Restaurang i Östersund

11 rekommenderade restauranger i Östersund kommun

Östersund, eller “Vinterstaden” är en stad i Sveriges mittpunkt där det arrangerats flera världsmästerskap i olika vintersporter. Skidskytte, Skidorientering och skridskolöpning för att nämna några. Dessutom har staden ett brett utbud av restauranger där det erbjuds smaker med inspiration från New York till Bankok. Här på Reco.se guidar vi dig till de bäst rekommenderade och mest aktuella restaurangerna i Östersund just nu. Välkommen!

Läs mer »
  • Bo O
    Bo O: Ägaren är trevlig och har ett gott bemötande. Vid introduktionen av panpizzor så var bottnen fortfarande en aning fryst i centrum, och den kritiken tog han emot och skulle åtgärda. Har ej ätit just panpizzan igen. Säkraste korten är oxfilé samt fläskfilépizzorna. Pizzorna är riktigt goda. Lokalen är lite sunkig dock. På senare tid har det känts smutsigt vid borden och det syns väl att det fuskats med avtorkning/städning. Det är lokalerna och städningen som ger ett lågt betyg. Pizza 5. Personal 5 (förutom städ). Lokal 2. Palle, en uppryckning och uppfräschning, eller byte av lokal så är du definitivt på spåret igen!
  • Driver du restaurang i Östersund?

• Lars P
    Lars P: Överlägsen service och komfort. Supertrevlig personal och mycket god mat. Rekomenderas verkligen, mycket prisvärt.
    Tobias B
    Tobias B: Mikado är idogt haussat av den lokala befolkningen och under helgens visit till Östersund var det äntligen dags att testa den omtalade Japanen. Jag älskar japansk mat och trampade in i Mikados lokaler med höga förväntningar. Personalen var väldigt tillmötesgående och aningen ovetandes av den omfattande hypen som de är med och bär upp. Vi bad om råd vid dryckesvalet varpå kocken själv rekommenderade lämpligt vin till maten, ganska kort därefter kom förrätten. Sashimin var omsorgsfullt dekorerad och varje fiskbit var en smaksensation, mitt sällskap som inte är någon fiskälskare var nöjd utan att vara särskilt imponerad. Jag var desto piggare, dessutom var vinet alldeles perfekt. Till varmrätt serverades Shabu-Shabu en form av japansk fondue. Välskurna smala entrecote-skivor läggs ned i en varm tångbuljong tillsammans med grönsaker och shiitakesvamp från Kiruna. Här gäller lite utmattningsprincipen eftersom de första tuggorna är magiskt goda precis som att de sista inte är fullt så banbrytande. Shabu-Shabu är helt klart en social rätt som tar ett tag att äta vilket är supertrevligt. Mikado är liksom en optimal mix av Japan och Jämtland - svårslaget god mat serverad med norrländsk blygsamhet. I min mening är Mikado väl värt ett besök om man är i Östersund, jag skulle rekommendera att fokusera på fiskrätterna men det är en ytterst personlig åsikt. Överlag en riktigt trevlig och smakrik upplevelse.
  • 2 omdömen
    Elisabeth S R
    Elisabeth S R: Jättebra mat. Trevlig personal. Bra service. Rekomenderas varmt
  • Anders N
    Anders N: En pizzeria i toppklass.
  • Mathias P
    Mathias P: Brett utbud och en mycket god sallad. Det speciella med denna restaurang är att man får blanda sin egen sallad, man bara talar om vad man vill ha, så får man det. Bra va?
  • Emma N
    Emma N: Ljuvlig restaurang med en mysig atmosfär där timmarna flyger förbi. Många utav priserna är lite väl högt satta, men det är sannerligen kvalité man får för pengarna. Pastarätterna är stora favoriter och serveras av extremt trevlig serveringspersonal!
  • Tobias B
    Tobias B: Om du är i Östersund och vill känna på en krog som inte återfinns i de större städerna ska du gå till Brunkullans krog. Här kommer du inte springa på folk som anstränger sig att glittra ikapp. Ingen läppglans, inga vaskande snubbar som vispar med fingrarna i takt till David Guettas senaste alster. Det här är en riktigt jämtländsk krog med rustik miljö, flanellskjortor, västar och där flasköl på 33 cl anses vara mesigt. Här lyssnar man inte på några dagssländor. Om du vill svepa en jämtländsk öl (50 cl) till The Journeys, Dont stop believin är det här rätt ställe innan du valsar vidare i natten.
    Annette A
    Annette A: På Max får man maten VÄLDIGT snabbt om man kör in med bilen. Går man in i restaurangen får man vänta desto längre. Personalen är inget att klaga på, förutom kökschefen (eller vad det heter?). En ung tjej med mörkt hår. Hon är RIKTIGT snorkig!
    Mathias P
    Mathias P: God mat. Ibland tar det lite lång tid med beställningarna, främst pga få i personalen
  • Driver du restaurang i Östersund?

Niklas E
    Niklas E: Stressigt, smutsigt, långa köer. Om du hade planerat att äta snabbmat så förlorar både "snabb" och "mat" innebörd när du går till McDonalds. Om du gillar gamla strips (pommes för sörlänningar) så finns det en del att tillgå på och runt borden!

Restaurang i Östersund

Här kan du ta del av vad tidigare restauranggäster har för erfarenheter om olika restauranger, du kan också se de olika ställenas helhetsomdömen. Dessutom kan du själv gå in och bidra med en och annan rekommendation om de restaurangerna du besökt under den senaste tiden. På Reco.se hjälper vi varandra att hitta till nya favoritrestauranger. Vi hoppas att du ska hitta en restaurang som kan ge dig tillfredsställande smaker och att du senare kan rekommendera den till andra personer i din omgivning. Lycka till, önskar Reco.se!