John-Eirik N:
LIGG UNNA, USERIØST FIRMA! Bestilte og betalte turbo da jeg ble forespeilet leveringstid på 2-3 dager. Sitter nå 8 dager etter, og de kan ikke vise noen trackingnr på pakke. Lurer på om de har ansatt noen for å GÅ med pakken fra Sverige til Norge. Burde kunne fått refundert pengene i det minste når de ikke kan levere...😤😤😤
Kennet R:
Pilo Intrnational har ordnat många däck och fälgar till mina bilar. Helt perfekt, bra service!! Nu är det dags för mer, och då vänder jag mig naturligtvis till samma ställe.
Anders Niklas K:
Mycket trevliga, hjälpsamma och kunniga! Bensinslangen lossnade från fruns bil varpå bensin läkte ut och bilen stannar strax efter La_Wi Motor. Vi hade turen att där var ngn inne på La-Wi sent den fredagkvällen, så han sa till oss att putta in bilen till dem, så skulle de kolla det på måndagmorgon och återkomma.
De återkom på måndagen och berättade vad felet var och att de hade temporärt fixat felet så att vi kunde köra bilen till Nissan i Lund - vilket La_Wi tyckte var den bästa lösningen eftersom de ansåg att det var en garantireperation.
Deras hjälp blev en ytterst symbolisk summa, så än en gång ett stort TACK för er hjälp!
Sverker O:
Grymt bra arbete till humana pengar.
Kent är kanske lite slö på att påbörja ett arbete men resultatet blir aldrig mindre än perfekt. Och betydligt billigare än om man gått till en större firma.
René T:
Har købt autodele hos Teddy, utrolig mange varer, gode dele og professionel bistand, helt sikkert et sted og handle hvis man mangler dele til din gamle Peugeot
mvh. René Toft
Bengt U:
Snabb service. Beställde onsdag kväll fick varorna direkt hem på fredag lunch. Bromsskivor o belägg till mycket konkurrenskraftigt pris plus bra EU-kvalité. Tack Merbil.nu
Markus J:
Trevligt bemötande av kunnig och serviceinriktad personal. Ett riktigt bra helhetsintryck och överraskande bra människor att ha att göra med. Rekommenderas verkligen då. Det är svårt avgöra om lastbilarna är billiga då det ej någon vanlig produkt.
Andreas R:
Fungerar oerhört bra med sociala förbindelser, samt så har de kanske det viktigaste också, säker avlastning. Hjälper även till med allt runt omkring, ex. regbesiktning osv.
Anna K:
Kanonbra service till bra priser
Personal som kan sin sak.
====
Vänlig,kunnig och trevlig personal.
Håller tiderna.Fräsch kundmottagning
massor av fälgar hemma.Bjuder kaffe o kaka
// Oscar
Crille N:
Nu vet jag inte om mitt toppbetyg är i överkant pga min ganska begränsade erfarenhet av bilverkstäder. Men, såhär tycker jag.
Har fått bytt glödlampa på min bil där 2 ggr. Har ringt och kollat ifall man behöver tid och alltid fått svaret "inga problem, kom bara förbi". Väl där möts man av dels en mycket fräsch och inbjudande butik, dels en mycket god service. "Sitt ner och vänta, ta gärna en kopp kaffe" och sen blir ditt problem löst.
Ska man nämna nåt som inte är tip-top så är det väl att kundtidningarna är från 2010.... : )
Snabbt, proffsigt och inte alltför dyrt.
Marko M:
Otroligt nöjd över mitt köp av däck från däckvaruhuset! Köpte två uppsättningar (8st) däck. Blev uppringd av personal som kontrollerade att vi köpt rätt. Väldigt trevligt bemötande och bra service! Men det bästa är den snabba leveransen, över förväntan! Rekommenderas starkt!
Samir C:
Sjuk dålig företag absolut rekommenderar inte beställt sänkning sats till e92 fick bara delar för back saknar halva beställningen aldrig mer kommer att köpa hos dem
Nour Eddin A:
Dåligas företag jag ser i mitt liv, fan jag har garanti 6 månader, sen luckan var redan trasig o då bokade dem tid för mig, sen när moped är klar skickade det hej din moped är klar med kostnad fan hur kan göra de jag ska ficka er
Elias A:
Dem bytade ut dörren fram på passagerarsidan då någon hade försökt ta sig in i bilen och skadat dörren. När vi sedan öppnade dörren passageraraidan bak så skadades återigen framdörren på passagerarsidan då man hade satt dörren för nära den bakre dörren. Jag reklamerar detta till Audi Malmö. Jag kör ditt bilen så dem kan titta. kl 16.05 åker jag ditt för att hämta bilen och svaret dem har till mig chockerar mig. Det är en krockskada. Jag frågade efter han som bedömde skadan men han vågade inte komma ut till mig från personalrummet. Jag ville fråga honom hur en krockskada utan en skada på själva dörrlisten nederst kunde vara möjlig rent fysiskt. Jag menar i science fiction så finns det alltid en förklaring. Till konklusionen. Dem fixade alltså då en dörr som min försäkring betalade för som gick sönder igen för att dem satte dörren fel. Jag kunde får veta att det är en krockskada och får pröjsa via försäkringsbolaget. Nej du jag uppmanar deras högsta chef att ringa mig om inte han också gömmer sig i något personalrum. Själv bedriver jag en av Europas största bolag inom sin bransch. Företagsmässigt tycker jag det är smart att inte ljuga eller lura sina kunder därmed förstår jag också alla recensioner här också. Som sagt bara att ringa mig när son helst. Jag finns tillgänglig och ni har mitt nummer. Så synd att ett så fint varumärke som Audi ska ligga i Din Bil ABs händer. Fram tills åtgärd rekommenderar jag inte Din Bil eller Audi Malmö. Dem har mycket kvar att lära. Mvh Elias
Andreas K:
2.000:- i felsökning (fann inte felet), ville ha 4.000:- för ytterligare felsökning. Hur känner du inför det?
Låt inte din bil eller plånbok komma i närheten av Autogruppen i Lund! Pengar i sjön.
Nonchalant uppförande: "-Ja, så är det med bilar..."
Autogruppen i Lund har den oslagbara kombinationen av sämst service till dyraste priset.
Alltid något att skryta om: vi är sämst och vi är dyrast. Välkommen till oss!
Lars A:
Kontakt till företaget via e-post medförde;
- jag fick inget som helst svar
- min e-post returnerades.
Omoget och negativt bemötande. hälsn Lars Andersson
Lars Eyvind C:
Jag beställde en extra nyckel till min Mercedes Vito i mitten på Augusti och har fortfarande inte fått någon ny nyckel (11.12.2023)
När man skriver hör man inget, och när jag åker dit får man efter en halvtimme väntetid ett långtsökt svar om man fick fel nyckel hem och man har gjort en ny beställning. Det är nu 1 1/2 månad sedan jag fick det svaret, och man sa att den troligen var där inom en vecka.
Ingen återkoppling när man skriver och vad jag tänker är en lögnhistoria när man möter upp for att få ett svar.
Jag vet att man vill ha bensin och dieselbilar bort och redan har gjort det krångligare att få reservdelar till dissa bilar. Men att man också blokerer för att man kan få en reserv nyckel till en bil man har köpt, tycker jag är extremt.