Fredrik L:
Bra bemötande.
Köpte toalett-/WC-städ. Inga konstigheter. Dock upp strax före utsatt tid och jobbade på bra. Överlag nöjd med resultat och bemötande
Ulrika K:
Alltid lika trevligt bemött och det finns alltid en möjlighet att byta tid om jag skulle behöva
Det är rent o fint hemma när de varit på plats
Per L:
Under sommaren 2018 köpte vi ett nytt hus och sålde vårt gamla. Båda husen flyttstädades. För att städa det hus vi sålt anlitade vi PO Göteborgs Städ. Ägaren till det hus vi köpt anlitade ett annat företag. Det innebär att vi på nära håll har kunnat se hur ett professionellt arbetande städföretag, alltså PO Göteborgs Städ, och ett amatörmässigt, Boleva, tar sig an en avtalad uppgift.
Vid kontakt med PO Gbg Städ möts man av Pia, en glad, trevlig och positiv person. Efter en så positiv kontakt har man höga fötväntningar på resultatet.
När vi kom till huset efter det att Pia meddelat att det var klart och undrade om vi var nöjda, möttes vi av en svag och god doft av renhet och fräschet i hela huset. Alltså hela huset, precis överallt.
Exemplariskt rengjort, skinande rent. Man skall då komma i håg att huset ( stort äldre hus) inte flyttstädats på över fyrtio år.
Vi kan å det varmaste rekommendera PO Göteborgs Städ för den som vill bli trevligt bemött och sätter värde på ett mycket gott resultat.
Göteborg i oktpber 2018
Per Lennegren
Skander K:
Vi har använt oss av ett flertal städfirmor bakåt och inte varit nöjda. Bright Services har vi haft ett år och varit väldigt nöjda varenda tillfälle. De är mycket proffessionella och den utförda städningen, kontakt, information och räkningar sköts perfekt och med ett mycket trevligt bemötande. Jag kan varmt rekommendera detta företag.
Praveen K:
Furniture shift.
Service is excellent and Johnson is really good guys.
I am very and i have suggested my friends to take this service in future.
Congratulations you are doing good job.
Annika B:
Noggrann och kunnig personal som tar stort ansvar för deras levererade tjänst. Vi anlitar Göteborgs Städ & Service för hemstädning och fönsterputsning i 4 år och är nöjda kunder, kan verkligen rekommendera Göteborgs Städ & Service.
Petra Elisabeth Madeleine J:
Otroligt nöjd med både städ och utomhustjänster. Vi anlitar Slavko återkommande för att vi ser så bra resultat. Alltid tillförlitlig, trevlig och serviceinriktad.
Susanne B:
Inte rent. Bokade m kort varsel och de skulle ej vara några problem…. Men de finns ej tid till att låta dem åtgärda fuskstädet. Fönsterputsen var de MVG på meni övrigt slarv
Rekommenderar ej
Lars Åke H:
Vi anlitar Charme Städ till våra kunder som får hjälp med flyttstädning och städning inför visningen. Mycket duktig personal som gör jobbet perfekt. Charme kan hjälpa till med vissa renoveringar inför försäljningen, måla, trädgård och lägga golv. Dem är flexibla med arbetstid och kan jobba på helger om det behövs. 👌👌👌👍👏👏
Alexandra T:
Mycket nöjd kund, har använt flyttstäd vid två tillfällen, en gång 2021 och en gång 2023 och båda gångerna blev jag trevligt bemött, de passade tider och städningen var betydligt bättre än vad jag hade gjort själv och som perfektionist är det att säga mycket. Väldigt nöjd och har rekommenderat dessa till vänner som också bokat och varit lika nöjda. Vid andra städet bodde jag i hyresrätt och fick direkt godkänt på städet, inga problem :)