazing Rooms 2022 när vi byggd nytt badrum och ångdusch. Det sattes bla Bigsize kakel (260x120) både på väggar och tak och resultatet blev 100%. Mats är kreativ och bra att ha att göra med.
  • Marcus S
    Marcus S: Totalrenovering av lägenhet - supernöjd med SFB!
  • Niklas L
    Niklas L: Riktigt bra service. Vi kontaktade honom och han kunde hjälpa oss rätt snabbt. Fantastiskt bra jobb.
  • Michael K
    Michael K: Jonathan och Holmström Bygg tog totalentreprenad för ombygget av vårt badrum samt en planlösningsförändring samt renovering som berörde tre rum samt en hall. Det gick faktiskt på kortare tid än planerat samt resultatet blev kanon! Givetvis förekom det saker som behövde diskuteras under resans gång, men på det hela taget så flöt det på väldigt bra. Vi kommer definitivt anlita Holmström Bygg även i det fortsatta renoveringsarbetet av vårt hus.
  • CLAUDIA S
    CLAUDIA S: Jag anlitade SRES för att skräddarsy ett elskåp med med en metallucka för enkel åtkomst. John på SRES presenterade en offert och redogjorde i detalj (i offert och muntligt) hur arbetet skulle genomföras. Blev så nöjd med elskåpet att jag anlitade SRES även för två andra större jobb jag hade planerat för sommaren. Det ena var en villadränering och det andra en altan (100 kvadratmeter) i två nivåer. Båda dessa arbeten kräver stor fackmannamässig kunskap. Vi genomförde villadräneringen först och där anlitade John en grävmaskinist för att gräva de större delarna runt huset. Resten av arbetet skötte han på egen hand inklusive en stor stenkista. I mitt liv har jag nog aldrig sett en person med sådan arbetsmoral som John. Han började kl 8 och slutade aldrig före kl 18. När villadräneringen var klar fortsatte vi med altanen. Båda jobben presenterade han separat via personligt möte och offert med detaljerad lista och ritning/design. Trots att John var något dyrare än de andra offerterna jag hade tagit in för samma jobb så anlitade vi John ändå på grund av hans proffsiga och kundvänliga attityd och det var det verkligen värt. John är arbetsam, har stor fackmannamässig kunskap (snickeri, villadränering och anläggning av altan) och arbetar med stort sinne för kvalitet. Det är med stort nöje som jag skulle rekommendera honom för liknande jobb..
  • Anders B
    Anders B: Ombyggnad av badrum med marmor, massagebadkar m.m. installation av duschkabin, gfasdörrar m.m. i en annan lgh mycket väl bemött, proffsigt och vänligt de levde upp till mina förväntningar, rättade snabbt till de fåtal punkter som behövde korrigeras skall gärna använda dem på nytt....
  • Erna Z
    Erna Z: Målnings- och snickerijobb. Trevligt bemötande, jobbade flitigt och höll tider. Bra utfört jobb. Tydlig redovisning av nedlagt jobb.
  • Christoffer J G
    Christoffer J G: Supernöjd med Bygg Guide Sverige och den totalrenovering de gjorde av vår lägenhet på 87kvm i Vasastan. God kommunikation, vänliga arbetare och strålande slutresultat. Varma rekommendationer från oss!
  • Michaelwiewiora
    Michaelwiewiora: Bra bemötande och förståelse för olika frågor inom projektet. Mycket hjälpsamma och samarbetsvilliga. Mycket kunniga på sitt området. Kommer att anlita de flera gånger. Senaste projekt bestod av badrumsrenovering. //Michael W
  • Kreativ El & Bygg I Stockholm

Verifierat företag
    10 omdömen
    MARIA Z
    MARIA Z: Kan inte rekommendera varmt nog Kreativ El & Bygg! Baker är fantastiskt noggrann, i tid och prisvärd. Han kommer med väldigt bra förslag och fantastiskt sinne för detaljer. Jag kommer hädanefter endast använda mig av Kreativ El & Bygg! 5/5 stjärnor!
  • Aida A
    Aida A: Vi fick hjälp av Silvas bygg att bygga vår altan. Arbetet har genomgående skötts proffsigt, snyggt och kommunikationen har varit enkel. Silvas bygg levde upp till våra förväntningar med råge och fick oss att känna oss som en del av ett team. Våra åsikter och tankar möttes med respekt och alla var väldigt flexibla. Hantverkarna var skickliga, snabba och kom med egna inspel och ideér som var väldigt uppskattade av oss. Rekommenderar Silvas bygg varmt. Ser fram emot att göra fler jobb tillsammans med dom. /Aida & Felipe
  • Henrik O
    Henrik O: Vi kan varmt rekommendera Nordisk entrepenad! De renoverade vårat badrum och allt flöt på otroligt bra. Chefen var på plats så gott som dagligen och kollade att allt gick som det skulle. Det gjorde det! Alla inblandade gjorde ett fantastiskt jobb, slet hårt och visade stor ödmjukhet och hänsyn när de jobbade. Chefen, Edmond, svarade alltid direkt eller ringde strax tillbaka om man hade några funderingar. Det var "inga problem", och vi kände oss trygga från första stund till allt var klart, vilket gick otroligt fort pga effektivt arbete. Priset var helt rimligt i jämförelse med andra offerter vi tog innan vi bestämde oss. Återigen, rekommenderas varmt!
  • Byggimperium Sverige AB

Verifierat företag
    13 omdömen
    Mathias E
    Mathias E: Vi anlitade Byggimperium för att putsa en fasad på vår villa som hade en skada på grund av dålig avrinning. Från första kontakt, när vi gick igenom vad vi önskade göra, fungerade allt fantastiskt smidigt och vi fick ett väldigt bra bemötande och vägledning. Allt arbete startade, pågick och avslutades i avtalad tid till den kostnad som vi kommit överens om. Vid frågor som kom upp hade vi direkt kommunikation och kunde lösa det utan några som helst krångligheter. Vi gjorde även en tilläggsbeställning som smidigt hanterades. Helt exemplariskt! Resultatet blev riktigt bra och uppfyller allt precis som vi önskat. Har försökt komma på något som skulle kunna ha gjort annorlunda, eller förbättras, men kan inte komma på något. Sammanfattat är vi helt enkelt otroligt nöjda.
  • Jonatan Oberly D
    Jonatan Oberly D: Väldigt duktiga och professionella. Har genomfört flertalet arbeten både på min klinik och hemma. Alltid utmärkt arbete. Rekommenderar starkt!
  • Yngve E
    Yngve E: Trevligt bemött från första samtalet. Snabb offert som stämde när allt var klart. Utmärkt arbete och kundkontakt. Mycket nöjd!
1...67891012