Restaurang i Stockholms län

Stockholm är en av Sveriges restaurangtätaste städer. Här finns allt från lyxrestauranger på Östermalm till casual lunchrestauranger på kungsholmen. Här på Reco.se listar vi de bäst rekommenderade och mest aktuella restaurangerna i Stockholm just nu. Oavsett om du söker kött, fisk eller vegetariskt kan vi guida dig till det du efterfrågar. Du kan dessutom boka bord direkt på Reco.se!

Här kan du läsa om tidigare kunders individuella erfarenheter samt ta del av olika restaurangers helhetsomdömen. Genom att läsa trovärdiga rekommendationer från andra människor som varit ute och testat Stockholms smaker hoppas vi kunna hjälpa dig att hitta ditt nästa favorithak, oavsett om du är på Östermalm, Kungsholmen, Södermalm, Norrmalm eller i restaurangtäta Vasastan. Lycka till, önskar Reco.se!

Restaurang
Nykvarn  (1 st)

Topp 25 restauranger i Stockholms län

• 98 omdömen
    Pia L
    Pia L: Bästa stället i Stockholm! Gjorde en fantastisk kväll för min pappa på hans 80års dag! Går alltid till deli di luca när jag är i Stockholm! Blir alltid glad av att vara där och längtar alltid tillbaka!
  • 294 omdömen
    Lise-lott S
    Lise-lott S: Ätit trerättersmeny många gånger och alltid varit nöjd!
  • 240 omdömen
    Åke W
    Åke W: Den här kvarterskrogen skulle jag vilja ha i mitt kvarter. Här trivs man - varmt bemötande, strålande service och fantastisk mat. Det här kommer att bli ett favoritalternativ vid våra besök i Sthlm.
  • 96 omdömen
    Mikael L
    Mikael L: Mycket bra lunchmat (jag har ännu inte besökt dom kvällstid), med bra variation, utmärkt kvalitet och trevligt personal.
  • 261 omdömen
    Max A
    Max A: Värt en omväg för brunch eller lunch!
  • 405 omdömen
    Christina R
    Christina R: God service vid beställning samt ankomst. Köpte julmenyn (den billigare), vi var 5 pers. Fick fina vinrekommendationer, maten suverän. Har hört mycket gott om er så jag hade högt ställda förväntningar, vilka infriades. Den person som ville ändra en del i menyn bemöttes mycket väl.
  • 151 omdömen
    Peter E
    Peter E: Finns inget att klaga på ! Trevligt bemötande, ypperlig service, god mat & dryck, perfekt bord för ändamålet. Rek starkt !
  • Karin B
    Karin B: Trevlig miljö . Bra och snabb service och vänligt bemötande . Vi åt i restaurangen och maten bra och trevligt upplagt . . ❤️
  • 95 omdömen
    MARIO V
    MARIO V: Tasty food for a correct price. Very friendly staff.
  • 1,154 omdömen
    Gunsan A
    Gunsan A: Trevligt trevligt och god mat trevlig personal och din lokal
  • 80 omdömen
    Linda H
    Linda H: En annorlunda men god matupplevelse i supermysig miljö. Musiken, miljön och personalens medeltidsklädsel gör att man skruvar tillbaka klockan. Måste dock säga att pepparrots smöret och brödet är så mmm mmm mmm. Kan lätt komma och bara käka detta underbara smör och hälla i mig massa god mjöd. Mjödet är pricken över i när det serveras i dessa fina lerkrus ni har. Rekommenderar eran restaurang till alla jag känner.
  • 110 omdömen
    Magnus L
    Magnus L: Bra alltihopa från lokal till service och mat/dryck och nytt besök är redan bokat och klart.
  • 6,410 omdömen
    Wan-tzu A
    Wan-tzu A: Our waitress was not very pleasant and we didn’t feel welcomed. Brewed coffee was weak and latte was poorly made. Food was very disappointing. Fries and burgers were cold. Toasts were burned. None of us (8 people) enjoyed our meals. Will not recommend.
  • 39 omdömen
    Pernilla J
    Pernilla J: har blivit extremt mycket SÄMRE, dyrare och mindre mat, jätte snåla speciellt när man köper med sig hem, inga såser, äh skit ställe, förr va det bra men inte nu.Går inte dit längre
  • 37 omdömen
    Lennart A
    Lennart A: Vi gläder oss åt att ha fått en utmärkt sushirestaurang i Träkvista, med mycket god mat och vänlig service. Vi går dit ofta, med glädje, och blir alltid nöjda!
  • 40 omdömen
    K
    K: Helt ok mat, man får ganska mycket. Mysig inredning
  • 117 omdömen
    Tiger T
    Tiger T: God mat, men vädligt små portioner, brukar bli mätt på 4 tapas på andra ställen, här var det knapp en som en förrät. Supertrevlig personal, dock högljudd lokal.
  • 40 omdömen
    Björn V
    Björn V: Kreativ meny och väldigt vällagad mat, stabil service och skön stämning (räkna med att det är relativt hög puls i lokalen) Kul med live-musik och lite baluns!
  • Magnus B
    Magnus B: Som att backa bandet hundra år – och då menar jag något positivt. Bakverk som både tycks knådats och gräddats av självaste Cunigunda. Att sitta ner och dricka kaffe i koppar på fat, att hälla upp bönbrygden ur stora samovarer, det kan vara en av vår tids verkliga tidsmaskiner IRL.
  • 30 omdömen
    Marguerite S
    Marguerite S: Miljön är härlig åtminstone sommartid och utsikten fantastisk. Middagspriset har tyvärr börjat överstiga kvaliteten lite för mycket. Jag tycker Hermans är bäst till en långlunch då är priset också mer rimligt för det man får. Senaste besöket var i alla fall bra, god indisk buffé.
  • 32 omdömen
    Jonas Ì
    Jonas Ì: Jag har både affärsluncher och privata måltider på Pocket och det är alltid utmärkt mat och utmärkt service.
  • 155 omdömen
    Olivia L
    Olivia L: Stället andas verkligen en härlig miljö. Jag blir alltid på bra humör när jag går hit! Servicen är bättre än bra och maten likaså. Det är helt klart en ny Stockholms favorit!
  • 107 omdömen
    Yvonne P
    Yvonne P: Mycket god och vällagad mat. Trevlig personal. Fick tom byta ut vinet som jag inte tyckte passade till rätten. Mycket imponerande.
  • 3,220 omdömen
    Cerstin B
    Cerstin B: Fantastiskt bra bemötande från vi kom tills vi gick. Vilken personal! Maten var riktigt hög klass på Burlesk showen var riktigt hög klass på. Vacker att se på och lagomt flörtigt. Samt så enormt duktiga dom var på att sjunga. Hit går jag igen.
  • 221 omdömen
    Marianne E
    Marianne E: Bra service, lite tråkig lokal, maten bra men inget speciellt. Ingen speciell känsla.
1234...40