Restaurang i Östergötland

Är du i Linköping, Söderköping eller kanske Norrköping? Oavsett vart i Östergötland du är finns det gott om trevliga restauranger med smaker från världens alla hörn. På Reco.se guidar vi dig till Östergötlands bäst rekommenderade och mest aktuella restauranger just nu. Välkommen!

Här på Reco.se kan du ta del av andra människors unika erfarenheter av olika restauranger i Östergötland. Du kan också se de olika restaurangernas totala helhetsomdömen. Dessutom kan du gå in och skriva en och annan rekommendation själv om de ställen du besökt under den senaste tiden, oavsett om det handlar om att hylla restaurangen som gav dig den bästa matupplevelsen någonsin eller om du mött motsatsen och vill varna andra så finns Reco.se till för att vi ska hjälpa varandra att hitta till nästa favoritrestaurang! Vi hoppas att du ska hitta en restaurang som faller dig i smaken och som du senare kan tänka dig att rekommendera till andra människor i din omgivning. Lycka till, önskar Reco.se!

Restaurang
Kinda  (1 st)
Ödeshög  (1 st)

Topp 25 restauranger i Östergötland

• Elli B
    Elli B: Mysig lokal och lagom mycket folk en vardag :) Lite intetsägande vegetarisk rätt och skaldjursrisotto, men goda efterrätter.
  • 4 omdömen
    J
    J: Mycket bra vegetarisk burgare, lite om man enbart vill ha burgaren men det är det oftast värt! Bra med kaffe efter maten och beställningssystemet som minimerar väntetiden.
  • Joel
    Joel: Exemplariskt, vad mer ska jag säga. Bemötande var ordentligt, rent och välsmakande mat. Tack jag kommer tillbaka!
  • 5 omdömen
    Maya Ö
    Maya Ö: Supergod mat, och mycket mat! Trevlig personal och galen miljö.
    Elli B
    Elli B: Mmmmmm vilka pizzor! Lite dyrt tyvärr, men väl värt ett besök. Det är en sjyst lokal och jag drömmer som sagt ofta om de där pizzorna...
    erik p
    erik p: Här känner jag mig hemma. Ett ypperligt ställe att undvika Linköpings storstadsstress och kunna vara sig själv för ett tag. Folk i alla åldrar och alla lika glada så vi som inte är helt nykläckta kan känna oss riktigt hemma. Bra priser och på torsdagar har de sån där Karaokekväll, det gillar jag. De har nästan allt som Björn Skifs har gjort och min personliga favorit är självklart "Hooked on a feeling".
  • 3 omdömen
    T
    T: Supermysigt café med gott kaffe & kakor! Rekommenderas!
  • sirpa i
    sirpa i: Goda asiatiska rätter, vackert framdukade och bra priser på vin,men hämtpriserna på maten är snuskigt dyra. Servicenivån lite lojt.Tycker att det var bättre förut, nu verkar de satsa mycket på sushimenyer. Minus är att restaurangen ligger något avsides.Bra spårvagnförbindelse,gratis parkering på gården.
  • 6 omdömen
    Anton J
    Anton J: Tycker Olympia både varit bra på kvällstid och lunch. Gillade deras afterwork-meny särskilt, där man för liten peng kunde få något drickbart och en god grekisk tapastallrik som var precis vad jag behövde. Ett av Linköpings mest klassiska ställen som funnits under många år. Alltid levererat. En bra grek, helt enkelt.
  • Manuel G
    Manuel G: Burger King vid Stor Torget 5 har en bra personal som är vänliga och snabba, plus att hamburgarna där är av bra kvalitet.
    Maya Ö
    Maya Ö: Underbart på sommaren. Vacker miljö, trevlig personal.God glass!
    Lyam K
    Lyam K: Maten är enastående utan att vara riktigt snor dyr, killen som driver stället jobbade tidigare i norrland som har väldigt gott rykte. När vi va dit va maten otroligt god, men servisen va lite sisådär, platsen där det ligger är även lite utsatt för ljud från bron, och man ser många joggare springa förbi, så sitter man på den inglasade altanen så kan man störas av dessa grejer. I övrigt helt super mysigt ställe.
    Reflekterat S
    Reflekterat S: Mycket trevliga lokalar och bra utbud av både mat och dricka. Personalen är alltid trevliga och det är härliga att gå in där efter jobbet och bara sätta sig och ta en öl.
  • 7 omdömen
    Maria R
    Maria R: Snoddas ligger inte jättebra, men trots de ser man att folk tar bilen dit, och jag förstår varför. Med de olika bufféerna, hamburgarna och signaturkorven finns de något som de flesta i familjen uppskattar. Välj Snoddas ist för McDonalds!
  • Simon F
    Simon F: Mycket god mat och bra ute servering på både torget och terrassen. Bra priser!
  • Daniel K
    Daniel K: Har varit med under hela min uppväxt, tror jag, tack vare min mor. Har hållit nivån och gör fortfarande väldigt goda pizzor. Kebabpizzan är favoriten. Vill man äta pizzan på plats ska man dock vända sig någon till någon annan pizzeria då det är ta med som gäller. Jag har alltid kallat den för "Shalom" men det kanske den inte heter längre? :)
  • Anders S
    Anders S: Det är troligen Linköpings bästa restaurang. Fantastisk mat, servicen är toppen. Väl värt ett eller flera besök.
  • Sandra D
    Sandra D: Trendig restaurang, bra mat, man äter med ögonen lika mycket som med munnen, så jag får väl säga att maten ser fräsch ut, tilltalande, och det luktar alltid så gott. Det finns oftast plats för både gående och rullstolsburna, barnfamiljer... Jag är vegetarian, och det här konceptet, tummarna upp!!
  • Michael N
    Michael N: Riktigt goda pizzor till bra pris! Helt okej läge vid Rådhustorget. Det ända negativa är ingen fatöl, men de har ett antal flasköl.
  • 3 omdömen
    Daniel Z
    Daniel Z: Mkt goda sallader och mackor, bra service. Bra lunchställe!
  • Anna A
    Anna A: Bra och trevligt ställe med god mat, hyfsade priser (stort plus för jumbokopp med te) och supertrevlig personal. Det enda är att om man går dit lite för ofta (som jag tenderar att göra) så börjar man störa sig på musiken som är samma jämnt. Sedan är lokalen inte riktigt anpassad för att vara full då det är ont om ljuddämpande inslag. Men väl värt ett besök eller två :)
  • Maria s
    Maria s: Jätte god mat. Lunch buffén är att rekomendera. Trevlig personal
  • Alexandra Å
    Alexandra Å: Mysigt ställe att gå med familjen till! :)
  • 1 omdöme
    Johan E
    Johan E: Vid första anblicken från vägen ser den här pizzerian ut som vilken halvsunkig vägkrog som helst. Men det är det verkligen inte. Vi blev mycket positivt överraskade över jättetrevligt bemötande, snabbt levererad mat och väldigt goda pizzor. Mycket bra pris på pizzorna också. Rekommenderar pizzan Brandman som serveras med en galet stark piripiri-sås.
  • Michael K
    Michael K: Bästa restaurangen i anslutning till Campus Valla. Har alltid en trevlig meny med lite olika rätter att välja mellan. I alla rätter ingår dryck, salladsbuffé, bröd och kaffe. Priserna är ytterst rimliga. Om det inte är något som faller i smaken på menyn just den dagen finns alltid deras hamburgertallrik att falla tillbaks på.