VIKTOR M:
Ville bara lämna ett omdöme för det var så mycket negativt här.
Jag klickade på hemsidan där det stod att jag skulle få 1300kr för min begagnade Samsung S10E.
Jag skickade in den och skrev till deras support efter 5 arbetsdagar om de mottagit mon mobiltelefon, de svarade inom knappt 1 timme att de precis mottagit min telefon och att jag skulle få pengarna veckan därpå.
Jag fick 1300kr utbetalt till mitt konto efter 9 bankdagar (från det att jag skicka mobilen med post). Så jag rekommenderar dem ändå :)
Malin H:
Jag har alltid blivit bra bemött av den manliga personalen i denna butik. Kvinnorna tittar inte ens åt ens håll. Men abonemangen och telefonerna är grymma, och dom har världens trevligaste kundtjänst dygnet runt. Skaffa tre!
Karl Sune Pontus K:
Alltid proffsig service på rätt sätt. Jag har blivit vid ärlig fråga "avrådd" att köpa guldpläterad kabeln till hörlurar då ljudkvaliténs ökning knappt är märkbar.
Även vid köp av billiga "larviga" prylar så tar dom det seriöst och verkar ha kunnande av de det här i lager.
Vid senaste köp av Zippo tändare så hämtade de fram alla olika sorter och visade så jag kunde se och känna innan val.
Snabbt och smidigt, alltid nöjd!
Damian G:
På teknikmagasinet finner du de allra flesta teknikprodukter och tillbehör som finns ute på marknaden. De har även sådant som softairguns för dig som tycker sånt är roligt. Personalen som jobbar på teknikmagasinet är kunnig och teknikintresserad så de kan svara på alla dina frågor. Tveka inte att besöka denna butik om du har någon fråga eller behöver något tillbehör till t.ex. din mobil.
MARTIN S:
Supervarning!!! Sa upp en hemsidestjänst för över ett år sedan och dom skickar trots detta krav och inkassoföretag. Har ringt detta helt absurda företag där väntetiden oftast är minst 30 minuter, när man kommer fram går det inte att tala med rätt avdelning utan dom mailar ett ärende nummer som jag svarar på utan att få annat svar av dom än att inkassokostnaden hela tiden ökar. Detta skitföretag som delar ut miljardmutor till suspekta makthavare har råkat ut för en moralisk och logistisk härdsmälta. Teckna inga avtal med detta blufföretag