Restaurang i Östergötland

Är du i Linköping, Söderköping eller kanske Norrköping? Oavsett vart i Östergötland du är finns det gott om trevliga restauranger med smaker från världens alla hörn. På Reco.se guidar vi dig till Östergötlands bäst rekommenderade och mest aktuella restauranger just nu. Välkommen!

Här på Reco.se kan du ta del av andra människors unika erfarenheter av olika restauranger i Östergötland. Du kan också se de olika restaurangernas totala helhetsomdömen. Dessutom kan du gå in och skriva en och annan rekommendation själv om de ställen du besökt under den senaste tiden, oavsett om det handlar om att hylla restaurangen som gav dig den bästa matupplevelsen någonsin eller om du mött motsatsen och vill varna andra så finns Reco.se till för att vi ska hjälpa varandra att hitta till nästa favoritrestaurang! Vi hoppas att du ska hitta en restaurang som faller dig i smaken och som du senare kan tänka dig att rekommendera till andra människor i din omgivning. Lycka till, önskar Reco.se!

Restaurang
Ödeshög  (1 st)

Topp 25 restauranger i Östergötland

• 5 omdömen
    Jimmy R
    Jimmy R: Lokalerna är kassa, men jag har aldrig fått så mycket mat på en pizza. En familjepizza räcker en vecka, om man äter den till varje måltid.
  • David H
    David H: Hyfsad kvalitet och service för att vara en McDonald's-restaurang. Lite stökigt med många ungdomar som har svårt att hålla sig i styr. Kan vara underhållande att få höra två kompisar sinsemellan vara rådvilla över huruvida Hash Brown innehåller hasch eller inte.
  • 2 omdömen
    Reflekterat S
    Reflekterat S: Mycket trevligt och stilrent ställe, jättegoda pizzor och helt godkänd kebab
  • sara s
    sara s: bra ställe att ta sina föräldrar till om de kommer på besök till linköping. Det är gemytligt och gott och personalen är trevlig. Inte något spektakulärt men bra för lunch
    Kalle H
    Kalle H: Magnolia är platsen man går till om man dansat sig trött kvällen före eller bara ska umgås med gänget! Ligger bra till på torget, fina lokaler och uteservering, personalen är alltid trevlig och ger dig credd för att du återkommer! ;) Här finns god mat till humana priser och möjlighet att ta en öl eller tre om man så vill!
  • Michael K
    Michael K: Café Zenit lider precis som de andra matställena på Campus av en galen prissättning. Zenit har dessutom en tendens att försöka sig på att låta exotiska och speciella i sina maträtter, vilket i 99 fall utav 100 faller platt då maten är lika trevligt smaksatt som de hårt kritiserade matlådorna som pensionärerna på vårdhem får. Om du tvunget måste äta på Zenit rekommenderar jag att ha med dig egen kryddlåda. PS! Vad du än gör, om det står potatisgnocchi på menyn, gå därifrån, snabbt!
  • 5 omdömen
    David H
    David H: Detta är ett av få alternativ för lunchmat som finns på universitetsområdet på Valla i Linköping. Det är jämförelsevis billigt och är måttstocken grundskolans matbespisningar så är det okej mat också. Helst bör man känna till bottennappen (som kokt falukorv och klistermos) för att undvika dem. Salladsbaren är inte lika bra som den andra restaurangen, Zenit, men helt okej.
    Lukas N
    Lukas N: Ganska dåligt
    Joakim N
    Joakim N: Här ska man inte ha bråttom! Det är endast en handfull gånger som hela beställningen har varit färdig då beställningen görs. Alltid minst ett par minuters väntetid.
  • Ami H
    Ami H: "svensk-kinamat" frityrflottiga räkor och majsenamjölssimmig bambuskottskött, mer orientaliskt än så blir det inte. Men helt ok som lunch om man inte har behov av att utmana sina smaklökar. Tyvärr måste jag säga att det blir inte mycket bättre om man äter här kvällstid. Men det förstås om man gillar kineskitchig inredning har man kommit rätt!
  • sirpa i
    sirpa i: Stora vällagade rätter,serverat utan större finess. Bra priser och mätt blir man! Lokalen är murrig och tråkig.Personalen och servicen o.k.
  • Rebecca W
    Rebecca W: Bakispizza till max! Tänk dig själv känslan av att du planlöst vandrar omkring, och får syn på ROSA PANTERN. Nog för att förgylla vilken dag som helst. Tyvärr är väl namnet det mest fantastiska. Både pizzor och priser är helt ok.
    David H
    David H: Det här stället är känt under namnet Peking House. Det är en typisk kinakrog med typiska väggmålningar, mörk miljö, inplastade menyer och burkbambuskott. Nothing less, nothing more.
  • Joackim P
    Joackim P: Tokigt billig dagens, 39:-!! Då är både råkosten och salladen som buffé. Man kan alltså äta sig riktigt mätt. Dock så kostar dryck, bröd och kaffe extra vilket drar ner betyget en aning. Men det gör inte så mycket när man bara pröjsar 39:- för käket.
  • 2 omdömen
    carl d
    carl d: Vill bara tacka för fantastiskt bra service och bemötande. Vi kommer flera gånger/Carl
  • f
    f: Citybowl igen. Som vanligt hoppas man på en trevlig bowlingupplevelse med några kompisar. Tyvärr blir det nästan aldrig så. Något hindrar alltid den där fulländade bowlingglädjen från att infinna sig och tyvärr är det inte att jag är ur humör eller bowlar så uselt utan snarare problem man stöter på i bowlinghallen och bemötandet man får när man påpekar detta. Denna gång började det riktigt bra, humöret på topp och bowlingklotet i hand. Det gick dock snabbt över till allmänt missnöje då banorna krånglar (vi fick byta bana en gång, men den var också lite trixig). Bemötandet var halvkasst, man vill gärna ha hjälp inom de närmaste minuterna när hela banan stannat och inte stirra på någon som pratar i telefon i en evighet. Att man inte fick några utskrifter och att personalen verkarv tycka att de har rätt att behandla studenter som andra klassens medborgare gör inte saken bättre.
  • Pontus M
    Pontus M: Beställde en Ostburgare, kycklingburgare med jalapeños. Tyvärr var maten kall, dessutom hade de slängt ner pommesen i den stora påsen. De låg löst däri. Vet inte om det var Fodora killen som tog lite själv i påsen och slängde i resten i påsen. Kändes så då jag beställt en stor pommes men det var inte mycket kvar av det. Hm. 💩
  • Kristoffer W
    Kristoffer W: Den vidrigaste köttfärslimpan jag ätit. Blev inte många tuggor innan jag kastade 63-kronorsfanskapet i papperskorgen.
  • Stefan A
    Stefan A: Trist miljö och trist mat. Flottig s.k. husmanskost. Skolbespisning. Helt enkelt sämsta valet i Mjärdevi för en inspirerande lunch.
    Fredrik H
    Fredrik H: "Sturefors stolthet" är ett av många smeknamn som denna gedigna lilla restaurang blivit kallad. Här får du grekisk mat, typ tatsiki och sådant! Priserna är satta helt i correspondence med vad som erbjuds!
  • Emil B
    Emil B: Liten, lustig pizzeria som numera har tagit bort sina öppettider (!) så att man får chansa lite. Maten är väl sådär, stort plus för gyros och kebabpizzorna!
  • Michael N
    Michael N: Pizzorna är enligt mej dom godaste i Norrköping!
    Jessica K
    Jessica K: Yr och sävlig personal, stor rullians på personal. Tar lång tid att få maten. Händer att man får fel i Take Away-påsen. Saker/mat är ofta slut. Ett plus att de har generösa öppetider, 7-01.
  • 3 omdömen
    Stefan A
    Stefan A: Ja, efter alla dessa år kan man bara konstatera att misären fortsätter. Aldrig någonsin har man fått en effektiv servering på denna restaurang. När man dyker upp verkar personalen helst vilja att man inte beställer. Och gör man det på drive-thrun blir man ofelbart placerad på en parkeringsplats för att vänta på sin enda cheeseburgare. Och går man in - förbered er på en franskinspirerad lunch - och då menar jag inte smakerna. Bara tiden. Vad man än beställer så är det minst 10 minuter innan det finns. Inte ens den gången jag frågade vad som fanns och beställde det, så gick det vägen. Då var pommesen slut och behövde fyllas på med fryst och friteras. Efter att ha läst de andra recensionerna och själv ha besökt 30-tals olika McDonalds runt om i landet är nu slutbeskedet solklart: Det här är Sveriges sämsta McDonalds. Det här har varit Sveriges sämsta McDonalds sen dem öppnade. Det här kommer nog att vara Sveriges sämsta McDonalds så länge de har öppet. Men hoppet är det sista som överger människan. Eller var det demens som gjorde att jag gjorde ett återbesök nyligen? :-(
  • David H
    David H: Här blev jag lurad på pengar av servispersonalen. Helt plötsligt ville de inte kännas vid det erbjudande som stod skyltat på uteserveringen trots att det var rätt tid och dag.