Webshop i Helsingborg

• Skadedjursbutiken.se

Verifierat företag
    3,210 omdömen
    Claes L
    Claes L: Enkelt. Snabb betjäning. Hade råttfällan dagan efter beställning.
  • Driver du webshop i Helsingborg?

• Profilewear.se

Verifierat företag
    184 omdömen
    Charlotte O
    Charlotte O: Köpte reflexvästar till min förskola, valde lila för att inte ha som alla andra. Trycket och loggan syns jättebra Vi är supernöjda!
  • 125 omdömen
    Leif Carl-Olof C
    Leif Carl-Olof C: Allra bästa betyg! TACK för snabb leverans och installation av jättetrevlig proffsig personal. Kan verkligen rekommenderas!
  • 46 omdömen
    Erik B
    Erik B: Trevliga, bra service, snabb produktion, hjälpsamma
  • Kenneth N
    Kenneth N: Jag är mycket nöjd med HTC AB och deras utbud av iPhone skärmar och annan elektronik som jag har köpt ett antal gånger nu. Mycket bra priser och MYCKET snabba leveranser. Toppen! 👍
  • 12 omdömen
    Chrillediñho C
    Chrillediñho C: Snabb leverans, schysst kvalité!
  • 2 omdömen
    Elina E
    Elina E: Jag är jättenöjd med den service jag fick av David och Nina på Ninasmat.se. Väldigt trevlig butik på nätet med härliga kökstillbehör. Själv är jag lite svag för den goda lakritsen som de säljer. Och jag älskar att göra stora isbitar med färska bär i.. Kul partydetalj! Snabba leveranser och riktigt välpaketerade paket. Jag rekommenderar varmt!
  • 1 omdöme
    Jessica E
    Jessica E: Trevliga, bra & snabb leverans.
  • 5 omdömen
    Anton B
    Anton B: Beställde på fredagskväll, varan anlände på tisdagen. Jag är väldigt nöjd eftersom det var viktigt att delen om i tid till den kommande helgen. Tackar, ni räddade verkligen mig! 😊
  • 3 omdömen
    JONATHAN V
    JONATHAN V: Finns ej möjlighet till minus- rating här annars hade det varit ett klar -10. Köp: 2019-05-23 Försenad leverans 1 (1 månad sen). Klagar per telefon och sedan mail. Leverans till fel adress 2019-06-28. Jag åker och hämtar den på en annan postort. Fel vara har levererats. Ringer och klagar, får bekräftat per telefon att de skall skapa ett nytt ärende. Ingeting händer. Så här fortsätter det i ett par månader. 2019-10-01 Kontaktar dem igen och förklarar att de har skickat fel vara. Ärende finns nu upplagt i deras system, de hade "missat" att lägga upp ärendet i de första 4 samtalen. Skickar ut ny vara. Försenad leverans med 26 dagar. 2019-10-26 Varan levereras. Fel vara anländer igen. Klagar och upprättar ett ärende igen. 2019-11-07 först nu bekräftas att mitt ärende är mottaget. 2019-11-11 Får svar: "Ditt ärende är ej godkänt. Detta kan beror på att din order är för gammal " De skiter fullständigt i sina kunder. Ärendet fortsätter i domstol. Allt för något de kunde löst på 5 min och 1 gram intresse/kundservice. Toppen företag.
  • Driver du webshop i Helsingborg?

• 1 omdöme
    Anneli J
    Anneli J: Mycket dåligt kundbemötande! Obefintlig service!