Johan M:
Professionellt team med dedikerad projektledare som hade god kontakt med oss och de olika arbetslagen. Upplevde att bolaget gjorde sitt yttersta för att vara överens om detaljerna innan byggstart och använde sig av konsumentverkets "Hantverkarformuläret 14" som hjälper båda parter med en gemensam spec.
Hantverkarna utförde ett bra arbete där alla eventuella frågor som kom upp diskuterades med oss som beställare genom projektledaren. Arbetet utfördes med utmärkt resultat och finish.
Några problem stöttes på längs vägen men vi upplever att de löstes på ett OK sätt tillsammans med oss som beställare. Bolaget hade även en hel del bra feedback på alternativa lösningar vid flera tillfällen vilket uppskattas varmt.
Efter avslutat arbete har vi vid två tillfällen snabbt (inom ett par dagar) fått hjälp när något behövt "justeras".
Mattias Rickard K:
Jag behövde hjälp att bygga om ett par köksluckor. Några andra snickerier sade "det är inget för oss" eller svarade inte öht. Från Norrorts fick jag svar direkt och fick dem fixade nästa dag. Mycket nöjd! Om jag behöver hjälp med annat framöver så vet jag vilka jag ska kontakta.
Robert J:
Jag rekommenderar Iskra Entrepreneur till 100%. Perfekt utförande av hela omfattningen av byggtjänster. Erfaren personal och professionell rådgivning. Företaget tillhandahåller inte bara renoverings- och byggtjänster utan samarbetar även med VVS- och elföretag som även har lång erfarenhet och alla certifikat. Jag rekommenderar det ärligt.