Ventilation i Skåne

Bjuv  (1 st)
Staffanstorp  (1 st)

Topp 16 ventilationsfirmor i Skåne

• Swedol Bulltofta
    Swedol Bulltofta: Utmärkt service och topp kvalitet på jobbet som de utför. Supertrevliga att ha med att göra - rekommenderar dem starkt!
  • Peter S
    Peter S: Löste problemet snabbt och bra.
  • Maryam N
    Maryam N: Genom sina professionella hantverkare och känsla för detaljer förverkligades min vision för ombyggnation av vårt badrum via Dufab hus. Planeringen gicks igenom steg för steg. Tidsplan hålls och arbetet utfördes med kvalitet och yrkesstolthet. De var ytterst proffsiga i sitt bemötande och hänsynstagande då vi var hemma under hela renoveringen med 2 barn under sommar lovet.
  • Limhamn Ventilation AB

Verifierat företag
    18 omdömen
    Annika B
    Annika B: De var mycket Lätt få kontakt - Micke var noga med att återkoppla , håller bokade tider , är lösningsorienterad och mycket pålitlig. Grädde på moset var att han var noga med att skydda golv etc och städade noga efter sig Mvh Annika och Göran
  • Vivi Ann B
    Vivi Ann B: Fick rekommendationen av en annan VVS firma och det var ett lyckokast. Glad, positiv och proffsig ung man kom den tid han lovade. Nu har jag en bra VVS kontakt om det händer något. Rekommenderas varmt🤗👏. Fixade snabbt läckaget i handfatet👍
  • PETER L
    PETER L: Mycket bra service. Duktigt på sin grej
  • Bsb 8
    Bsb 8: En trevlig kille utförde däckbytet.. Kom hem och plockade fram mina däck i förrådet. En mycket snabb service från första kontakten på telefonen var han här andra dagen. Blev positivt förvånad när de hade varnat för snö och kyla. Tänkte att nu vill nog alla ha däckbytet gjort omgående. Så nu får jag nog vänta länge. Så glad. Vill verkligen rekommendera detta företag.
  • Claes Jonas R
    Claes Jonas R: Från första kontakten till installation, slutbesiktning och betalning har varit professionell, saklig och kommunicerat så att jag som lekman känt mig 100% trygg. Var i kontakt med 6 andra leverantörer. Ingen av dem var i närheten så professionell. Rekommenderar Malmö Energi alla dagar i veckan.
  • Björn Inge J
    Björn Inge J: Vi behövde snabbt hjälp med rengöring och montering av ny ventilation i samband med villaförsäljning. Rikard svarade direkt på morgonen att han skulle titta på schemat. Han återkom efter en halvtimme med offert och glädjande besked att de kunde ta det samma dag. Inom en timme var Victor på plats och började arbeta. Superbra kundservice och arbete till bra pris. Kan verkligen rekommenderas! Björn J
  • Jonas L
    Jonas L: Mycket bra bemötande och väl utfört jobb!
  • viallasomkan k
    viallasomkan k: Kan varmt rekomondera Mastervent till era arbeten Vi har använt dom till våra fastigheter runt om i Skåne och allt fungerar bra. Både vi som beställare och vår hyresgäster är jättenöjda tider hålls, inget skräp kvar när dom lämnar platsen har bara goda vitsord om Mastervent och deras personal
  • Mikael B
    Mikael B: Mycket trevlig, noggrann lugn tandläkare, saklig kunnig och trygg. Trevlig personal med trevligt bemötande. Lokaler och annan kring utrustning var fräsch och trivsam. Prisvärt!!
  • Daniel L
    Daniel L: Förstörde en kökslucka och gjorde ett halvfärdigt arbete vid montering av köksfläkt. Såg inte snyggt ut när de var klara. Tyvärr inget företag att lita på.
  • Christian S
    Christian S: Felaktig information till oss som kunder. Står inte för sina misstag (flera!). Inte villiga att hitta en lösning. VARNING! SE TILL ATT HA ALLT SKRIFTLIGT NÄR NI HAR MED DETTA BOLAG ATT GÖRA!!! ANNARS KAN DET STÅ ER DYRT!
  • Mirca D
    Mirca D: Väldigt oerfaren företag, mycket dålig kvalitet på deras arbete. Kan tänka mig att de är old school arbetare med jätte lite kunskap om lågfrekvent buller och hur man bygger en optimal ventilationssystem. Tyvärr, om ventilationsbullret minskar inte, så måste jag flytta från den här mysiga lägenheten.
  • Konsult
    Konsult: Dom snackar mest och gör lite