Hannele S:
Total badrumsrenovering och lite småfix i lägenheten.
Snabb offerthantering, trevligt och proffsigt bemötande.
Våra förväntningar var mycket höga och Gimläs hantverkare verkligen levererade.
Ingenting var omöjligt, vi ville ändra lite från ursprungsplanerna och det var heller inga hinder, hantverkarna fanns alltid tillgängliga och projektet blev klart innan utsatt tid.
Vi är mycket nöjda med Gimlä 💐
Anette L:
Professionell, kompetent och trevlig personal som hjälpt mig med allt från att utveckla min idé till att idén blev till verklighet. Plankor blev till en vägg, ett specialdesignat sminkbord och hyllor,, garderoben blev inbyggd och golvet fick heltäckande matta. Jag är oerhört nöjd med det arbete Hard Working Ranger utfört åt mig.
Grävbolaget Norrtälje Ab:
Jag anlitade företaget för fullspolning och är mycket nöjd. Bemötandet var professionellt och teknikern förklarade processen tydligt. Arbetet utfördes snabbt och noggrant, och dessutom till ett riktigt bra pris. Rekommenderas
Sandra W:
Otroligt trevliga och gör sitt jobb, dom får inte full pott pga att städningen inte var klar när det skulle slutbesiktas men dom fixade det så jag är nöjd och dom rekommenderas
Louise Å:
Mediorkra lagningar och renoveringar. Använder billiga lösningar som håller kort tid. De kan inte planera sin tid utan bara dyker upp oavsett om kunden sitter i möte eller ej. De har ingen förståelse alls för kundbehov och levererar ingen som helst kundservice.