Nils Gunnar Krister J:
Lura en gammal man att vilja avsluta en nybundet avtal med 3 och han får en faktura på 6700kr för kvarvarande abonnemangstiden.. Snor sen över telefonnumret så att mannen inte kan ringa om hjälp. Mannen har inte Bankid eller någon annan digital verifieringsmetod. Äldrebrott! Det blir en polisanmälan på måndag.
Jonas S:
Det danska telecombolaget TDC har ett kontor i göteborg på sten sturegatan 5b, de tillhandahåller i största del telecomprodukter men även service.
Leif S:
Hackigt och ojämnt bredband. SMÅ KORTA AVBROTT SOM FÅR TV OCH DATAPROGRAM/SPEL ATT LAGGA.
Mycket krångligt att få TV att funka. ip-tv fungerar ej
Andreas G:
Vår VM har legat nere i över ett dygn nu, orsakad av en enhet som fått fullt minne. Trevlig support men kanske inte för de som behöver hög tillförlitlighet.
Fredrik J:
Dålig upplevelse, de har köpt upp min tidigare leverantör (som redan var urusel). Nu fungerar det än sämre och de fakturerar mig för en hastighet jag inte har. Tråkigt.
Sarbast W:
Skam banditer, lura folk med faktura alltså jag har betalat det och nu säger att den inte gick genomefter en månad, skam folk, banditer som sitter säkert utanför Sverige och sitter idioter små folk att ringa och debiterar folk, förbannat hoppas att jag kommer fram tills deras kontor nån dag och visa min faktura ... jag hade två stycken i samma ställe på 9 kronor och betalat båda två men de säger att det inte gick genom den andra helt ljög jag har anmält de via reklamation och hoppas att vägarna förbi Göteborg till deras BOSS ..oh vad jag vill träffa honom och visa fakturan
Jonas C:
För att vara ett telekomföretag är ni helt useless! Två gånger har jag fyllt i felanmälan på nätet och bägge gångerna har jag fått meddelande om att ni har tekniskt fel! Idag ringde jag och fick meddelande om att jag var först i kön, två gånger meddelades det att samtalet kopplas fram för att slutligen få meddelande om att det är många som ringer nu, försök senare! Vad sysslar ni med egentligen?! Hälsningar Jonas
Konstantin L:
Väldigt krångligt app. Ändrade fordon i appen men det gick inte som det var tänkt. Fick böter trots att jag betalade för parkering. Det heter ju easy park...men det är inte easy alls...