Choose another place if you have a vegetarian in your company! Clearly no knowledge about good vegetarian food or interest towards it either. The kind of place that has one or two dishes to choose from for a high price but with no imagination or nutritional value. The meateaters in our company had more variation of vegetables on their plate than i did. No interest to take feedback on this either
39 Wäst
Restaurang 39wäst hittar du i hörnet av funkishuset på Fleminggatan 39. En oas på Kungsholmen som präglas av mysfaktor och gemytlighet. Här kan du välja från en meny av mat gjord på de bästa råvarorna, eller komponera din egen rätt. Här kan du ta del av lunch, middag, after-works och en eminent champagneria. I BAR39 kan du...
155 omdömen om 39 Wäst
Trevlig lokal och bra service. Maten var ok, men portionerna ganska små.
Bra service och mat. (Middag för två med drink innan)
Servicen vi fick utav personalen var i toppklass. Hovmästaren tog sig tid att prata lite extra och var personlig och rolig. När maten bars ut kom också kocken med vilket bjöd på en härlig upplevelse med "det lilla extra". Vi är mycket nöjda av besöket och kommer garanterat både komma tillbaka och rekommendera till andra.
Kanon! God mat, bra service o bra priser!
Vi är nöjda med både bemötandet och maten.
Vi hade en servitör som var dryg... kunde inget om mousserande dricker endast champagne... glömde antagligen bonga in våra varmrätter fick vänta 1,5 Tim restaurangen jättetrevlig god mat mysig miljö men retade mig på attityden! Vi fick kaffe och dessert som plåster på såren. Men jag känner mig besviken.. bjöd mina 3 döttrar händer inte ofta kostade ändå mig 2700:- då vill man vara nöjd!
God mat, mysigt ställe och trevlig service.
Stolarna hyggligt bekväma Maten varm biran kall.
Vi var ett gäng på ca 15 personer från jobbet som lagade mat tillsammans ("You the chef"). Det var väldigt prisvärd och god mat med passande dryck till.
Grymt!! Trevlig och kunnig personal. Toppen mat!
Bra service och trevlig personal, mysigt ställe och atmosfär och riktigt bra mat!
Bra service och god mat! Gick snabbt och enkelt att beställa bra meny och mysig resturang
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Jättemysigt ställe, bra service och god mat
Vi hade beställt bord men fick vänta litet innan vi fick plats, och det fanns ingen speciellt bra hörna för att vänta. Det var sedan litet trångt för benen kring det runda bordet. Maten var bra, förutom för en i sällskapet som inte var nöjd. Urvalet på menyn var ganska brett. Tyvärr hördes den dåliga musiken från bardelen på andra sidan ingången alldeles för högt.
Vi hade utmärkt restaurangupplevelse vid besöket. Ffa så himla bra och trevliga personal som vi alla varit överens om. Vi kommer flera ggr för att äta god mat!
TRevligt, mysig miljö och mat i toppklass!!!
Det var mycket trevligt, gott och god stämning!
trevligt bemötande, mysig och opretentiöst samtidigt som maten var väldigt bra.
Maten höll inte lika hög klass som sist jag var där för nåt år sedan. Inredningen är supermysig, och baren är kanon. Men det blir inget mer besök i restaurangen den närmsta tiden, tyvärr.
Grym mat och mycket bra service! Härlig bar!
Stökigt, dyrt, fel rätter serveras, för lite grönsaker till maten
Maten var väldigt god men servicen var under all kritik. Servispersonalen gav oss väldigt lite service och uppmärksamhet och allt tog väldigt lång tid. Drar tyvärr ner betyget väsentligt.
Är mycket nöjd med kontakten jag hade innan med restaurangen när jag bokade. Trevliga och flexibla. Allt gick som på räls och maten var toppen!
Vänlig och inte överdriven bemötande, bra och vänlig service.
Levde inte riktigt upp till förväntan. Lite torr fisk t ex.
Varmt, välkomnande och serviceinriktat. Goda kunskaper och förslag om viner m.m. God mat på fina råvaror. Trevligt för både det stora och lilla sällskapet, vi kommer
Elegant och trevligt med en bra variation på menyn. Priser i övre skalan utan att vara jättedyr.
Det var supergod mat o bra service. Vi kommer gärna igen!
Trevlig stämning, bra servis och god mat
Grymt bra mat! Sjukt trevlig bar och personal :)
Otrolig god mat och dryck. Proffsig service och annorlunda inredning.
Utmärkt service. Bra mat (några kommenterade att det var små portioner). Trevlig personal. Mindra bra var det att det var mycket varmt och trångt, så helhetsintrycket blev inte helt så bra.
God mat serverad i en trevlig miljö av vänlig och serviceinriktad personal. Dessutom prisvärt.
Smidigt att boka bord och bemötandet vid ankomst var bra. Tog dock lite lång tid att få maten tyckte vi. Maten bra dock. Faktureringar löpte på bra.
Besökte 39 Wäst en fredag för lunch , och då var det en buffé. God mat både kallt och varmt med kött , fisk och vegetariskt som varmrätt. MEN logistiken var mindre lyckad då det kom ett stort sällskap samtidigt, 40 pers, det tog 30 min innan man kom fram till maten!!! och då är lunchrasten nästan slut. Om man har ett så stort sällskap samtidigt så måste man lösa det på ett annat sätt!!
Helt okej, Blev bort glömd när vi kom dit och fick påminna dem sjäva. Även ifall vi bokat bort. Efter en halvtimme fick vi bord. Då var allt ok
Lätt att hitta och beställa. Hyggligt snabb leverans och utsökt kvalitet på den handgjorda produkten.
Mycket trevligt ställe, maten helt ok.
Bra service, och min maträtt var väldigt god. En i sällskapet som valde hamburgare var 'mindre nöjd'. Hade inte gjort något om vinflaskorna var billigare. Trist när det inte finns vin under 500 spänn. //Marie
Bra service, ojämn mat. Olika stekgrader på samma rätt.
Bra service. Bra mat. Trevlig lokal med svag musik så man kan samspråka med varandra.
Modern, proffsig, god matupplevelse. En riktigt bra kvarterskrog som även är värd en omväg. Sätter färg på gatan.
Bra bemötande och flexibilitet under fotbolls-EM som vi valde att kolla på hos er!
Super bra service! Fint utbud av varor.
God mat. Det dröjde länge innan vi fick vår varmrätt men servitörerna bad om ursäkt och bjöd samtligani sällskapet på efterrätt. Mycket bra service!
God mat, trevlig personal. Satt utomhus så lite mkt ljud från bilarna, men annars var det trevligt
bra mat i sin helhet. god mat! trevlig personal
Trevligt bemötande, trevlig lokal och mycket god mat till bra pris.
Mysig restaurang med god mat. Bra service och med bra priser