Restaurang i Östergötland

Är du i Linköping, Söderköping eller kanske Norrköping? Oavsett vart i Östergötland du är finns det gott om trevliga restauranger med smaker från världens alla hörn. På Reco.se guidar vi dig till Östergötlands bäst rekommenderade och mest aktuella restauranger just nu. Välkommen!

Här på Reco.se kan du ta del av andra människors unika erfarenheter av olika restauranger i Östergötland. Du kan också se de olika restaurangernas totala helhetsomdömen. Dessutom kan du gå in och skriva en och annan rekommendation själv om de ställen du besökt under den senaste tiden, oavsett om det handlar om att hylla restaurangen som gav dig den bästa matupplevelsen någonsin eller om du mött motsatsen och vill varna andra så finns Reco.se till för att vi ska hjälpa varandra att hitta till nästa favoritrestaurang! Vi hoppas att du ska hitta en restaurang som faller dig i smaken och som du senare kan tänka dig att rekommendera till andra människor i din omgivning. Lycka till, önskar Reco.se!

Restaurang
Kinda  (1 st)
Ödeshög  (1 st)

Topp 25 restauranger i Östergötland

• Kristoffer F
    Kristoffer F: UPPDATERING: Sandras har nu fått helt nya ägare, och ny personal. Det har blivit ett rejält lyft och pizzorna har blivit enormt mycket bättre. Från att vara ett ställe man tog till ifall man inte orkade vänta på utkörning har det nu snarare blivit ett ställe som ligger i samma nivå som övriga. Bor du i krokarna? Vänta inte på utkörning, traska hit och beställ i stället!
  • 23 omdömen
    A
    A: För att vara ett gatukäk så håller de god klass gentemot sina konkurrenter. Personalen har alltid bemött mig på ett trevligt sätt och maten är god. Snabba och effektiva, kan helt klart rekommenderas.
  • 13 omdömen
    Zlatan H
    Zlatan H: Bra mat och bra service. Trevliga lokaler och den bästa maten på länge.
  • 18 omdömen
    Helena F
    Helena F: Jätte god pizza med hemleverans
  • 15 omdömen
    pontus j
    pontus j: En riktigt mysig studentpub mitt i Vallaområdet. Ett stenkast från studentkorridorerna på Irrblosset. En villa som är inredd som en pub/restaurang med ett stort utbud av öl från olika länder. Helt överkomliga priser. Perfekt ställe om man vill gå några stycken och dricka några öl och prata strunt. Pubmaten är helt ok och servicen är bra.
  • 15 omdömen
    Anton J
    Anton J: Gott, väl värt pengarna! Bra service och trevligt. En av de bättre vardagsrestaurangerna i Linköping, dit du gärna går både för fest och spontana middagar, men där maten inte kostar skjortan. Här har jag firat både födelsedagsmiddagar i litet sällskap till att ha ätit lunch ett flertal gånger. Man blir inte besviken, snarare glatt överraskad.
  • Kristoffer F
    Kristoffer F: Ett tokmysigt och trångt litet café med lågt i tak. Små rum med varierande inredning gör det till en liten upplevelse att vistas där. Kanske aningen dyrt, men jag tycker att omgivningen gör att det ändå känns okej. En liten oas mitt inne i centrala Linköping
    Meron P
    Meron P: god mat - rekommenderar stället.
  • 9 omdömen
    Anton J
    Anton J: Vet inte om nån kebab egentligen är värd 4 recos men jag drar till med det ändå, av nostalgi. Kebabbaren är stans kanske mest klassiska fyllekäk-hak som alltid håller i ur och skur. Kebaben är god, mycket godare än någon jag t.ex. ätit i Sthlm, men måste ändå säga att jag föredrar gyros nuförtiden (som de ej har vad jag vet). Men en stor kebabtallrik med ris utan lök, det blir aldrig fel efter en utekväll!
  • 5 omdömen
    Annelie Ö
    Annelie Ö: Supergoda pizzor och trevlig personal. Vi beställer alltid hem från onlinepizza.se och det är så gott gott!
  • Per A
    Per A: Bra pizzor till ett bra pris. God skinka på Vesuvio.
  • 16 omdömen
    Fredrik G
    Fredrik G: Steves är ett ganska mainstream-aktigt café som inte känns så personligt. Dessutom är personalen väldigt snabb med att börja städa undan, väldigt långt innan de egentligen stänger. Detta gör att man inte känner sig speciellt välkommen tyvärr. Mysigt läge dock!! Och gott kaffe.
  • 9 omdömen
    pontus j
    pontus j: Saigon är en asiatisk restaurang med billig och bra mat. De har nyligen bytt till större lokaler, men någon direkt restaurangmiljö att sitta och äta i är det inte. Ett stort öppet kök gör att man kan se när maten blir tillagad vilket gör det trivsamt och spännande. Priserna är överkomliga, även för studenter. Rekommenderar varmt dom stekta nudlarna med grönsaker!
    Kristoffer F
    Kristoffer F: Ett litet mysigt ställe med ett väldigt trevligt bemötande. Sushin är god och även de övriga rätterna jag smakat har jag varit nöjd med.
  • Emil O
    Emil O: Victoria har helt klart de bästa pizzorna i Linköping. Jag brukar beställa via online-pizza, och de enda som jag inte har upplevt något strul med beställningen är Restaurang Victoria. De har väldigt god calzone dessutom, pröva den!
    Ida N
    Ida N: Jag tyckte nog mer om Hugo när jag precis fyllt 18 och började gå ut med mina vänner. Men de erbjuder olika klubbkvällar och teman, spelar oftast väldigt bra musik och de tar in många bra liveband!
  • Han H
    Han H: Mysig kvarterskrog med väldigt prisvärd mat, ät torsken! Bra service!
    John S
    John S: Sjukt bra service och fantastisk god mat i riktigt trevlig och mysig miljö! Enda riktiga vilt restaurangen med mycket traditionella rätter i centrala Norrköping. Blir fler besök från vår sida iallafall, Måste testa strutsen! Glada o Nöjda Gäster :)
    NOEL H
    NOEL H: En klassisk vägkrog med makalöst vacker utsikt över E4an!
    Linda P
    Linda P: Har aldrig fått en dålig pizza härifrån, god smak och trevlig personal! Inga jätte pizzor (normalstor) men alltid bra med tillbehör, och sallad ingår. Brukar beställa via onlinepizza och göra en del ändringar och har alltid fått rätt. Rekommenderas varmt!
  • Anders J
    Anders J: Alltid lika nöjd! De största och godaste pizzorna jag ätit någonsin. Alltid färskt och fräscht! Personalen är dessutom väldigt trevlig!
    Hasse S
    Hasse S: Hur bra som helst Sushi och andra japanska rätter tex. Teryakibuffé en av de bästa godaste i landet. /Hasse
  • Hans-Eric J
    Hans-Eric J: Bäst. Underbar mat och trevlig personal. Lycka till i nya lokalerna.
  • 5 omdömen
    Emil O
    Emil O: De har de godaste hamburgarna i sverige! Tyvärr är det lite trångt i denna restaurang.
  • Elli B
    Elli B: Mysig lokal och lagom mycket folk en vardag :) Lite intetsägande vegetarisk rätt och skaldjursrisotto, men goda efterrätter.