Marija A:
Mycket bra och trevlig personal. Sällskaplig och noggrann. Särskilt beröm till vår städare. Hon är så härlig, snygg och punktlig. Kudos Purger. Vi kommer att fortsätta att samarbeta länge!
taz t:
Golvvård... Mycket rutinerat och bra personal!
Seriösa, anpassningsbara, noggranna motiverade killar som arbetar hel hjärtat. Rekommenderas varmt!
Tomas E:
Jag har anlitat företaget ett flertal tillfällen för både byggstäd och golvvård. Jag blev så nöjd att jag valt att använda företaget att utföra hemstäd åt mig som privatperson
Nella L:
Jag bokade en flyttstädning av min tvåa på Tjörn i slutet av december 2022 av Orange Städ. Mycket prisvärd städföretag. Fick möte av två killar som skulle utföra jobbet, väldigt trevliga bemötande personer. Tog några timmar men dem gjorde ett jätte bra jobb. Jag var väldigt nöjd med deras flyttstädning. Jag kommer boka dem igen i framtiden för flyttstädning. :)
Martin:
Jag har anlitat HomeWork till och från under ett antal år, både för lägenhet och hus, och alltid varit supernöjd! Jag kan bara ge mina starkaste rekommendationer!
Lena Kristina L:
Anlita aldrig dammråttan för dom tar ingen som helst hänsyn och sunt förnuft behöver dom inte ha heller när dom kommer till ens hem.hade dammråttan här för att städa och köra bort en del skräp.slutade med att dom kastade saker för ett värde på mellan 8-10000.jag har katt men dom kastade all kattmat,sand och kattbur vars kostnad ligger på 1000 kronor.dom använde mina stolar att klättra på när dom skulle putsa fönster och använde MIN dammsugare när dom skulle dammsuga golven.fick sitta i 45 minuter och att vänta på att golven blev torra innan man ens kunde gå på golvet.fick ha fönstren öppna i 3dygn för att slippa stanken från golvbrunnen och fönstren var fortfarande smutsiga efter fönsterputsning.hade en telefon som låg i sin ask värd 1500 som jag skulle sälja som också är borta.jag kan skriva en hel bibel på vad som är borta
Elisabeth :
Dålig service. Otrevlig chef som pratar väldigt nedlåtande. Håller ej vad dem lovar i beskrivningen. Flera saker som glömdes varje gång. Skulle absolut inte rekommendera detta företag till någon!!
Marie Barbro Linnéa B:
Det verkar som att Långedrag Housekeeping utsätts för systematiska dåliga ”recensioner”. Ser liknande, kortfattade och generiska texter på olika sajter. Tråkigt! Vi har anlitat dem längre och de är FANTASTISKA! Då har vi erfarenhet av ett antal andra firmor också. De är proffsiga i sin kommunikation och personliga i mötet. Jag får känslan av att de håller kurser för sin personal i ”piff”, älskar att komma hem till vackert bäddade sängar o v mattor med gulliga mönster de gjort med dammsugaren i barnens golvmattor. Jag fattar inte hur! Oavsett, jag rekommenderar dem till alla jag känner!
Ali A:
UNDVIK!!! Beställde flyttstäd med checklista från hyresvärden som dom garanterade skulle bli godkänt. Det blev underkänt på över 10 punkter och dom vägrar stå för sitt misstag!
Johanna A:
Städningen av golv har varit helt godtycklig, trots att vi har gjort utrymmen åtkomliga för städning, tex under sängar och badkar så har aldrig städning utförts där. Och om man nu väljer att plocka ur disk, varför placera saker där de uppbarligen inte hör hemma. Låt bli isåfall, det blir bara jobbigare för mig. Sätt inte in dricksglas bland tallrikar. Dessutom har ett antal föremål gått sönder helt uppenbart direkt kopplat till deras personalutövning får vi höra att det är vårt eget fel. Trots att deras personal erkänt att de har varit till skuld.
En annan stor nackdel är att personalen varken behärskar svenska eller engelska. Jag har ingen chans till direktkommunikation.
Jag har försökt att kommunicera med ledningen men blir bemött på ett ganska nedsättande sätt. Hemstädning ska vara en sevicetjänst som ska avlasta. För mig innebär det endast ångest, vad kommer jag hem till?
Jag avråder från att köpa tjänster från detta företag.