Tapeter i Stockholms län

Vallentuna  (1 st)

Topp 25 tapetbutiker i Stockholms län

• MaxFix

355 omdömen
    Låt oss på MaxFix fixa allt ditt småfix i hemmet. Det du inte fixar, det fixar vi!
    Liisa I
    Liisa I: En trevlig och punktlig fixare från MaxFix monterade två Ikea-kökskåp hos mig. Proffsigt! Även två spegelskåp i badrummet monterades med önskat resultat. Bästa hjälpen!
  • RIH måleri

98 omdömen
    Leif L
    Leif L: Vi är mycket nöjda med RIH Måleri. Själva målningsarbetet blev utmärkt men det som verkligen gav mervärde var en bra och lyhörd dialog med bolaget innan, under och efter målningen för planering och hur vi hanterar tillkommande småarbeten och kompletteringar. Vi rekommenderar varmt RIH måleri och kommer att anlita bolaget igen.
  • Vi är din pålitliga måleripartner i hjärtat av Stockholm.
    Katarina O
    Katarina O: Vänligt bemött, fick snabbt svar, besök och offert. Jobbet utfört till belåtenhet och efteråt var städat!
  • Damian Bygg i Stockholm AB

132 omdömen
    Hos oss på Damian bygg är Noggrannhet med stort N det viktigaste. Med personlig och trevlig service är vi säkra på att du kommer bli nöjd. Välkommen in för en kopp kaffe!
    Sara V
    Sara V: Duktig, pålitlig, och får jobbet gjort med bra kvalitet i tid! Fick Damian och team rekommenderad av en nära vän.Gjorde ett väldigt bra jobb, lovar aldrig något han inte kan hålla, jobbar på utan extra kontroll, en pålitlig hantverkare helt enkelt.Även med ett bra nätverk av andra hantverkare! Kan varmt rekommenderas och skulle absolut använda igen!
  • Målartösen AB

38 omdömen
    Sofia S
    Sofia S: Väldigt nöjd med Målartösen, enkel att komma i kontakt med och gjort ett fint arbete hemma hos oss. Skulle absolut vända mig till henne igen om vi ska måla om igen.
  • Kjell Ã
    Kjell Ã: TYMC fick för några år sedan uppdraget att fasadmåla vår ”sportstuga” från 1930-talet. Samarbetet med företaget flöt på utan problem och slutresultatet blev utmärkt. Därför vände jag mig på nytt till TYMC när vi för några månader sedan behövde hjälp med ommålning och tapetsering av vardagsrum + kök i den bostadsrätt som vi hade köpt. Den trevliga projektledaren Micke W besiktade lägenheten och redogjorde tydligt för de arbetsmoment som väntade. Han återkom snabbt med en fastprisoffert som vi accepterade. Efter första bredspacklingen av vardagsrumsväggarna uppstod det dock problem. Fukten från spacklet fick den befintliga tapeten att släppa i så pass stor omfattning att man fick riva allt och börja om från Ruta Ett. Därefter gick allt enligt plan, Vi fick ett mycket trivsamt vardagsrum med en mix av tapetserade och målade väggar samt ett elegant kök. Utmärkt kvalitet på jobbet rakt igenom. TYMCs kalkyl för jobbet sprack säkert rejält, med tanke på merarbetet som tapetsläppet medförde. Men Micke W grumsade inte det minsta utan fakturerade enligt offerten. Vi kan absolut tänka oss att anlita TYMC ännu en gång om behov av måleritjänster skulle uppstå.
  • Gabriel M
    Gabriel M: Genomförde en renovering av mitt kök och genomgående snickeri i min bostad. Var inget annat en helt nöjd av Dahlkar Bygg! Väldigt kommunikativ, noga med sitt utförande och håller som lovat både efter tidsplan o standard!! Helt över min förväntan och oerhört nöjd med deras insats!!!
  • Vi på Rz Måleri & Bygg har den kompetens som krävs för att alltid kunna leverera personlig service och resultat enligt överenskommelse. Dessutom garanterar vi att jobbet blir klart i tid.
    Agneta N
    Agneta N: Målning av tak och väggar. Jag blev mycket bra bemött och resultatet överträffade min förväntan. Jag beställer gärna fler tjänster och känner stort förtroende för företaget. Jag kan varmt rekommendera företaget.
  • Tony E
    Tony E: Trevlig personal. Bra service och kunnig personal. Jag köper färg och tapeter där och minna andstälda gör det samma. Alla tycker om att handla där.
  • Adam F
    Adam F: fantastiska verkligen. Tog kontakt med Nabil för att få hjälp med att måla om min nyköpta lägenhet samt spackla diverse väggar. Är supernöjd. Enkla,snabba med fantastisk service. rekommenderas starkt. Tack Nabil! /Adam Farhoumand
  • Jennifer A
    Jennifer A: Målning av tak, spackling & målning av väggar. Levde upp till alla förväntningar. Jag blev professionellt och trevligt bemött. Företaget levde absolut upp till mina förväntningar och mer därtill. Riktigt fint och cleant resultat. Nordisk yta AB kommer jag utan tvekan att anställa igen för renoveringsjobb!
  • Kenneth L
    Kenneth L: Företaget följer inte avtal trots att de skrivit på Hantverk formulär 17, De använder sig av företags målvakter , RECO bör känna till att de flesta av recensionerna är skriva av företaget själva , företaget använder sig av två namn , dela VILKELS BYGGOCH MÅLERI dels av VIKMANS BYGG OCH MÅLERI , dvs använder sig av två Orgnr. 559302–6528 Orgnr 559125–8867 i bland korsvis!!! Ägarna, både en nuvarande och tidigare är inte folkbokförda i Sverige och har en rad domar på sig, F Vilkels bygg och måleri AB skulle renovera fasaden och måla den och de skulle genomföres började i augusti 2023 och skull vara färdig på 10 veckor enl avtalet , de var inte klara . Vilkels bygg och måleri AB tog inte bort sina byggsopor! De målade inte ! Vilken kräver betalt arbeten de inte genomfört ! vi fick bekosta det , har nu skickat krav via kronofogden! vi litade på att RECO har koll på företaget , ser dock nu att de har mer är 7 föreläggande och enskilda domar på sig enl Alla bolag och mr koll .
  • Ydrefalks Måleri

14 omdömen
    Gabriella L
    Gabriella L: Staffan var snabb med att återkomma med offert, gjorde platsbesök inför och återkom med en offert och tidplan som höll hela vägen. Han var flexibel när vi behövde boka om och var följsam hela vägen igenom. Resultatet blev också jättebra! Ger Staffan mina varmaste rekommendationer och kommer gärna anlita honom igen.
  • Marianne L
    Marianne L: Kan starkt rekommendera KJS måleri och bygg! La om taket på vår villa väldigt trevliga var alltid i tid . Kommer att anlita er igen.
  • Andreas P
    Andreas P: Mycket proffsigt bemötande och arbetet utfört till vår fulla belåtenhet. Rekommenderas.
  • Andreas B
    Andreas B: Duktiga hantverkare! Mycket imponerad av spacklingen. Dom behövde knappt slipa innan målningen. Helrenovering av hall och vardagsrum. .
  • Mikko T
    Mikko T: Alltid pålitliga vid installationer! Utan tvekan bland de bästa i branschen. Vi känner oss alltid trygga med Alisol vid leveranser. Både gällande kvalitet och estetisk utformning.
  • Waiss O
    Waiss O: Jag kan varmt rekommendera ST Design måleri AB ! Jag anlitade dem för att måla och tapetsera om väggarna i mina föräldrars lägenhet. Jobbet blev utfört inom utsatt tid och med hög kvalitet. De var dessutom flexibla och tillmötesgående för ändringar som jag kom på under arbetes gång utan problem. Jag kommer definitivt anlita St designmåleri igen om jag behöver måla om fler gånger! Extra plus att de utförde arbetet i enlighet med överenskommelse och anpassade priset och arbetet till min situation samt kvalitet får fem plus ⭐️.
  • FANNY S
    FANNY S: Fick okej hjälp under en badrumsrenovering med en anställd som gjorde så gott hen kunde men det var mycket rörigt och jag upplevde att jag fick snabbare och bättre svar när jag ringde t.ex Kakelspecialisten i Årsta. Dessutom vill bolaget inte ta ansvar för misstag de har gjort när det upptäcktes några månader senare och hänvisar till att det är vi, kundernas fel, att inte ha uppmärksammat dom om deras egna fel. Det har lämnat en bitter eftersmak för det här bolaget och därför skulle jag absolut inte rekommendera dom vidare.
  • Charlotte
    Charlotte: Superfina produkter och grym service!
  • Fredrik L
    Fredrik L: Välsorterat. Kunnig personal. Jättebra hantering av en reklamation som jag gjorde hos dem. Rekommenderas varmt!
  • Klas F
    Klas F: Har både beställt matoor och gjort en badrumsrenovering via dom. Alltid bra bemötande, och badrumsrenoveringen gjordes på utsatt tid till utsatt kostnad med ett mycket bra hantverk (mattläggaren var verkligen mån om att ge bra kvalitet) Priserna på golv/mattor kanske är ngt högre än det billigaste du kan hitta på nätet, men service, bermötande och att ha en fysisk butik gör det värt en ev. liten merkostnad.
  • Mac P
    Mac P: Det är trevlig person och mycket bra ordning i affären men hela sortimentet är allt annat är fint. Känns som om de har kvar mattar från 80-talet! Dålig placering och svårt att få inspiration! Butiken känns gammal och hemsk tråkig!
  • Emma-Lisa R
    Emma-Lisa R: Dags att tapetsera om hemma och känner dig lite vilse i pannkakan? Är du less på att kolla igenom tusentals tapetsajter på Internet utan att få någon riktig känsla för hur tapeten ser ut och hur den känns under dina fingrar? Då är det på tiden att du tar dig till en butik som har allt vad man kan önska sig i tapetväg. Björklund & Wingqvist har ett brett sortiment av alla olika tapeter. Här hittar du strikta och snygga 50-talstapeter och flummigt blommiga 70-tals tapeter. Har du hakat på trenden om att skaffa dig en fondvägg, ja då är det hit du ska gå. Förutom en enorm mängd tapeter kan butiken erbjuda proffsig hjälp och bra tips och råd. Om du trots detta utbud fortfarande känner dig osäker och tveksam kan du boka in en rådgivare som kommer hem till dig och under en timme går igenom tänkbara tapeter/färger för just ditt hem. Kostar ca 500 kr/timmen.
  • Karin H
    Karin H: Jag har bra erfarenheter av Linoleumkompaniet Skulle köpa köksgolv och som Tobias B skrev är det inte lätt att förstå hur helheten ska bli när man ser dessa småbitar, inte heller på en liten yta. Jag upplevde säljarna (var inne två gånger eftersom jag inte kunde bestämma mig) som intresserade och trevliga. De var bra på att förklara fördelarna och nackdelarna med de olika materialen. När jag till slut stod och velade mellan två olika rut-kombinationer la de helt sonika ut de på olika ställen i affären så att jag fick se hur det såg ut i större skala. På grund av mitt eget klantande blev det lite panik att hämta de beställda plattorna så det blev att frakta hem dem i taxi. Personalen beställde taxi, körde ut plattorna och hjälpte till att lasta in dem i taxin med samma glada min.