Restaurang i Hammarby Sjöstad

9 rekommenderade restauranger i Hammarby Sjöstad, Stockholm

• 10 omdömen
    Tobias S
    Tobias S:
  • Driver du restaurang i Hammarby Sjöstad?

Sven Göran Valter S
    Sven Göran Valter S: God mat, mycket bra service och rent i wc-rum. Rekommenderar verkligen detta ställe.
  • Tiit W
    Tiit W: Mycket trevlig kvarterskrog med god mat. Fantastiskt bemötande där personalen verkar känna alla. Rekommenderas varmt!
  • 4 omdömen
    Thommy O
    Thommy O: Utbudet är helt ok och läget är jättebra. Kaffet kunde klart varit bättre men det är helt ok även om jag inte slår volter av lycka när jag dricker det. Däremot är det ett café som inte förstår sjöstan. SKa du fika ensam eller med en kompis är det här stället att gå till men om du har barn eller barnvagn kan du betrakta dig själv som icke välkommen. Inget skötbord, omöjlig möblering och alla dessa lappar med regler riktade till just barnfamiljer gör hela stället smått komiskt.
    Jan V
    Jan V: Riktigt bra sushi.
    Josephine
    Josephine: Max är alltid max. Väldigt goda och fräscha hamburgare som lagas på bestälnning. Framförallt dne vegetariska är att rekommendera. Sedan ingår det både tidning till maten och kaffe efteråt.
  • 3 omdömen
    Sami V
    Sami V: Har varit där ett par gånger och köpt Sushi när man har haft en drive genom Groupon så man fått bra rabatt. Personalen verkar trött och sushin är ingen höjdare. Svindyr burk läsk
  • Mikkel G
    Mikkel G: Absolut värsta upplevelsen jag haft. Jimmy´s Steakhouse Sjöstaden är absolut inget jag tycker någon skall lägga sina pengar på.
  • Driver du restaurang i Hammarby Sjöstad?

• 4 omdömen
    Lisa E
    Lisa E: - Personal som inte är serviceinriktad! De är inte speciellt trevliga på arigato sushi. - misosoppa ingår inte i maten trotts att jag betalde (vad jag minns) 110kr för sushin vilket är ett STORT MINUS då man ändå betalat mer än 100kr. - På alla andra ställen jag ätit på har soppa ingått till sushi. Det här är det första stället där misosoppa inte ingår. Jag kommer aldrig att gå tillbaka till detta dåliga ställe eftersom att misosoppan är viktig för mig samt att personalen är serviceminded!