CARL F:
Att inte återbetala pengar utan erbjuda presentkort istället är rent bedrägeri då dom får tillbaka pengarna från arrangören vid inställt evenemang.
Naphat B:
Sämsta kundtjänst får man leta vidare!! Oprofessionell och okunnig kundtjänst som hade inga kunskap och lust att svara någon fråga utan hänvisade kunden att läsa själv på hemsidan!!! Ticketmaster kunde lika gärna spara pengar genom att ta bort deras värdelösa kundtjänst i överhuvudtaget!!
Lasse J:
Om du får problem räkna inte med hjälp från Holiday autos. Dehänvisar bara till underleverantören.
Vi bokade en Skoda Octavia för ca 6.000kr ett halvår i förväg för att säkra en bil som rymmer 4 resväskor. Leverantör Europcar kändes bra. I England /Heathrow fanns inte bokad bil. Vi kunde inte erbjudas en motsv bil utan tvingades uppgradera till en Volvo V90 för ytterligare 10.000kr.
Det var svårt att hitta rätt väg att be om hjälp från Holiday autos, men till slut fick vi ett Mail om att de arbetade med problemet och skulle återkomma inom 24 timmar. Vi skulle vara kvar i ytterligare 10 dagar i England. Företaget återkom inte till oss och vill inte ge oss någon kompensation.
Europcar hade Skoda Octavia på orter i vår resväg men det gick tydligen inte att ordna.
Maria H:
Jag var här och åt julbord och det var riktigt gott, allt som ett julbord ska ha fanns där. Dock var det lite kallt att sitta i stenladugården och äta. Men här fanns även glasblåsning, butiker och en stor julmarknad som gav besöket en trevlig helhetsupplevelse.
Elin A:
Jag beställde biljetter till After Dark som jag och min mamma skulle gå på i januari 2018. Betalde 2097kr med swisch. Efter några veckor började jag undra, fick aldrig någon bekräftelse. Så jag kontaktade biljettakutens kundtjänst via mail. Men dom hävdar att dom inte kan se att jag gjort varken en bokning eller betalning. Kontaktade sedan Payer som betalningen kommer in till, dom såg att jag hade gjort en betalning. Men biljettakuten envisades fortfarande att jag inte hade betalat. Hade skickat både kontoutdrag och bild på swisch betalningen. Efter tre långa veckor med konversationer fram och tillbaka med en Benny Stolpe så får jag äntligen tillbaka mina pengar.
Tänker aldrig någonsin ha något med biljettakuten att göra. Kommer varna alla jag känner. Usch så mycket tid man lagt ner på att kriga för att få tillbaka sina pengar.
Är iof glad att jag till slut fick tillbaka det jag hade betalat