Restaurang i Hökarängen

1 rekommenderat restauranger i Hökarängen, Stockholm

“Bästa svängen Hökarängen!” du kanske känner igen namnet från den briljanta Lasse Åberg filmen Sällskapsresan II, Snowroller. Men det är inte bara en slalomklubb, det finns även en rad trevliga restauranger i lummiga Hökarängen. Är du sugen på pizza, sushi eller thai? Här tänkte vi guida dig till de bäst rekommenderade och mest aktuella restaurangerna i Hökarängen just nu. Välkommen!

Läs mer »
  • Driver du restaurang i Hökarängen?

• 1 omdöme
    Johan S
    Johan S: Väldigt otrevlig personal som behandlar sina kunder illa. Speciellt den gamla gubben som kan knappt göra sig förstod på svenska.

Restaurang i Hökarängen

Här på Reco.se kan du bläddra runt bland de restauranger som finns i Hökarängen, du kan ta del av tidigare restaurangbesökares unika erfarenheter och läsa deras omdömen. Du kan också ta del av olika ställens helhetsomdömen. Dessutom kan du gå in och skriva en och annan rekommendation själv om de restauranger du besökt i Hökarängen under den senaste tiden. Här på Reco.se hjälper vi varandra att hitta till nya favoritrestauranger. Vi hoppas att du ska hitta restauranger som faller dig i smaken. Lycka till, önskar Reco.se!