Reservdelar i Malmö

7 rekommenderade reservdelsförsäljare i Malmö kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från reservdelsförsäljare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Låt oss ta hand om din Mercedes när det är dags för service eller något krånglar. Vi tar hand om din bil som om den var vår egen. Varmt välkomna!
    Monica L
    Monica L: Snabbt, smidigt, korrekt och rimligt pris
  • Driver du reservdelsföretag i Malmö?

• Daniel S
    Daniel S: Alltid lika bra service! Bra priser också.
  • Elias A
    Elias A: Dem bytade ut dörren fram på passagerarsidan då någon hade försökt ta sig in i bilen och skadat dörren. När vi sedan öppnade dörren passageraraidan bak så skadades återigen framdörren på passagerarsidan då man hade satt dörren för nära den bakre dörren. Jag reklamerar detta till Audi Malmö. Jag kör ditt bilen så dem kan titta. kl 16.05 åker jag ditt för att hämta bilen och svaret dem har till mig chockerar mig. Det är en krockskada. Jag frågade efter han som bedömde skadan men han vågade inte komma ut till mig från personalrummet. Jag ville fråga honom hur en krockskada utan en skada på själva dörrlisten nederst kunde vara möjlig rent fysiskt. Jag menar i science fiction så finns det alltid en förklaring. Till konklusionen. Dem fixade alltså då en dörr som min försäkring betalade för som gick sönder igen för att dem satte dörren fel. Jag kunde får veta att det är en krockskada och får pröjsa via försäkringsbolaget. Nej du jag uppmanar deras högsta chef att ringa mig om inte han också gömmer sig i något personalrum. Själv bedriver jag en av Europas största bolag inom sin bransch. Företagsmässigt tycker jag det är smart att inte ljuga eller lura sina kunder därmed förstår jag också alla recensioner här också. Som sagt bara att ringa mig när son helst. Jag finns tillgänglig och ni har mitt nummer. Så synd att ett så fint varumärke som Audi ska ligga i Din Bil ABs händer. Fram tills åtgärd rekommenderar jag inte Din Bil eller Audi Malmö. Dem har mycket kvar att lära. Mvh Elias
  • Lars A
    Lars A: Kontakt till företaget via e-post medförde; - jag fick inget som helst svar - min e-post returnerades. Omoget och negativt bemötande. hälsn Lars Andersson
  • Lars Eyvind C
    Lars Eyvind C: Jag beställde en extra nyckel till min Mercedes Vito i mitten på Augusti och har fortfarande inte fått någon ny nyckel (11.12.2023) När man skriver hör man inget, och när jag åker dit får man efter en halvtimme väntetid ett långtsökt svar om man fick fel nyckel hem och man har gjort en ny beställning. Det är nu 1 1/2 månad sedan jag fick det svaret, och man sa att den troligen var där inom en vecka. Ingen återkoppling när man skriver och vad jag tänker är en lögnhistoria när man möter upp for att få ett svar. Jag vet att man vill ha bensin och dieselbilar bort och redan har gjort det krångligare att få reservdelar till dissa bilar. Men att man också blokerer för att man kan få en reserv nyckel till en bil man har köpt, tycker jag är extremt.
  • Bernt E
    Bernt E: Varning förr Meckas branschorganisation och Mecaverkstaden Motortjänst i Svärdsjö.. Bilen lämnades till Meckaverkstaden Motortjänst för att få en läckande oljekylarslang utbytt. Verkstaden FÖRESLÅR OCH UTFÖR något som dom kallar för en kostnadsbesparande bypassomkoppling. Vad är då detta? De två oljekylarslangarna KAPAS (oljekylaren blir därmed BORTKOPPLAD), böjs sedan i en nyckelhålsliknande U-BÖJNING, skarvas sedan samman med SLANGKLAMMOR utan några som helst tankar eller KUNSKAP om slangar och dess böjningsradier. ALLT DÅLT för kunden bakom hjulhusets innerskärm. Detta reklamerades samma dag som bilen löstes ut. Reklamationen gjordes eftersom motorn nyper och lägger av när turbon går in. Verkstaden VET INTE vad det uppkomna felet kan bero på. Enligt slangfabrikanternas anvisningar får slangar inte böjas mer än en viss radie (s.k. böjningsradie) för att slangarnas area skall kunna bibehållas. Slangtillverkarna anger därför alltid högsta tillåtna böjningsradie, som för aktuell slang är 100 mm. Motortjänst böjningsradie är uppmät till 22 mm. Motoroljans arbetstemperatur är 105 grader, när den uppnås styrs oljeflöde genom oljekylaren, vilket görs när turbon går in på grund av dess extremt höga varvtal och temperatur, uppemot 140 grader, men kan även vara där över. Motortjänst böjningsradie är således MINDRE ÄN 1/4 av tillåtet, vilket betyder en PLATT OCH TÄT oljeslang mellan sina två böjningsradierna. Oljan kan då bara skvalpa omkring i oljetråget med påföljd att motorn slits ner i en alltmer accelererande takt, så som knackningar, blårök, oljestänk, rassel, mm. När jag som ombud reklamerar detta DÅ KAN DOM INTE HJÄLA! Bilen fick skrotas! Bilen är värderad till 21000 kr. Efter Motortjänst icke fackmässiga ingrep blev värdet 0 kr! Dessa FAKTA har mejlats och påmints om i telefonsamtal till Mecas VD tillsammans med ett foto med en tumstock över Motortjänsts bypassomkoppling, den visar att böjningsradien är 22mm! Något VD- svar går inte att få. Mecas ledning bryr sig inte. Motortjänst kan fortsätta med sina bypassomkopplingen och du som kund får skrota din bil finansiera och köpa dig en ny bil. Rådet till Meckas VD och ledning får bli; läs konsumentlagen ta ert ansvar och se till att kunden ersätts. Hantera klagomål, om inte, skrota er hemsida den har inget värde om inte ni följer den! Är inte detta en felaktig reparation vad är det då? Tacksam för svar från Mecas ledning. Hälsningar Ombudet
  • Driver du reservdelsföretag i Malmö?

• pernilla j
    pernilla j: Sämsta offert-utförande vi har sett. Vår lokal är 88kvm, började med en räkning på 15.000 för ca 60kvm, det skulle tillkomma en liten summa till, den resterande delen, det blev 12.000kr. Vi tycker inte det är en liten kostnad till... Kan inte rekommendera dem och skulle gärna vilja slänga ut deras larm idag. Lurendrejeri anser vi.