Sara P:
Vi har haft den stora glädjen att boka flera resor genom Reseprofilen, och särskilt vill vi lyfta fram Lotta, som har varit ovärderlig i vår reseplanering. Hon har hjälpt oss att organisera oförglömliga resor till både Sri Lanka och Florida, och hennes expertis och engagemang har gjort hela upplevelsen smidig och fantastisk.
Lotta är alltid hjälpsam. Hon ger förstklassiga rekommendationer när det gäller hotell, transporter och utflykter, vilket gör att vi kan resa med full trygghet och njuta av varje ögonblick. Tack vare henne har vi fått uppleva unika platser, fantastiska boenden och minnesvärda aktiviteter som har gjort våra resor speciella för hela familjen.
Ca J:
Marianne Holen Jones,därför att Marianne har bokat mina Brasil Airpass 2007 o 2009 på ett personligt o proffsigt sätt...Marianne är en tillgång...Ett proffs i resebranchen....Calle
Linus P:
Har använt mig av big travel flera gånger och på olika orter. Jag skulle till Hawaii i tre månader o surfa och gick till alla resebyråer i örebro och big travel var både trevligast och billigast vilket är två stora plus tillsammans!! De är väldigt trevliga och enormt smidiga att ha att göra med. Gillar den personliga servicen som de erbjuder! Rekomenderas.