Yuta D:
Ett oseriöst företag som inte betalar sina fakturor!
Vi väntar fortfarande på betalningen för er beställning, försökt att kontakta er både via email och telefon, men ingen svarar.
Väldigt oprofessionellt !
Anna-karin R:
Pernilla är super proffsig och varm i sitt bemötande. Yogan är så avslappnande och läkande. Rekommenderar varmt både yoga och behandling hos Pernilla!
Heidi S:
Tack, för en härlig massage.
Riktigt professionell, och väldigt behagligt bemötande.
På många andra ställen så kan dom vara duktiga oxå, men dom pratar med varandra ( massörerna), vilket inte är behagligt.
Men här är det lugnt och avslappnat, Kan rekomendera
mikael a:
När jag ej kunde röra mig samt ätit massa värk tabletter så fick jag tipset att gå till Linda det var det bästa jag gjort smärtan var som bortblåst efter 2 behandlingar /Allu
Petra P:
Erkki & Åse är de mest kompetenta och kompletta axelspecialist-team jag någonsin stött på. Tack vare dem har jag återfått hoppet om en fungerande axel igen.
De har båda stenkoll på vad de pratar om. Erkki är helt outstandig när det gäller diagnos och operativa åtgärder. Åse är suveränt duktig på att få igång axelns funktion med hjälp av speciell sjukgymnastik före och efter operation.
TACK!!!
/Petra P
Kristian S:
Jag var här för första gången nu i februari och hunnit med hela sex stycken besök till sen dess...och ändå har jag inga specifika problem som jag behöver behandla, utan jag går dit för att det helt enkelt är så skönt att känna att man fått en ordentlig behandling med lite mer kraft än vanligt att jag går dit hela tiden ändå. Den klart bästa massage jag fått!
A:
Kan varmt rekommenderas. Linn är mycket skicklig och proffessionell och ger dessutom alltid ett trevligt och vänligt bemötande! Hon är den första av en rad olika terapeuter, massörer, kiropraktorer, mm, som faktiskt lyckats behandla och fixa mina ryggproblem. Tack Linn!
Anna G
Jan I:
Utmärkt genomförd friskvård.
redan efter första behandling släppte mina ryggsmärtor, efter ytterligare en kunde jag för första gången på länge röra mej som förr. Kroppen kändes som ny! Allt detta till en ringa kostnad. Mer prisvärd kan en så avslappnande upplevelse knappast bli!
Roger A:
Torleif har gjort smärre underverk på många även för mig. Tom då sjukvården ej kunde hjälpa mig så såg jag av en tillfällighet en artikel där Torleif hjälpt en flicka som satt i rullstol till att kunna börja gå igen!? Torleif blev min hopp och sista chans efter ett flertal behandlingar så kunde jag börja "leva" normalt igen med nästan full återställning. Jag går fortfarande regelbundet hos honom och jag kan rek honom starkt till alla.