Solceller i Huddinge

6 rekommenderade företag inom solceller i Huddinge kommun

• Takkraft AB

336 omdömen
    Mats A
    Mats A: Ett trevligt och ärligt kundbemötande från start till mål. Komplett leverans inklusive ansökningar och dokumentation. Proffsigt genomförande av själva solpanel- och batteri- installationen. Finns inget mer att önska från vår sida sett.
  • Driver du solcellsföretag i Huddinge?

• Gavlo AB

56 omdömen
    Mattias H
    Mattias H: Svarade fort på min förfrågan. Killen som kom var hjälpsam och kunnig och tog sig tid att göra klart. Faktureringen stämde utmärkt med vad som gjorts och vad vi kommit överens om. Supernöjd!
  • Sv Elteknik AB

37 omdömen
    Svenska Elspecialisten AB utföra alla typer av elinstallationer – från planering och rådgivning till installation och underhåll. Detta gäller både större och mindre uppgifter för privat, företag och b...
    Peter S
    Peter S: Tack för ett proffsigt jobb (Svenska El.. i Segeltorp - Kommer med bra förslag anpassade till det jag önskade. - Svarade snabbt i kommunikation via email - Kom när de skulle - Höll vad de lovade - Bra utfört jobb Sen att de var trevliga o lätta att ha att göra med gjorde inte saken sämre. Nu har vi fantastisk kyla på övervåningen utförd av en mkt kompetent maskin som drar förvånansvärt lite el (förbrukning syns i appen) Styr med telefonen och rösten. Peter
  • Andreas L
    Andreas L: Bra och snabbt svar på offertförfrågan. När man sen kom in med massa med funderingar och frågor så svara dom snabbt och tydligt. Rekommenderas
  • 18 omdömen
    Anna K
    Anna K: Proffsig. Svarar snabbt på sms. Förklarar gärna. Öppen för anpassningar.
  • Driver du solcellsföretag i Huddinge?

• Kaminer, Kakelugnar & Hantverk gör ditt hem varmare
    Peder N
    Peder N: Bra snabb service Kunnig säljare Snabba svar och uppdaterade offerter under säljfasen. Bra med e-signering Leverans inom utlovad tid Väldigt trevliga och kunniga hantverkare som utförde installationen. Generellt mycket nöjd med Mariebergs Brasvärme som leverantör / Peder